Clickmed
programare rapida la medic

Atac de panica

Anxietate
Intrebare postata de anamaria 2904 cu 11 ani in urma

Ma numesc Ana am 30 de ani in urma cu un an am avut primul atac nu stiu daca e de panica sau nu dar alta solutie nu mia ramas decat sa cred ca este ptr ca am facut toate analizele la sange ,examenele ptr inima mau tinut si in aparate pentru 4 ore si nimik apoi mau suspectat ca as avea glanda tiroida si din nou nimik inca ma simt rau nu mereu dar ma simt simptomele sunt cam asa ma ia cu calduri apoi cu frig incepe sami bata inima foarte tare imi ametest mainle vad in ceata imi vine sa vomite si dupa am strea de lesin de care nu pot scapa acum am cam prins frica sa ies din casa singura sau fara cineva cunoscut cu mn de frica sa numi fie rau si sa cad pe jos unde nu ma stie nimeni de obicei starile incep cand trebuie sa ies singura din casa as dori pararea voastra multumesc ptr ca vad ca medici nu prea stiu despre ce e vorba multi miau spus cami trebuie pastile care imi regleaza pulsul ptr ca tensiunea e de obicei 125,99 cand am starile astea voi ce spuneti ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Atac de panica"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Liviu (acum 11 ani)

Dgn. [ prezumtiv ] este: Panica cu Agorafobie

_____
Nota: In conditiile legii, "evaluarea sănătăţii mintale se efectuează, prin examinare directă a persoanei în cauză, numai de către medicul psihiatru."

Pentru mai multe informatii, vezi (si): //sfatulmedicului.ro/Fobiile/agorafobia_57

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
buna (acum 11 ani)

Exista remedii homeopate pt. atacurile de panica si unii medici buni cunosc des si cauza lor, insa este ceva individual. Acum 20-30 de ani nu existau aproape deloc atacuri de panica, ele au explodat doar in ultimile decenii, tendent creste exponential
Una din cauzele PRINCIPALE este mancatul de carne de la animale chinuite si terorizate in abatoare si care traiesc o spaima si o frica cumplita si aceasza panica ramane in sange prin hormoni si neurotransmiteri. Cu aceasta carne este ingurgitata si frica si panica traite de aceste biete animale so ca urmare este mancata de toti cei care mananc carne. La unii ramane ca frica si panica la cei mai violenti le mareste violenta. Violenta si frica sunt surori. Toti cei care au atacuri de panica ar trebuie sa devine vegetarieni de indata ce au trait primul atac caci altfel frica lor va fi alimentata cu fiecare bucata de carne mancata.
In abatoarele de azi se petrec niste scene atat de cumplite incat daca ar fi toti oamenii siliti sa le vada ar deveni 99% vegetarieni peste noapte.
Mergi la un medic homeopat bun sau scrie-mi un email la *** @ yahoo com caci nu te poate ajuta nici un psiholog oricat de bun si bine intentionat si cu atat mai putin un psihiatru cu medicamene chimice. Numai homeopatia mai are puterea de a ajunge la aceea parte a sufletului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Gabriela Miu MPsih. Gabriela Miu este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua, atacurile de panica ( tulburarile de anxietete, in general) pot avea cauze multiple. Si trebuie tratate acele cauze. Medicamentele trateaza simptomul, nu este rau, uneori in afectiunile psihice grave medicatia este obligatorie, insa ea nu poate gasi si trata problema/ele raspunzatoare pentru atacul de panica. Asta o face insa psihoterapia. Mult succes.

 Psih. Gabriela Miu
www.psihoploiesti.ro
Tel. 0727750552
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Gabriela Miu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Gabriela Miu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.