Clickmed
programare rapida la medic

TGO si TGP crescute raspuns medic

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de mihaela954 cu 11 ani in urma

Buna ziua.
Am 38 ani,50 kg si pana acum nu am avut probleme cu ficatul de nici un fel.Am urmat tratam cu antibiotice timp de trei luni. CEFORT 4 gr/zi timp de 28 zile, pauza 7 zile, Azitrox alte 28 zile si a treia luna rifampicina cu tavanic alte 21 zile.Mentionez faptul ca am Lyme cronic si am fost nevoita sa iau acest tratam.La terminarea primelor doua runde de antib.am facut analizele de ficat si au iesit marite TGO-58, TGP-95.In continuare am luat si luna a treia rifampicina cu tavanicul. In momentul de fata nu stiu cum stau cu ficatul dar doctorita care mi-a dat acest tratam cand a vayut cum mi-au iesit analiyele a refuzat sa-mi dea tratam cu antibiotice in continuare.Mai mentionez faptul ca in timpul trat.cu antib luam Liv52, silimarina 1000mg,curcumin si vitamine.
Acum nu stiu ce sa fac, chiar asa de proaste sunt analizele?Nu mai vrea sa-mi prescrie antib si ma sfatuit sa merglaun medic interni9st sa rezolv problema cu ficatul dar eu sunt nemultumita pt ca tratam cu antib era vital pt boala mea.Cu multumiri anticipate va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "TGO si TGP crescute"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Trasaminazele crescute sugereaza o afectare hepatica iar administrarea indelungata de antibiotice poate fi o cauza. De aceea, este bine sa intrerupeti medicamentele( pentru a preveni hepatita toxic-medicamentoasa) si sa investigati suplimentar afectarea hepatica.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli pancreatice si de ficat.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Alex (acum 9 ani)

Buna Mihaela ... cum te simteai dupa tratamentul cu cefort pentru borrelia?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.