Clickmed
programare rapida la medic

O fin cauza la ochelarii ?

Sanatatea mentala
Intrebare postata de razvansteel cu 11 ani in urma

Buna ziua ...am si io o problema de ceva timp cam aproximativ 3 luni am asa o senzatie parca numai imi simt fruntea .......parca ar fi rupta de gura ....... nu pot lasa capu jos ...parca am impresia ca ma tina fruntea sus ....o simt ca si cand ar fi sus .....ma incurca si la vorbire si la mai multe chestii......am avut o perioada de certuri cu parintii cam din decembrie 2011 pana in martie 2012 ...in timpul acesta nu prea am mai iesit din casa deloc parca m-am inchis in mine si nu am mai avut contact cu realitatea .....nuj cum sa spun ....am facut un rmn si nu mi-a ieshit nimik .....am fost la endocrinologie k m-am cam ingrasat in ultimul timp tin sa precizez ca stau foarte mut la pc 10-12 ore pe zi aproximativ .....ce oare sa fac sa ies din starea asta ? ma simt foartea aiurea cu fruntea asta parca ...TIN SA PRECIZEZ CA O PERIOADA AM PURTAT OCHELARII DE VEDERE CAM PE NAS ...NU II PURTAM PE OCHII ...SA FIE OARE DIN CAUZA ASTA ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "O fin cauza la ochelarii ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.