Clickmed
programare rapida la medic

Pot pastra sarcina?

Sarcina
Intrebare postata de sylverland cu 11 ani in urma

Buna ziua, ma numesc Loredana si am 34 de ani. In urma cu o luna am facut cateva teste de sarcina si mi-a aratat ca as fi insarcinata insa doctorul nu vedea numic .Am continuat sa merg la servici si sa muncesc normal ca si cum nu as fi fost insarcinata insa in una din zile am avut o durere acuta din spate pana sub abdomen si am avut o mica sangerare .Am ajuns din nou la medic unde de data asta mi-a confirmat sarcina care era in 5 saptamani si de atunci sunt internata in spital ptr. ca am inceput sa sangerez din ce in ce mai tare .Am zile cand se opreste sangerarea si apare doar o scurgere maronie , dar apoi reapare din nou sange.Nu inteleg de ce mi se intampla toate astea ptr. ca sunt sub observatie la spital, iau tratament de fixare a sarcinii, de intrerupere a sagerarii, nu fac nici cel mai mic efot insa tot degeaba Am cand scurgere maronie, cand sange de aproape 2 saptamani.Am vreo sansa sa pot pastra aceasta sarcina sa evolueze normal si sanatos fara sa aibe copilul probleme? Nu as vrea sa ma trezesc cu un avort ptr. ca-mi doresc asa ceva imi doresc sa pot pastra copilul ptr. ca am ramas insarcinata foarte greu (nu stiu nici cauza ptr. care nu pot ramane atat de usor ca alte femei ).Mai am un baietel de 7 ani care isi doreste acum cu disperare un fratior sau o surioara.Ma poate lamurii cineva , ptr. ca doctorul nu stie ce raspuns sa imi mai dea(el mi=a prezentat si varianta ca as putea pierde copilul).Doamne fereste de asa ceva ..:((((

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pot pastra sarcina?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.