Clickmed
programare rapida la medic

Va rog frumos, un raspuns urgent

Apendicita
Intrebare postata de gabriela819 cu 11 ani in urma

Pe data de 27 iulie baiatul meu de 16 ani a fost operat de apendicita (de gradul II peritonina) spun si eu cum mi-sa spus,l-am adus acasa urmand ca dupa citeva zile sa mergem la scos firele,dar pina la scos firele pe zi ce trecea se simtea tot mai rau acuza dureri in partea splinei mergea tot mai ''''ghebos,, cand am ajuns la scos firele l-am rugat pe d-l doctor sa-l si consulte sau ma rog o ecografie ceva ,nu stiam ce este cu baiatul,insa l-a internat pentru investigatii, dar dupa doua zile nu mai stiu exact pe data de 10 august l-au operat din nou,, practicandu-se liza aderentelor viscero-parietale,omentectomie,lavaj si drenaj peritoneal cu doua tuburi.''''
,, diagnostic;ABCES PERITONEAL LOJA SPLENICA
SDR. ADERENTIAL
SDR. SUBOCLUZIV''''
L-am externat pe data de 18 adica sambata,dar azi sa simtit c-am rau il durea in parte splinei cred ca de la alimentatie zic eu, de cand l-am externat alimentatia lui a fost ; covrigi ,stiksuri, supa,ceai,iaurt, paine prajita ,mamaliguta ,un pic de branza si niste piept de pui ,poate ca a intrecut masura cu covrigei nu stiu ,azi i-am dat numai lichide ceai de musetel,supa radacini, sucul de la o portocala si o punga pufuleti, acum l-am trimis sa se plimbe prin curte cu o cana de ceai de musetel caldut, ma gandesc poate daca reuseste sa mai faca un scaun s-ar simti mai bine,a avut un scaun dimineata ......nu stiu ,va rog disperata sa-mi spuneti ce sa fac nu stiu ce sa-i dau sa manince si cat, daca sa merg la spital din nou desi am facut programare maine la 10 la medicul de familie poate mai trebuia un tratament acasa si as mai avea o rugaminte a-ti putea sa-mi ,,traduceti'''' diagnosticul nu am inteles de ce s-a intervenit chirurgical si a doua oara,mi-sa explicat, dar in japoneza si toata explicatia a durat vreo 7 secunde, apoi am intrebat d-na asistenta de la reanimare si mi-a spus ca a facut oncluzie intestinala iar despre aceasta am citit dar cred ca este altceva ,nu stiu va rog frumos sa ma lamuriti , va multumesc caut raspunsuri disperata si in sfirsit am gasit pe cineva sa intreb acum depinde cand o sa-mi puteti raspunde,va multumesc! TAMAS GABRIELA BACAU

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog frumos, un raspuns urgent"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.