Clickmed
programare rapida la medic

Depresie raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de pump cu 11 ani in urma

Sunt disperata,sunt trista,nervoasa,nu pot dormi,imi vine numai sa plang si imi fac numai reprosuri legate de orice se intampla.am 32 ani si o fetita de 14luni dintr-o relatie.o cresc de la 3 luni singura.In timpul sarcinii aveam des stari de tristete si neliniste,legate de ce o sa se intample dupa nastere si cum o sa ne descurcam amandoi ca parinti.a venit si bebe,,am intrat in depresie,el si mai bulversat k mine,il deranja bebe k plange,nu stia cum sa plece de acasa mai repede,isi prelungise programul la servici(am aflat mai tarziu k se ducea si statea la mama lui).vroiam doar liniste si sa stea in tipul liber cu noi doua,lucru care nu prea se intampla.vroia ,sa mergem la maica-sa mereu.Isi facuse program cu prietenii,zi in care nu venea deloc acasa,pana a 2 a zi,weekendul cu nepotii sau parintii lui.Maica-sa ma cicalea,k baiatul ei are servici si e obosit,k sa nu ma mai vait k ea a crescut 3 copii....si tot asa,pana n-am mai indurat si i-am zis sa plece k nu mai suport(mentionez k stateam singuri in casa mea).A plecat si n-am reusit sa ne mai impacam,reprosandu-mi mereu k l-am dat afara din casa.O perioada nu venea decat 2_3ori pe luna.dupa vreo 6luni de amenintari k -l dau in judecata,primesc 300ron pe luna.In vara si-a vazut de iesirile lui,fetita fiind pe locul 2,chiar dak a fost o luna bolnava. Acum pt k ziua s-a micsorat,temperaturile au scazut,a inceput sune de 3-4ori pe zi,sa vina zilnic,{acum ii place de fetita k merge si vb cateva cuvinte}pleak seara tarziu,dak am alte planuri,imi zice sa termin repede k sa vina...in fine...ma dispera imi ia aerul,ma simt controlata,fetita s-a atasat mult de el,cand il vede vrea numai la el...mie mi se pare,k nu mai are nevoie de mine,k o sa creask si o sa vrea la el...am avut niste discutii cu el intr-o seara(nu ia placut cum i-am raspuns la telefon}si asa tare m-am necajit,incat era sa fac o p***ae,doar gandul la fata mea m-a oprit,ma gandeam k se trezeste noaptea si n-are cine sa aiba grija de ea,pana o veni cineva,o gaseste vai de capul ei(locuim doar noi 2,parintii mei locuiesc in alta localitate).am incerkt sa vb cu el,dar tot imi flutura k el are dreptul sa-si vada fata..si atat.Dar eu simt k nu mai pot, nu reusesc sa ma obisnuiesc cu o situatie,k el iar se schimba...in decursul acestui an de cand sunt singura,a mai vrut sa ne impacam,dar doar verbal, apoi s-a razgandit...k vrea sa plece-n strainatate...si tot asa multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

maria (acum 11 ani)

Imi pare f rau pentru tine,dar sa stii ca daca nu va intelegi acum asa va fi mereu si trebuie sa te gandesti bine ce vrei.Gandurile ,,negre ,,trebuie scoase definitiv din mintea si vocabularul tau,nici in gluma sa nu le mai rostesti.Fetita ta trebuie sa aiba o mama pentru a creste normal,.nimeni nu te poate inlocui.Nu iti face griji ca iubeste pe altcineva,copiii sant atrasi de persoanele care vin mai rar pe acasa pentru ca este ceva nou pentru ei,dar MAMA ramane vesnic .Cand ai ganduri negre gandeste-te ca tu esti singura care o protejeaza nu o poti lasa singura in aceasta lume.Ai responsabilitatea si obligatia sa o cresti,ce vrei sa ajunga copil al strazii?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
lavinia (acum 11 ani)

Am o depresie de cca 3 saptamani din care nu imi mai revi n. Am luat de la plafar DEPRESS A..,dar continui sa ma simt la fel de cazuta psihic.Nu reusesc sa imi revin.Nu mai am nici o speranta de viitor...Am 38 de ani ,sunt singura,necasatorita,barbatul cu care am avut o relatie pana acum 2 luni este deja cu altcineva,muncesc f f mult la servici(munca fizica),in conditii de stres,il ingrijesc pe tatal meu paralizat ,imobilizat la pat,de 7 ani.SI in conditiile astea ...ce sperante sa mai am eu???Ce sa mai sper ???

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Uneori, ne confruntam cu situatii pe care nu le putem controla sau depasi motiv pentru care avem nevoie de un ajutor extern; este recomandat sa consultati un medic psihiatru. De asemenea, cateva discutii cu un psiholog sunt binevenite.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Lucia.B (acum 11 ani)

Ma bucur sa va pot ajuta.Am aflat ca nu sunt numai eu in asa situatie. Cereti ajutorul care l-am cerut si eu in urma unei recomandari a unui pacient.Am sunat m-am prezentat si ma simt foarte bine acum .tel 0766488202.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Lucia.B
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Lucia.B
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.