Clickmed
programare rapida la medic

Vaccin 1 an

Vaccinuri si vaccinari
Intrebare postata de paropary26 cu 11 ani in urma

Buna seara,
Aveti idee daca medicul de familie imi poate da reteta compensata pentru vaccinul INFANRIX IPV5 PENTA care trebuie facut unui copil de un an?
Din cate am inteles este destul de scump si nu imi permit aceasta suma, mai ales ca am fost anuntata pe ultima suta de metri ca nu se mai gaseste gratuit la medicul pediatru.
Am nevoie de un raspuns cat mai curand.
Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vaccin 1 an"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Of of of (acum 11 ani)

Daca ati stii cat de daunator - si inutil ca protectie - este acest vaccin ati da chiar bani ca sa nu fie vaccinat copilul, insa in credinta gresita incoculata de mass media si medicina ca acest vaccin ar oferi vreo protectie incercati sa faceti tot posibilul sa vaccinati copilul !

Doctorii si mai ales mass media au inoculat oamenii cu aceste idei gresite de pe urma carora atat ei au o ocupatie si un venit sigur cat si cei care le produc.
Cu orice vaccin cineva castiga dublu: prin faptul ca il face si prin faptul ca de la bolile produse de imbolnavirea sigura dar ascunsa si tardiva de la vaccin se castiga si mai multi bani.

Bogatasii luminati la minte, medicii homeopati, oameni de stiinta ci cei care lucreaza in industria vaccinurilor si multi alti oameni care su-au informat nu-si (mai) vaccineaza deloc copii, caci au aflat sau stiu cat de periculoase sunt acestea caci dupa principiul lor inoculeaza o boala in corp in mod sigur.
Nici copii mei nu sunt vaccinati cu nimic.
Creerea unei imunitati insa nu poate exista la copii - care nu au inca un sistem imunitar dezvoltat - asa cum spune tot medicina si dupa ei ar deci contraindicata vaccinarea - si chiar daca ar exista aceasta ar fi nesigura si nu la toti copiii. Sansa ca un copil sa ramana bolnav de la boala inoculata de vaccin este imensa.
In plus acel vaccin pe care doriti sa-l faceti contine 5 boli (penta) serioase, lucru care in natura nu exista ca 5 boli sa atace simultan un organism !
Acel om ar muri sigur. Atu vazut vreodata un om sa faca 5 boli ca cele din
vaccin in acelasi timp ?

Ei bine, asta face vaccinul: creeaza 5 boli simultane in corp.
Este intelept oare asa ceva ? Orice om cu ceva minte ar spune ca NU daca ar gandi.

Nici un vaccin nu este obligatoriu asa cum se zice in mod incorect si ilegal sau crede pe baza acestor afirmatii. Orice vaccin se poate refuza, nimeni nu are dreptul de a vaccina un copil contra dorintei parintilor.

Cititi si luminati-va caci daunati singuri copiilor vostrii cu aceste vaccine pt. care des mai si platiti bani

http://nuvaccinurilor.blogspot.de/
http://s*****a/f91-despre-vaccinuri-si-efectele-lor-adevarate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Sigada (acum 11 ani)

Pe lista de medicamente compensate nu apare vaccinul INFANRIX IPV5 PENTA. Pana acum pe ce schema de vaccinare ati mers? Ati folosit vaccinurile graturite de la stat sau ati mers pe gama Infanrix de la bun-inceput?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sigada
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sigada
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
paropary26 (acum 11 ani)

nu mi-am permis sa le cumpar. am mers cu vaccinurile de la sta,t numai ca acum inteleg ca nu se mai gasesc in policlinici

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de paropary26
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de paropary26
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Sigada (acum 11 ani)

Am inteles, imi pare rau ca nu mai gasiti vaccinul gratuit.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sigada
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sigada
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.