Clickmed
programare rapida la medic

Gastroenterologie

Toxiinfectii alimentare
Intrebare postata de crysty89 cu 11 ani in urma

Buna ziua acum 2 luni jumate am facut o toxinfectie alimentara in urma careia (cred) am ramas cu dureri de cap greata dupa orice mananc si dureri in partea inferioara a abdomenului.
Am fost la doctor am facut o endoscopie in care mia gasit sindrom emetic, dupa care am urmat un tratament pe care mi la dat medicul respectiv bazat pe ( dimineata pe stomacul gol 1 pastila omez si de 3 ori pe zi cu 30 min. inainte de masa motilium).
Am tinut regimul respectiv timp de 1 luna respectiva cu pastile si inclusiv alimentatie dupa care mam intors la acelasi doctor ac***a aceleasi simptome si scazand in greutate banuiesc din cauza regimului 8 kg ( de la 72kg la 64 kg). Mia dat sa fac o serie de analize si anume (ecografie, unde mi-a gasit o raceala in partea dreapta jos; analize de sange si anume: hemoleucograma completa, biochimie, urini, coproculura,materii fecale,biochimie si coagulare din care), toate aceastea iesind bine.
M-am intors la el cu analizele si mi-a zis ca sunt bine si mi-a dat sa iau Emiteral si sa cconsult un neurolog.
Am fost la neurologie si ma trimis sa imi fac un tomograf sau un rmn, am fost am facut rmn la cap rezultatele fiind: (CONCLUZII: - Aspect IRM cerebral in limite normale.), le-am aratat si mi-au zis ca sunt bine.
Dupa ce am facut tot ce mi s-a spus eu am ramas la fel cu aceeasi greata dupa ce mananc, aceeasi durere in partea inferioara a abdomenului numai cand stau pe scaun sau pe orice in fund ( daca stau culcat nu ma doare acolo ), cu dureri de cap suportabile care nu mai trec cu oboseala (parca asi dormi tot timpul) si mananc foarte putin nu pot sa mai mananc cum mancam inainte (dupa ce mananc putin ma simptplin si nu mai pot sa mai mananc nimic).
Ce pot sa fac mai fac sa imi revin ca aproape au trecut 2 luni jumate si eu am aceleasi simptome plus ca a mai aparut si oboseala asta.
Astept un raspuns multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Gastroenterologie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.