Clickmed
programare rapida la medic

Insomnie, cosmaruri

Tulburari de somn
Intrebare postata de vladica cu 11 ani in urma

Buna ziua.
De cateva luni ma confrunt cu mari probleme. Mi-e imposibil sa adorm mai devreme de 3:30 - 4:00.
Simt ca nu imi gasesc linistea. De doua nopti au reinceput cosmarurile. Grele... foarte grele. Ma apasa si-mi iau toata energia.
Mintea mi-e inundata de ganduri negative si parca nu am nicio putere sa le inlatur.
Am incercat sa fac sport pentru a-mi consuma energia insa se lasa cu dureri de cap ingrozitoare... Nu stiu ce sa mai fac.
Tin sa precizez ca am 21 de ani.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Insomnie, cosmaruri"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

dariuszbogdan (acum 11 ani)

Asta depinde de ce activitati faci in timpu zilei... Cate ore folosesti computer pe zi ? Cat timp petreci facand activitati sportive sau miscare fizica ? Sau poate e altceva... poate ca este ceva in viata ta care te tulbura si nu te lasa in pace, cum ar fi o fata sau un loc de munca pierdut. Sfatul meu este sa petreci cat mai mult timp la aer, sa mananci sanatos, sa bei multa apa si sa incerci sa iti rezolvi problemele din viata de zi cu zi (daca ai). Sper ca cuvintele mele sunt de ajutor :-).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de dariuszbogdan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de dariuszbogdan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Este recomandat sa consultati un psiholog sau, eventual, sa apelati la un medic psihiatru pentru putea depasi anumite situatii, a rezolva anumite probleme.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Tulburari de somn.

Inscrie-te aici!
mishelini (acum 10 ani)

Demonii nopţii şi paralizia în somn – Eliberare şi libertate
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
de Daniel Wiebrands

Partea 1 – Închiderea uşilor

Daniel Wiebrands
Daniel Wiebrands
Uimitor, 30-50% (unii afirmă că 60%) dintre oameni, inclusiv creştini, întâlnesc sau au întâlnit paralizia în somn şi/sau au avut sau au întâlniri cu demoni sexuali. Ştiu că subiectul nu este plăcut, dar din cauza poverii pe care am văzut-o asupra altora şi a ceea ce am îndurat personal, simt nevoia să mă adresez acestei dureri spirituale.

Există o mulţime de resurse disponibile pe net, dacă ştii ce să cauţi. (Voi pune câteva linkuri bune la sfârşitul postării.)

Personal am suferit de paralizie în somn de când aveam doar 10 ani, şi am avut parte de atacuri sexuale demonice la sfârşitul adolescenţei şi de-a lungul vieţii, şi am văzut îngeri şi demoni. Ceea ce a revelat Domnul, îţi va da înţelegere şi victorie. Nu există o rezolvare rapidă, şi va fi nevoie să umbli prin credinţa pe care ţi-a va da Dumnezeu, şi care va fi întotdeauna cu tine.

Principalele arme care au fost folosite împotriva ta sunt teama, teroarea şi ruşinea. Atât timp cât duşmanul te face să simţi teamă, teroare şi ruşine, şi te face să te simţi neputincios, ştie că are control. Credinţa este opusul fricii, ele se anulează reciproc şi nu pot exista împreună. Cuvântul spune: „Tot ce nu vine din credinţă, este păcat.” [Romani 14:23, versiunea engleză.] Ruşinea aduce vină, condamnare şi lipsă de valoare, şi este opusul dragostei lui Dumnezeu, care aduce har şi îndurare prin Hristos Isus. Am fost înşelaţi de duşman, de obicei în copilărie, că are putere asupra noastră, ce minciună! El câştigă doar puterea pe care i-o dăm noi, şi ca şi creştini, puterea lui este întotdeauna numai o înşelăciune care ne ţine legaţi. El este tatăl minciunilor. Nu te scoate din sărite asta? Orice drepturi legale le-ar putea avea, pot fi învinse prin înţelegerea şi folosirea autorităţii pe care o avem în Hristos Isus. Acum, aceste entităţi nu ar fi capabile să se manifeste, dacă o uşă sau un drept legal nu ar fi deschise ca ele să se manifeste în felul în care o fac, prin păcat personal şi/sau păcatele strămoşilor (generaţionale).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mishelini
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mishelini
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
yuri boyka (acum 9 ani)

pt vladica.stiu pe cineva care te poate ajuta.asta e mailu meu [email protected] imi scrii ca sa vorbim

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de yuri boyka
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de yuri boyka
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.