Clickmed
programare rapida la medic

Nedumerire

Sarcina
Intrebare postata de ding.georgiana cu 11 ani in urma

Buna. Sunt Georgiana, am 22 de ani. Am o mare nedumerire, si ma gandeam ca poate ma poate ajuta cineva cu un raspuns, ar fi bine venit. Am luat anticonceptionale incepand din noiembrie 2010 pana in septembrie 2011. Dup-aceea am hotarat cu prietenul meu, sa fac o pauza de pastile, ca nu fac bine ficatului, si sa folosim prezervativul. Zis si facut. Insa pe la jumatatea lunii martie am avut contact neprotejat, cu finalizare in exterior, dar stiu vorba "you can never be too careful". Am asteptat sa-mi vina menstruatia in luna aprilie pe la inceput cum ar fi trebuit,insa mi-a intarziat exact 6 zile. Am zis ca e ok si ca nu trebuie sa ne ingrijoram. In luna mai, mi-a venit mai tarziu cu 6 zile fata de ziua din luna precedenta. Acelasi lucru s-a intamplat si in luna iunie, tot dupa 6 zile. Nu am avut niciun simptom specific unei sarcini, nu am avut greturi, pofte, nu am simtit nevoia de a urina mai des, nu am avut stari de oboseala,schimbari de dispozitie, absolut nimic. Nu sunt piele si os, am avut mereu un pic de burtica, dar parca acum o observ mai bine,si nu stiu ce sa cred. Stiu ca ar fi trebuit sa-mi fac un test sau sa merg la medic, dar am respins atat de tare ideea unei sarcini si m-am agatat de fiecare menstruatie (care de asemenea, au fost normale, cu durerile specifice care ma termina luna de luna de la 14 ani, durata de 3 zile, ca intotdeauna). Ar trebui sa trag semnal de alarma? Niste pareri ar fi foarte apreciate. Multumesc pt timpul acordat citirii mesajului meu.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nedumerire"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

viorica (acum 11 ani)

Eu nu prea am inteles de ce te inrijorezi?...Daca nu mai vrei pastile poti folosi cu succes ovule ,,contracept M". Dar sa citesti bine prospectul si sa-l respecti.Succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alexandru (acum 11 ani)

Anticonceptionalele au ca efect si reglarea ciclului menstrual. E posibil ca dereglarile sa vina din cauza intreruperii administrarii. Insa un test de sarcina e rapid si ieftin, nu te feri de el, penttur mai multa siguranta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.