Clickmed
programare rapida la medic

Ovare polichistice

Afectiuni uterine
Intrebare postata de iulia86bv cu 11 ani in urma

Buna am 26 de ani si din pacate si eu am ovare polichistice, pana la varsta de 20 de ani nu am avut probleme k menstruatia, acum 6 ani am plecat din romania si de cand numai sunt in tara am inceput sa am probleme k menstruatia si am inceput incetul k incetul sa ma ingras si de la 55 de kg am ajuns la 75 de kg asa , am fost la ginecolog si am fost diagnostificata cu amenoree secundara am luat tratament k anticonceptionale diane 35 si incetul k incetul am inceput sa am menstruatie apoi i-am spus la ginecolog k doresc sa raman insarcinata si mi-a recomandat sa iau timp de un an jumate niste vitamine(yodocefol) care in mod normal se iau in timpul sarcinii mi-a spus k vitaminele acestea in cazul in care as ramane insarcinata este pt ca fatul sa se dezvolte cum trebuie. Menstruatia nu am avut iar insarcinata nu am ramas in fine, am luat cat am luat vitaminele acelea sperand ca poate imi vor fi de folos dar nu s-a intamplat nimik apoi am fost din nou la medicul ginecolog si sa imi spuna ca am ovare polichistice , am ramas un pic socata pt k nu aveam nici o idee mi-a dat sa fac o serie de analize iar cand am fost ultima data mi-a dat alta foaie k alte analize astea sunt pt insulina ca sa vada chestia asta si cu asta sa determine ce fel de tratament de fertilitate sa imi dea. Nu stiu sun ft nerabdatoare si sper sa am norocul sa raman insarcinata. Problema este ca am aflat de curand ca si una dintre bunicile mele (mai exact mama tatalui meu) a facut tratament de fertilitate ca sa poata avea copii si in cele din urma a ramas insarcinata cu tatal meu si a mai avut si 3 fete. Cand vad persoane apropiate din jurul meu ca raman insarcinate simt ft multa invidie si incep sa disper. Dar in fine poate voi fi si eu norocoasa sa am un copil.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ovare polichistice"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

iulia86bv (acum 11 ani)

buna am 26 de ani si din pacate si eu am ovare polichistice, pana la varsta de 20 de ani nu am avut probleme k menstruatia, acum 6 ani am plecat din romania si de cand numai sunt in tara am inceput sa am probleme k menstruatia si am inceput incetul k incetul sa ma ingras si de la 55 de kg am ajuns la 75 de kg asa , am fost la ginecolog si am fost diagnostificata cu amenoree secundara am luat tratament k anticonceptionale diane 35 si incetul k incetul am inceput sa am menstruatie apoi i-am spus la ginecolog k doresc sa raman insarcinata si mi-a recomandat sa iau timp de un an jumate niste vitamine(yodocefol) care in mod normal se iau in timpul sarcinii mi-a spus k vitaminele acestea in cazul in care as ramane insarcinata este pt ca fatul sa se dezvolte cum trebuie. Menstruatia nu am avut iar insarcinata nu am ramas in fine, am luat cat am luat vitaminele acelea sperand ca poate imi vor fi de folos dar nu s-a intamplat nimik apoi am fost din nou la medicul ginecolog si sa imi spuna ca am ovare polichistice , am ramas un pic socata pt k nu aveam nici o idee mi-a dat sa fac o serie de analize iar cand am fost ultima data mi-a dat alta foaie k alte analize astea sunt pt insulina ca sa vada chestia asta si cu asta sa determine ce fel de tratament de fertilitate sa imi dea. Nu stiu sun ft nerabdatoare si sper sa am norocul sa raman insarcinata. Problema este ca am aflat de curand ca si una dintre bunicile mele (mai exact mama tatalui meu) a facut tratament de fertilitate ca sa poata avea copii si in cele din urma a ramas insarcinata cu tatal meu si a mai avut si 3 fete. Cand vad persoane apropiate din jurul meu ca raman insarcinate simt ft multa invidie si incep sa disper. Dar in fine poate voi fi si eu norocoasa sa am un copil.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iulia86bv
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iulia86bv
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.