Clickmed
programare rapida la medic

O alimentatie sanatoasa

Diete
Intrebare postata de sarius90 cu 11 ani in urma

Buna ziua. Am citit mute pe sfatulmedicului.ro in care se vorbeste despre o alimentatie sanatoasa insa nimeni nu a facut referire exact la alimentatia sanatoasa si mod de a te alimenta sanatos in fiecare zi. Cum trebuie consumate alimentele, trebuie facuta o dieta in care in fiecare zi consumi fibre, proteine si carbohidrati su zile diferite pentru fiecare grupa. 1 zi fibre, a doua zi proteine, a treia carbohidrati?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "O alimentatie sanatoasa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

razi (acum 11 ani)

Buna ziua. Alimentatia sanatoasa este cea care respecta "piramida alimentatiei sanatoase" - care arata pe 4 niveluri ce anume si cat procental ar trebui sa consumam. Evident fiecare persoana are anumite preferinte care trebuie corelate cu recomandarile. In plus alimentele pot fi din cele "sanatoase" dar daca suferim de vreo afectiune care se poate agrava din cauza unor alimente este mai bine sa respectam regimul recomandat de specialisti (medici) ca fiind specific acelei afectiuni. In plus toate recomandarile pentru o alimentatie sanatoasa sustin consumarea alimentelor cat mai putin procesate (daca organismul nostru suporta acest lucru). Este deasemenea recomandat consumul lichidelor inainte sau dupa mese NU in timpul acestora, consumul fructelor inainte de cel al lipidelor , consumul dulciurilor pe cat se poate evitat, etc. Un regim personalizat va poate da un nutritionist - daca e vorba de slabit sau de mentinut o greutate anume, evident in urma unor investigatii. In ceea ce ma priveste eu consum fructe si legume ce contin fibre, carne sp***a si peste (ideal preparatela cuptor fara grasime in plus sau la abur), nu consum dulciuri decat cele indulcite cu xylitol (un inlocuitor de zahar natural 100% -se produce prin fermentatie naturala, slab glicemic -indice glicemic 7 comparativ cu 85 al zaharului si slab caloric-40% calorii, care arata si se comporta ca si zaharul ac***a aceeasi putere de indulcire, are proprietati antibacteriene, nu altereaza gustul alimentelor, se poate folosi la temperaturi inalte, se dizolva si la temperaturi mici, nu are contraindicatii, se foloseste de catre diabetici si in cure de slabire precum si ca antibacterian) Se numeste XyloSweet - 100% xylitol. Eu am inceput sa-l folosesc la recomadrarea prietenei mele nutritioniste si sunt foarte multumita.Pentru mai multe detalii intrati pe www.xlear.ro.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de razi
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de razi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
IULIANA FŰLAS - psiholog clinician, psihoterapeut integrativ (acum 11 ani)

Buna ziua,

Va recomand un link unde puteti gasi toate aceste informatii. Functie de metabolismul dvs, veti fi invatata ce sa mancati si cand sa mancati. Este un program pt slabit personalizat, folosit cu succes in Japonia, China, etc. Succes!

http://www.romedic.ro/iuliana-fulas-cabinet-individual-de-psihologie/articol/12582

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IULIANA FŰLAS - psiholog clinician, psihoterapeut integrativ
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IULIANA FŰLAS - psiholog clinician, psihoterapeut integrativ
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.