Clickmed
programare rapida la medic

Ce se intampla cu mine?

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de elvira 56 cu 11 ani in urma

Buna seara,

Povestea mea e trista si imi este frica sa fiu fericita,sa-mi fac prieteni si sa am incredere in ei.
O sa incerc sa va povestesc pe scurt trecutul.Am 30 de ani si ma simt de parca as avea 60 de ani.Tata este dependent de alcool,mama schizofrenica,un frate de al meu dependent de alcool.Timp de 10 de ani tot incerc sa-mi ajut familia,dar nici un rezultat.Nu vreau sa intru in amanunte pentru ca sunt foarte multe de spus si cred ca v-ati dat seama ca sunt ceva traume,dar o sa incerc sa subliniez cateva probleme.
La varsta de 6 ani am fost molestata de un unchi de al tatalui meu,la varsta de 15 ani am plecat de acasa la nasii mei.Am vrut sa scap de toate scandalurile de acasa cu taica-miu si maica-mea cu delirul ei.Am facut un compromis,m-am mutat la nasii mei ,mi-au oferit cazare ,masa dar in schimb eu eram responsabila de casa,gatit,spalat,calcat....In timpul acesta faceam si scoala, eram si gospodina.Nasa a murit de cancer,nasul accident bizar.Am ramas cu sechele dupa moartea lor.M-am hotarat sa plec din oras si mi-am continuat studiile.L-am intalnit pe sotul meu acum 11 ani si la varsta de 26 de ani m-am casatorit.
Sunt foarte nemultumita de viata mea si nefericita.Cu toate ca am un sot care ma iubeste,l-am inselat.Am o cariera de succes in ospitalitate,dar tot nu sunt multumita.
Am inceput sa_mi iubesc sotul altfel pentru ca a aparut altcineva in viata mea si sentimentele fata de sotul meu sunt mai mult de o iubire de frate.
Din nefericire sotul e in Anglia si eu in Elvetia
.M-am indragostit de un coleg de al meu si el este la fel de indragostit.Suntem foarte pasionali,dar mereu tin distanta fata de el la munca.Chiar e foarte suparat ca nu-i acord suficienta atentie si asta il face sa se simta foarte prost.
Sunt foarte confuza si simt ca o iau pe ulei.Cu toate ca incerc sa-mi stapanesc toate aceste trairi,nu mai reusesc sa lupt,ma simt obosita si parca timpul s-a oprit in loc.
Ma simt vinovata pentru ce am facut si nu am curajul sa merg mai departe sa fiu fericita,sa ma bucur de viata si tot incerc sa ma detasez..Sunt rece cu oamenii care-i intalnesc si tot incerc sa ma protejez,de parca mi-ar face ceva rau
.In sufletul meu imi doresc sa-mi fac prieteni,sa ma bucur de viata,sa fiu fericita,dar reactiile mele fata de ceilalti sunt exact invers.Nu inteleg de ce mi-e teama sa ma exprim,sa interactionez cu lumea,sa iubesc si sa fac dragoste cu pasiune?
In fiecare zi incerc sa aduc ceva bun in comportamentul meu,dar e ceva ascuns in interior care ma face sa am retineri si tot incerc sa aduc la suprafata si parca e din ce in ce mai greu.
Imi vine sa las totul in urma ,sa sterg cu buretele si s-o iau de la inceput undeva in lume sa nu mai stie nimeni de mine.In fiecare zi imi spun ca sunt puternica si ca lupt,dar lupta a devenit din ce in ce mai istovitoare si nu mai am resurse.Sunt atat de obosita ,ca nici nu mai asimiliz cuvinte noi,nu mai pot gandi,nu ma pot concentra,fac greseli si intr-una as dormi.
Ce ma sfatuiti sa fac?Sunt confuza si mi-am pierdut calea.
Va multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce se intampla cu mine?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (44)

crina-madalina (acum 11 ani)

nu un sfat vreau sa-ti dau, doar simt nevoia sa spun ceva: bucurate de iubirea ce ai intalnt-o. probabil si iubire sotului tau a luat o ala intorsatura. bafta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de crina-madalina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de crina-madalina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elf (acum 11 ani)

Eu ma incumet sa iti dau un sfat:
Acorda importanta acelui "ceva ascuns in interior", adu-l la suprafata, cu ajutorul unui psiholog la care sa gasesti empatie, pentru ca acel "ceva" nu doar ca se poate sa nu dispara de la sine, ci poate sa se amplifice si o data cu el sentimentele de nemultumire, nefericire, vinovatie; te va obosi tot mai mult efortul de a fi si de a face altfel decit simti; confuzia nu va disparea de la sine, va avea de asemenea o evolutie ascendenta. Si este posibil ca in aceasta stare sa iei decizii personale sau profesionale pagugoase, cercul vicios sa se adinceasca, sa te depaseasca, sa nu mai ai resurse, nici pentru a salva aparentele sau sa crezi ca le salvezi, dar altii sa observe deriva in care te afli.
Ti-am scris din simpatie, pentru ca esti o persoana inteligenta si cred ca vei gasi calea de a trai cu seninatate,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elvira 56 (acum 11 ani)

Va multumesc din suflet pentru randurile care mi le-ati scris si apreciez asta,

Inamicul acelui ,,ceva ascuns in interior'''' este comunicarea.In strainanate daca comunici despre problemele tale, iesti vazut ca un vulnerabil,cu toate ca asta ma incarca si ma face mai puternica.
Problemele mele sunt:respingere,abandon,minciuna si teama de a fi judecata.Viata e asa cum e ea si stiu ca daca o voi accepta cu bune si rele, atunci voi avea liniste in suflet si ma pot bucura de viata.
Am fost un copil respins,judecat,certat si abandonat. In familia mea daca nu faceai ce spun cei mari etc,erai criticat ,descurajat, si renegat.
Un copil are nevoie de afectione,atentie si incurajare .Pentru a obtine asta ,de multe ori faceam multe lucruri fara a le face din placere,parca obligat numai sa obtin atentie,afectiune.....
Parintii meu au fost prinsi de problemele lor,mama cu schizofrenia,tata cu alcoolismul.Nu au avut catacitatea de a intelege si a educa copii.Si matusele,unchii au tot incercat sa ne ajute,dar mai mult ne-au incurcat la capitolul educatie.
Confuzia apare datorita faptului ca in copilarie erau atatia care isi dadeau cu parea ce ar trebui sa fac,unul spunea intr-un fel ,altul in alt fel si tot asa....ba chiar era concurenta intre ei...
Asa a aparut teama de a fi fericita,daca se va gasii cineva care sa ma critice,sa ma certe pentru ce am facut......
Si uite asa am ajuns la 30 de ani sa am urmari.....
Stiu ca este foarte greu,dar in fiecare zi ma lupt cu temerile mele.
Asa a aparut teama mea de a fi fericita,de a socializa,pentru ca mi-au lipsit parintii,ei trebuiau sa-mi puna bazele.
Poate intr-o zi chiar daca voi lua decizii care imi vor pagubi viata,ma voi bucura pentru faptul ca am facut-o singura si ca intuitia este singura cale care ma va duce spre fericire.

va multumesc pentru timpul acordat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elvira 56
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elvira 56
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adrian2012 (acum 11 ani)

mult succes in continuare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de adrian2012
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de adrian2012
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

Draga Elvira,as vrea asa mullt sa fii aici sa-ti spun...intr-adevar ti-ai pierdut calea pentru moment...dar nu trebuie sa te descurajezi cu siguranta nu ai greasit numai tu amandoi ati gresit cu sotul tau cand ati luat decizia de a va separa...sotul si sotia nu trebuie sa se separe niciodata pentru a nu fi ispititi sa greseasca ,oricum e in firea noastra de om sa gresim sa facem raul si nu binele ..dar pentru toate problemele care te secatuiesc de putere exista cineva caruia ii pasa de tine cum nici nu iti poti imagina...si numele lui e Isus ,e Dumnezeu.Stii ce zice El ? ca la El exista iertare...El A DAT pe singurul Lui Fiu pt tine ...si pentru mine...ca sa traiesti pe veci...sa fii in cer cu El cand va veni vremea...si crezand in El ca te poate scapa din situatia in care te gasesti ...El are toate solutiile crede-ma...solutie pt orice...stiu ca raspunsul meu poate parea deplasat intr-o lume ca asta... dar iti spun ca Isus MIE MI-A SCHIMBAT VIATA NASPA CE-O AVEAM ...iti spun ca e VIU, Traieste ca tine astazi...roaga-te Lui si El iti va aduce lumina si te va invata ce sa faci..poate iti va arata cu adevarat persoana de care te-ai indragostit cum e.. daca e asa cum crezi tu..dar un lucru sigur e ca Dumnezeu uraste despartirea in casatorie,chiar si acum la cumpana de drum Dumnezeu iti poate vorbi si nu numai atat sa-ti aduca pacea..sa te puna pe cararea buna.Vreau sa te gandesti la David din Biblie stii ce a facut el..cum a pacatuit ,a iubit-o pe Batseba,a dat ordin sa-l puna pe urie sotul ei in locul cel mai periculos in lupta..ca sa moara..si stii ca Dumnezeu a spus despre David? ca e omul dupa inima Lui si el david a implinit toata voia Lui Dumnezeu?stii de ce l-a iertat Dumnezeu?pentru ca i-a parut rau de greseala facuta foate rau,si cu adevarat..si s-a intors la Dumnezeu..acelasi Dumnezeu te primeste pe tine azi..nu numai ca te primeste dar l-a dat pe isus sa moara pt tine..ca tu sa crezi in El sa ti ierte pacatul sa te ridice..poate te gandesti ca e prea complicat dar la El totu-i posibil..vietile noastre se aseamana destul de mult...in ce priveste traumele din copilarie..te incurajez sa vorbesti cu sotul tau despre separarea voastra..cat o sa mai dureze asa..ce planuri are ?pt ca e anormal sa stati despartiti..eu zic ca merita sa lupti sa ti pui increderea in El, sa nu pierzi pe cineva care te-a iubit si acceptat asa cum esti..daca ai stii cata bucurie iti poate da Dumnezeu...si de ce nu sa vorbesti cu sotul tau sa-i spui ce ai facut..da sa -i spui..si daca simti sa-ti ceri iertare..pentru ca e atata de cumplit sa traiesti in continuare in minciuna,asta te omoara practic..asculta ce zice david intr-un psalm dupa ce a pacatuit

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

si pe tine te va reabilita Dumnezeu si chiar daca nu te va ierta sotul tau tu vei fi libera cu Isus plina de o bucurie de neinchipuit,de pace ..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

..si pe tine te va ajuta..increde-te in El.Gandeste-te foarte bine la ce decizii vei lua..pt ca vor avea repercursiuni asupra vietii tale..daca vrei sa-l alegi pe celalalt baiat daca nu va fi conform asteptarlor tale ?daca e vorba mai mult de pasiune?daca pe viitor te va acuza ca ai sa-l inseli?dar daca-l alegi pe sotul tau te icurajezi sa-i spui adevarul si daca te va ierta pt ca cred ca o va face..trebiue sa va mutati impreuna..Iti doresc sa fii fericita sa ai multa intelepciune si pricepere siDumnezeu sa fie cu tine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

si sa-ti mai spun cu privire la teama ta de a fi judecata de altii-stii de episodul din biblie cu femeia prinsa chiar cand savarsea preacurvia?a fost adusa in fata Domnului Isus si trebuia ucisa cu pietre..intrebandu-l pe Isus ce ar trebiu sa-i faca femeii..El le-a raspuns cel ce nu are nici un pacat sa arunce cel dintai cu piatra in ea...si toti au fost mustrati in cugetul lor in mintea lor si au iesit afara pe rand.. si nu au omoratt-o.Cand a ramas isus singur cu femeia a intrebat-o ,? nimeni Doamne i-a raspuns femeia..,i a raspuns isus,asa ca oamenii ar fi mai bine sa se judece ei pe ei si nu pe tine,pt ca nu e nimeni fara pacat oricare ar fi el minciuna injuratura crima barfa ..e acelasi dumnezeu care zice sa nu facem astea,ca daca ne-am judeca noi pe noi nu am fi omorati de dumnezeu osanditi.Pacatul aduce multa multa durere si suferinta pshihica ,suferinta asta e mult mai dureroasa ca oricare alta suferinta fizica...asta cred..si sa stii ca psihologii n-or sa te ajute cu nimic pt ca si ei sunt oameni si sunt limitati

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elf (acum 11 ani)

"...si sa stii ca psihologii n-or sa te ajute cu nimic pt ca si ei sunt oameni si sunt limitati".
A crede si a-L iubi pe Isus inseamna a crede si a-i iubi pe oameni; psihologii sunt si ei oameni si Isus a fost si El om - " Care, pentru noi oamenii si pentru a noastra mintuire...S-a intrupat... si S-a facut om"-Crezul.
Atunci cind D-zeu ne ajuta o face prin intermediul oamenilor deosebiti pe care ii intilnim, de la care preluam ceva din ceea ce ii face deosebiti, ne transforma sau doar ne ajuta sa ne descoperim, iar noi cind ne vine rindul transmitem mai departe.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

domnule sau doamna elf,da ..sa-l iubim pe isus inseamna sa-i iubim pe oameni dar una e sa-i iubim si alta sa credem ca ei pot rezolva orice problema p t ca asta-i adevarul suntem limitati ,chiar si psihologii.. in unele probleme pe care le intampina nu se pot ajuta pe ei insisi..(de ce nu-i ajuta pe cei depresivi si sunt atatia care se sinucid...)si da isus a fost suta la suta dumnezeu si suta la suta om,pe El nu-l vedem niciodata pe paginile Bibliei ca nu ar avea solutii la probleme si nu numai solutii dar si putere de a-i vindeca,pt ca asa e si azi e acelasi si are solutii si pentru elvira

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

si domnule elf mai scrie in biblie ca va tot spun de biblie pentru ca ea mi-a schimbat viata in ea m-am intalnit cu isus prin ea am primit credinta si prin isus am inviat dintre cei morti pentru ca isus e calea adevarul si viata si prin El am avut si eu viata ..a fost un moment in viata mea cand nici un om nu a puttut sa ma ajute ..Cel ce Si-a intins mana dupa mine a fost El pt ca ne iubeste enorm..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

Biblia zice ca

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

va multumesc ca imi stergeti comentariu de mai sus se vede mult ca vreti sa i ajutati pe oamni pt ca l-am scris de mai multe ori si fragmentul din bilie s-a sters de ce?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elf (acum 11 ani)

Sunt femeie; incercati sa mai scrieti ceea ce nu a aparut, pentru ca veti vedea ca va apare. Cred ca a fost o problema tehnica, poate in acel moment nu erati conectata la internet.
Elf in limba germana inseamna unsprezece; este un ulei de motor Renault cu acest nume; mai sunt si alte semnificatii pentru Elf, elfii lui Mos Craciun, dar eu l-am ales pentru ceea ce inseamna in mitologia scandinava: geniu sau divinitate a vintului, apei si a focului, pentru ca ma simt foarte bine intr-un mediu natural, pe pamint sau in apa unde ma plimb, inot, ma deconectez, etc... indiferent de anotimp.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

aaaaaaaa.....inteleg ca sunteti psiholog..si nu credeti deloc in Dumnezeu...?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elf (acum 11 ani)

Mi-ati facut un compliment spunind ca sunt psiholog, dar nu sunt si nu cred ca am spus ceva din care sa se inteleaga ca nu cred in D-zeu; insa a crede si a-L iubi pe D-zeu implica aceleasi simtaminte pentru aproapele nostru, acesta putind sa fie oricare alt om, indiferent de statut social, rasa, nationalitate, religie, convingeri de orice fel, virsta, stare de sanatate, sex, etc ...
Masura in care ii iubesc pe acesti oameni este masura in care Il iubesc pe D-zeu.
Va propun pentru vizionare acest film: Legea atractiei
www.youtube.com/watch?v=b-BfpcE5TBg
Ar fi interesant sa va spuneti parerea, daca doriti acest lucru.
Vizionare placuta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

Draga doamna elf,am vizionat o parte din filmulet pt ca nu am avut timp tot ..asadar referitor la faptul ca tot ce iti doresti casa masina etc Trebuie sa se materializeze ca universul face asta iti raspunde..acesti oameni au schimbat rolul de creator-creatura,adica creatura-omul ia locul lui Dumnezeu de fapt univers pt ca ei nu il au pe dumnezeu ei se inchina inintea universului adica a ceea ce a facut Dumnezeu,iar creatorul este obligat sa raspunda absolut intotdeauna..Pe acasta o numeste Biblia inchinarea la dumnezei straini la idoli.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

mi-a facut placere sa va spun astea pt ca vreau sa L cunoasteti pe isusvreau sa experimentati bucuria si pacea si multe altele cu EL.ganditi-va ca in ziua judecatii supreme pt ca s-a pregatit o zi..nu v-eti putea nega sa puneti ca nu ati auzit de isus si de tot ce v-am spus pt ca daca oamenii nu cred in EL vor fi despartiti pt totdeana pt eternitate de El si nu exista durere mai mare ca asta credeti-ma..Este o inselatorie o minciuna sa schimba aceei oameni rolurile.
Iar faptul ca ii incurajeaza pe oameni sa si doreasca sa atraga tot ce si doresc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

spre ei ,dar nu se intreaba,, e bun lucrul asta pt mine persoana asta e buna pt mine?"pt ca anumite lucruri pe care le-am detine poate ne ar face sa ne comportam altfel sa fim mandri.. si at ele nu sunt bune pt noi pt ca intra in conflict cu voia lui Dumnezeu pt viata noastra.Intelegeti doamna?Banii prestigiu si restu nu sunt NIMIC in comparatie cu ce are Dumnezeu pt noi..Biblia zice:daca ne-am pus nadejdea in Dumnezeu pentru lucrurile de pe pamant cele materiale suntem cei mai nenorociti dintre oameni"

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marianaana (acum 11 ani)

este cineva deasupra tuturor e mai mult decat banii case masini etc..este ISUS doamna e isus va rog numele LUI nu-l faceti egal cu universul..,si daca-l ai pe El ai TOTUL ai pace cu Dumnezeu cu oamenii cu tine insuti ii iubesti asa cum e capabil Dumnezeu sa i iubeasca,si nu mai ai nevoie de bani etc..cat mai multi..Apoi referitor la a cere un lucru si ideea asta au luat-o din biblie,(numai ca ei cer universului nu lui Dumnezeu,mai precis satanei si el le da tocmai ca sa i intoarca pe oameni de la Dumnezeu,pt ca si doreste ca incinarea sa i fie adusa lui nu lui Dumnezeu )asa zice

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 3

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.