Clickmed
programare rapida la medic

Sotul meu m-a injurat

Psihologia cuplului
Intrebare postata de silvia129 cu 11 ani in urma

Aseara, a venit in camera ( dormitor) cu gandul sa intretina relatii sexuale cu mine( suntem casatoriti de 10 ani), iar eu adormisem, el cand m-a vazut adormita, a inceput sa urle ca un turbat, sa ma jigneasca rau, injuraturi, mi-a zis ca am facut intentionat, ca nu imi pasa de el, ca el ma doreste si eu sunt nesimtita , deci asta a fost pe la 22,30 noaptea, iar tot scandalul s-a terminat la 2 noapte/dimineata, bineinteles pana atunci m-a chemat in bucatarie si m-a tinut o teorie groaznica, jignitoare si umilitoare, intr-un final cand si-a descarcat toti nervii, m-a trimis la culcare dar a zis ca nu ma lasa sa dorm, ca o sa ma scoale din ora in ora ca sa nu pot dormi, asta ca un fel de pedeapsa pt ceeace zice el ca i-am facut, dar oricum nu mai puteam dormi, am plans cu fata in perna pana dimineata, iar el a adormit ca un porc. Acum spuneti-mi va rog cum sa ma comport cand ajung acasa, pt ca acum sunt la servici, pur si simplu nu il mai pot vedea in ochi, mi-e sila de el.Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sotul meu m-a injurat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

doris (acum 11 ani)

Draga mea, sigur asta nu a fost prima problema de felul asta intre voi.Daca ai o vina in ce se intampla, asta este doar datorita faptului ca nu ai reactionat cand te-a tratat prima data asa.Domnul ar trebui sa inteleaga ca nu esti sclava lui,esti partenera lui.Daca nu e violent fizic, incearca sa vorbesti cu el si sa-i explici cum e cu egalitatea in cuplu.Daca e violent fizic atunci e mai complicat si recunosc ca nu stiu cum se procedeaza.Mult noroc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
marianaana (acum 11 ani)

draga Silvia,daca intr-adevar tii la casatoria ta si la sotul tau ,atunci trebuie sa ai relatii sexuale cu el,daca-l iubesti..cum poate fi un lucru atat de greu sa faci dragoste sau sex daca iubesti acea persoana?dupa parerea mea nu cred ca e prima data cand se intampla asta.. cand el e nemultumit..pt ca nu are cum sa faca asemenea circ doar pt ca ai adormit intr-o seara.Gandeste-te ca e barbat si are si el dorinte,noi suntem femei si avem.. dapoi barbatii....asadar incearca sa vorbesti cu el incepand prin a-ti cere iertare,da da sa faci asta,si nu te mira daca va pleca la alta daca tu continui tot asa,te rog intelege-l si pt a face asta pune-te pe tine in situatia lui tu sa-l doresti si el sa doarma seara de seara ...gandeste-te merita sa dati cu piciorul la tot ce ati cladit poate cu greu pana acuma?in secolul asta in care satana lupta pt a destrama casatorii?Dumnezeu sa fie cu voi sa va dea putere si multa intelepciune si El sa va ajute..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
37 (acum 11 ani)

Are o aventura si o ascunde sub acest circ, daca zici ca dupa toata vorbaria a dormit ca un porc. E bine sa faceti o iesire in cuplu, sa mergeti la un film, la munte, sa incercati sa vedeti daca totul e ok intre voi. Altfel "spectacole" nocturne vor fi tot timpul. E un semn de invechire a relatiei, trebuie facut "pritocul", altfel intrati pe panta descendenta a neglijarii reciproce.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pop Mihai (acum 10 ani)

Dupa câte vad,sotul dumneavoastra e acel gen de persoana numita în psihologie inabordabil. Un inabordabil da impresia ca este egoist si dur,ca nu-i pasa de nimic si de nimeni din jur,ca numai el are întotdeauna dreptate,ca nimeni n-are voie sa-i ceara nimic sau sa-l întrebe nimic. De aceea e asa dur si ofenseaza pe toata lumea. Eu zic ca n-are rost sa va risipiti energia încercând sa stati de vorba cu un sot inabordabil,pentru ca tot ceea ce o sa va spuna s-ar putea sa nu fie deloc adevarat. Mult prea adesea,persoanele inabordabile sunt centrate pe ele însele,adesea lasa impresia ca numai ei conteaza pe lumea asta,ca numai parerea lor este valabila,si a altora niciodata. Va înteleg,stimata doamna. În prezent,ni se poate întâmpla orice,oricând. Un sot care striga la sotia sa ca vrea sa aiba relatii sexuale,dupa care îi tine teorii si morala,iar în cele din urma o jigneste,nu da dovada de iubire. Este un agresor psihic,daca se comporta asa. V-as sugera sa nu-l considerati niciodata un prieten pe un astfel de om,sa încercati sa nu va destainuiti lui când va preocupa sau va intereseaza ceva;pentru asta,încercati la o prietena de încredere,sau,si mai bine,scrieti un jurnal intim. Dar înteleg ca trebuie sa comunicati totusi cu cineva,fiindca fara comunicare pentru a avea o viata reusita nu se poate. Ati putea sa va creati un blog propriu (bineânteles daca aveti acces la internet),unde sa va scrieti ceea ce aveti pe inima. Ar fi foarte bine sa discutati cu un psiholog. Un psiholog nu este în realitate un ,,doctor de persoane care nu au minte-ntreaga" (ca poate sotul dumneavoastra are nevoie de un medic de acea ramura,psihiatru),ci un psiholog este omul care te ajuta sa vezi care sunt adevaratele obstacole în casnicie,si cum le poti depasi. V-as mai sugera,sa încercati sa pastrati distanta fizica fata de sotul dumneavoastra o vreme (o excursie la munte pe durata a 7-14 zile v-ar prinde bine,ca sa va detoxifiati de admosfera de acasa si ca sa-l determinati sa va simta lipsa,ca el de asta are nevoie,sa stie cu adevarat cât pretuieste sotia lui,si sa aiba sentimentul ca a pierdut-o,ca sa-i aprecieze cu adevarat valoarea). Mult succes si Dumnezeu sa va binecuvânteze!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.