Clickmed
programare rapida la medic

Fetitei mele de 3 ani si 3 luni ii curge nasul de o saptamana .

Afectiuni respiratorii la copii
Intrebare postata de MAGDA ELENA cu 11 ani in urma

Buna seara. Fetitei mele, de 3 ani si 3 luni , ii curge nasul de 8 zile, se infunda pe nas- dupa trei zile de mers la gradinita. Mentionez ca secretiile nazale ii vin si in gura si nu le elimina decat prin voma.Ii este teama sa mai manance.Ii pun in nas ser fiziologic, sufla apoi ii pun Olinth si Biorinil alternativ, dar nu se desfunda. ii este frica de aspirator nazal.avem nopti nedormite, se trezeste si face atacuri de panica parca se sufoca pentru ca ii vin secretiile din nas in gura. Face febra intre 37-37.5.Medicul de familie i-a prescris Azitromicina 200 3.5ml/24 ore, Biorinil, Ketof 2.5 ml seara, Fluimucil 2.5ml/3 ori /zi, Nurofen 6.5ml/3ori/zi.La plamani a spus ca nu are nimic.Dupa acest tratament de 5 zile nu s-a ameliorat nimic, din contra in a 8-a zi am luat-o de la capat cu stranut si secretii abundente transparente gelationase. Ce este de facut? Ce mai trebuie sa fac sa-i treaca?Astept raspuns . Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Fetitei mele de 3 ani si 3 luni ii curge nasul de o saptamana ."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

iul63 (acum 11 ani)

Merita sa cauti un produs nou, Capsio Kids . E ieftin si se gaseaste si online.E cea mai buna solutie salina complexa cu sare de la marea moarta si apa saracita in deuteriu. Trateaza natural fara obisnuinta fara dependenta! Merge Garantat!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Mihaela (acum 10 ani)

Buna!
Nebulizari cu adrenalina (ar putea sa functioneze),o sa fie mai greu la inceput pana se invata cu zgomotul facut de nebulizator ,dar apoi o sa se invete .Am patit si eu cu baiatul meu de 3 ani jumate ceva similar ,nasul i-a curs cateva saptamani ,am incercat picaturi ,spreiuri nazale .Rezultatele nu au fost cele asteptate ,apoi i-am facut nebulizari cu adrenalina de 2 ori pe zi si i-a fost mai bine .Sanatae multa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.