Clickmed
programare rapida la medic

Un mic ajutoru ?

Prim ajutor
Intrebare postata de alexandru1000 cu 11 ani in urma

Buna ziu am si io nevoie de ajutor :(( ma simt foarte rau sa va povestesc cum a inceput a inceput prin luna aprilie am avut un mic joc la ochii si a trebuit sa port ochelarii dioptria fiind foarte mica eh din luna aprilie pana in septembrie ochelarii i-am purtat numai pe nas ...chiar pe varful nasului si in tot acest timp m-am uitat peste ochelarii :(( eh de vreo luna si ceva am o senzatie foarte urata sau nuj cum sa ii zic am senzatia ca am fruntea ridicata de gura ca si cum ar fi `dezlipita` :( parca as merge pe strada cu fruntea sus cum s-ar zice :(( si am observat ca numai mi se inchid ploapele ...am dureri foarte mari la ochii si imi tremura ingrozitor :( si cand vreau sa ma culc ma ia foarte greu somnu pentru ca nu mi se inchid ploapele sau ochii nuj ce sa mai zic.....ma deranjeaza foarte rau starea asta ...nici numai pot sa merg pe stradaca simt ca mi se ridica ochii in cap cred k mi-am fortat vrun nerv sau muschii al ochiior uitandu-ma peste ochelari si simt ca imi ies ochii afara si numai sunt ochii mei :(( mi-am dat si cu picaturi da in zadar tot asa ma simt :((( ce sa fac ? si ce ar fi ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Un mic ajutoru ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.