Clickmed
programare rapida la medic

Postinor 2 in acelasi ciclu menstrual

Sarcina
Intrebare postata de danachica cu 11 ani in urma

Buna! Am facut sex pe data de 18 oct,s-a rupt prezervativul si am luat postinor 2. Pe 23 octombrie, s-a rupt prezervativul iar si am luat postinor, desi stiu ca nu este deloc indicat. Acum, la 5 zile dupa ultima data cand am luat pastila, am acea mica sangerare maronie, dar nu sunt sigura daca este ciclu menstrual propriu zis, efectul postinorului, sau este unul dintre acele cazuri de menstruatie peste sarcina. Stiu ca pastila este mai putin efectiva daca este luata in acelasi ciclu menstrual. Este vreo posibilitate sa fiu insarcinata? Astept totusi sa treaca 14 zile de la ultimul contact si sa fac un test.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Postinor 2 in acelasi ciclu menstrual"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.