Clickmed
programare rapida la medic

Imposibilitatea de a inghitii

Anxietate
Intrebare postata de danadanadana cu 11 ani in urma

In urma unei suparari mama mea nu a mai putut inghitii timp de 2 saptamani nimic, nici macar apa. A ajuns la perfuzii, apoi au urmat o serie de investigatii (ecografie a glandei tiroide, endoscopie, EKG, analize de sange, control ORL, control gastoesofagian, radiografie la plamani, consult neurologic, dar toate aceste investigatii au iesit bune.
A mers si la psihiatru, pt ca toti medicii care au vazut-o au ridicat din umeri si au indrumat-o catre un psihiatru. Acum urmeaza un tratament cu Anxiar , Zoloft, Mg, Ca. si ceai de talpa gastii, salvie si levantica. In zilele in care doarme si se odihneste mult poate manca mai bine, dar in rest situatia este aceiasi, sta cu mancarea in gura, nu ii este teama ca se ineaca, dar pur si simplu nu poate inghitii. Tratamentul il ia de aproximativ 3 saptamani.
Sunt ingrijorata pentru ca nu stiu daca e bine sa mai asteptam efectul pastilelor o perioada mai mare de timp sau ar trebui sa o mai vada si alti medici?
Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Imposibilitatea de a inghitii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

ochi negri (acum 11 ani)

Poate ar fi bine ca in paralel sa faca si psihoterapie.Faza cu imposibilitatea de-a inghiti am intalnit-o nu de mult la un barbat,trecut prin niste probleme emotionale destul de mari.Acuma e bine.SI inca ceva: efectul medicamentelor apare in timp,poate sa dureze cateva luni(2-3).Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ochi negri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ochi negri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
AURORAICA (acum 11 ani)

Si eu am patit cu mama asa. Sora mea a batut-o pe mama si de suparare nu a putut inghiti nimic nici apa nici mancare.A cuma sta cu mine eu o ingrijesc cum stiu eu mai bine. Are tratament medicamentos dar cel mai bun tratament este vorba buna. Sa o faci fericita .Sa zicem asa :Pentru cei ce ne-au nascut , Da un ordin! Da ceva ! Ca so ia de la-nceput. Sa-i putem intarzia.Treuie sa descoperiti minunea care o poate face din nou fericita.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de AURORAICA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de AURORAICA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria (acum 11 ani)

Sper ca problema s-a rezolvat acum, dupa trei luni si ca a fost vorba de Globus hystericus - mai pe romaneste "nod in gat". Apare in nevroze si stari anxioase si dispare odata cu relaxarea bolnavului. Nu are nicio cauza fizica. Medicamentele psihiatrice isi fac de obicei efectul dupa cel putin doua saptamani.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
danadanadana (acum 11 ani)

Nu, problema nu s-a rezolvat in totalitate. A renuntat la medicamentele dat e de psihiatru si a urmat un tratament naturist, dar inca are momente cand nu poate inghitii in mod normal. Practic nu a existat senzatia de nod in gat, durere la inghitire ci pur si simplu nu inghite. Nu stiu daca era mai bine sa continue tratamentul prescris de psihiatru.
Va multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de danadanadana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de danadanadana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.