Clickmed
programare rapida la medic

Rog opinie medicala

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de Tunea cu 11 ani in urma

Buna ziua. Ma numesc George si am 29 de ani. In 25.09.2012 am avut un contact sexual oral neprotejat. La 2-3 zile dupa aceea am inceput sa am dureri in gat si senzatie de usturime la urinat. Fiind in alta localitate si panicat m-am documentat pe net si am crezut ca m-am ales cu o gonoree asa ca am facut alta greseala, m-am automedicat. Astfel, vineri seara (28.09.2012) am luat 2 pastile de sumetrolim (care au avut efect, simtind disparitia arsurilor), sambata (29.09.2012) am luat o capsula de 500 mg de cuminol (ciprofloxacin), duminica (30.09.2012) am luat 1 g de azitrox, iar luni (01.10.2012) 4 pastile de sumetrolim din nou. Miercuri (03.10.2012) m-am prezentat la medicul de familie care mi-a recomandat sa fac un exudat faringian si o urocultura care au iesit bine, totodata prescriindu-mi nizoral tablete 1 la 12 h timp de 10 zile. Saptamana urmatoare, marti (09.10.2012), am fost la un medic urolog la Timisoara care mi-a prelevat proba din secretia uretrala cu masaj prostatic pentru analize, care au iesit foarte bune (lipsa chlamydia, gonoree, candida). Mentionez ca nu am luat nizoral decat aprox. 5 zile.
De ieri am observat o scurgere (cam o picatura) de lichid transparent, vascos, fara miros, precum cel seminal la excitatie. Ce ar putea sa fie? Este posibil ca rezultatul analizelor sa nu fi fost bun? Rog opinie. Multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rog opinie medicala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Dr. Mirela Telipan MDr. Mirela Telipan este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Daca nu mai prezentati alte simptome nu e cazul sa va ingrijorati; nu mai luati nimic si urmariti evolutia; numai daca apar si alte simptome puteti consulta un medic urolog/ dermatolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Mirela Telipan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Mirela Telipan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli cu transmitere sexuala.

Inscrie-te aici!
Tunea (acum 11 ani)

E posibil sa fie trichomonas si sa fi scapat la analizele pe care le-am facut pana acum? Ar trebui sa fac alt tip de analize? Multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Tunea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Tunea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ala bala (acum 11 ani)

Contact sexual oral neprotejat? Rotfl!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ala bala
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ala bala
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Mihaita Viorica Mihalceanu MDr. Mihaita Viorica Mihalceanu este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Pentru siguranta este bine sa repetati examenul de secretie uretrala, eventual la un alt laborator. Recoltarea corecta a secretiei se face dimineata inainte de a urina (sau dupa o pauza de cel putin 4- 5 ore pentru a nu spala uretra cu jetul urinar), de catre medic .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Mihaita Viorica Mihalceanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Mihaita Viorica Mihalceanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Calin Adrian (acum 11 ani)

Salut referitor la ceea ce i s-a intamplat lui George am patit si eu cam la fel cu exceptia contactului sexual pe care nu l-am avut, in schimb simptomele au fost urmatoarele: initial aveam arsuri in momentul urinarii fapt pentru care am mers la un medic dermatolog care mi-a facut o "lama" spunandu-mi ca a gasit ceva stafilococi gram pozitivi. Dupa cateva zile de tratament cu Cifran, am ajuns la camera de garda cu dureri in zona lombara superioara sub coaste bilateral crezand ca e durere de rinichi. La camera de garda mi-a schimbat antibioticul si mi-a prescris Tavanic 1 capsula la 12 ore, asociat cu Urinex. Dupa alte cateva zile au aparut niste usturimi dupa mictiune in special ia la teminarea Tavanicului am mers la un medic urolog care mi-a facut un consult al secretiei uretrale spunandu-mi ca este normala si ca nu trebuie sa-mi fac griji si care mi-a prescris o serie de medicamente homeopate gen Urisan, Cystone, Uriclar si No-spa punandu-mi diagnosticul de Colica Nefritica. Intre timp simptomele s-au modificat in sensul ca usturimile pe uretra nu mai sunt asa pronuntate sunt foarte rare dar tot am senzatia de a urina frecvent. Analizele efectuate au fost: sumar de urina (rare epitelii plate, foarte rare leucocite in rest toate negative) sange (hemoleucograma OK), la circa 10 zile dupa terminarea antibioticului Urocultura Negativa ( rare epitelii plate, foarte rare epitelii rotunde) Testul de depistare Chlamydii (din urina) Negativ, Acid Uric Seric putin crescut f f putin. Ideea e ca nu stiu ce sa mai fac ca uneori am senzatia ca am niste scurgeri transparente fara miros si asta doar dupa ce urinez. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.