Clickmed
programare rapida la medic

De ce se scarpina copilul meu pe tot corpul neac***a bube?

Afectiunile pielii la copii
Intrebare postata de us_tina cu 11 ani in urma

Buna ziua! Fetita care are 1 an si 8 luni acum scarpina de pe la varsta de 1 an de zile pe tot corpul.De atunci am observat eu ca isi face rani scarpinandu-se pana la sang. Avea capul plin coji de bube ce si le facea singura scarpinandu-se.Dupa ce i-am da davreo 50 ml de niste picaturi naturiste nu se mai scarpina asa rau incat sa isi faca rani in cap. Cel mai rau in cap si la urechi se scarpina., insa am obervat ca de mica, de cand avea cateva luni nu rata niciodata ocazia de a se scarpina pe burtica sau pe picioruse atunci cand ii schimbam pampersul. Trebuie sa ii dau mereu jucarii in mana sa aibe mainile ocupatecand o schimb. Se scarpina pana la snage pe brate si pt asta o tin mereu cu maneca lunga imbracata, dar vine caldura si va fi foarte greu sa stea imbracata cu maneci lungi si pantaloni lungi. Totusi gaseste loc de scarpinat pana la sange pe ceafa, ca nu ii pot da bluze pe gat acum! Isi rupe pielea de pe ea si apoi cand face baie, ia apa si coace.....Urla toate noptile si eu nu mai sunt om....ca noapte de noapte ma trezesc din cauza scarpinaturilor si urletelor ei. Nici un pediatru sau dermatolog nu m-a ajutat.Cica e pe fond alerrgic, dar nu i-au facut nici o analiza, se bazeaza doar pe faptul ca la 3luni a avut dermatita atopica care atrecut cu o crema f repedee.... Va rog ajutati-ma si dati-mi niste indrumari! Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce se scarpina copilul meu pe tot corpul neavand bube?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (23)

Buna seara (acum 11 ani)

Cu creme nu trec dermatitele atopice ci ele sunt bagate inapoi in trup si apar alte simptome, ori neurologice ori ceva cum este scarpinatul acesta. Problema este ca nu ati vindecat dermatita, ci doar ati suprimat-o. Asa fac mamicile si dermatologii: in loc sa vindeca boala pe cale naturala creeazaa una noua ale carei simptome insa nu mai sunt atribuite deloc bolii anterioare.
Singura cale de vindecare este sa mergeti la un medic homeopat adevarat care o sa dea tratament dupa care va aparea dermatita suprimata din nou pt. scurt timp dupa care va primi un alt remediu pt. a o vindeca si pe aceasta in mod natural. Nu mai mergeti la dermatologi caci aceastia numai rau fac si nimic bun si nici nu-si dau seama ca bolile mai grave si mai lungi sunt facute chiar de ei. Dermatita atopica apare in general de la vaccinari. Romania vaccineaza cu o luna mai devreme decat restul tarilor. La 2 luni un vaccin este si mai periculos decat la 3 luni iar la 3 luni este deja o crima.
Daca vaccinati copiii dupa spusele medicilor aveti de suferit impreuna cu copii in timp ce medicii nu sufera de nimic. Prima boala la fetita este deci cauzata de medicina, a doua tot de medicina. Sa vedem daca invatati ceva de la lucrurile ce vi le-am spus sau preferati sa pedepsitit copilul cu o a treia boala facuta de medicina alopata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
MembruMobileApp1521706625 (acum 6 ani)

us_tina, imi puteti spune la ce medic dermatolog ati fost la Word clinic? Eu sunt tatal unui baietel de aproape un an si prezinta si el de cateva luni aceeasi problema de mancarime si dorim sa mergem sa-i facem toate analizele.

Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1521706625
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1521706625
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
us_tina (acum 11 ani)

Multumesc pentru raspuns. Ma gandisem si eu ca ar putea fi reactia vreunui vaccin ca stiu ca au tot felul de intaritori gen metale in ele si multe altele...( de la asta cred ca i se targe candida celeilate fetite care o mai am). Am decis sa nu le mai fac de acum incolo nici unul. Puteti sa imi recomadati vreun dr homeopat in Bucuresti?Sau sunteti chiar dumneavoastra unul?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de us_tina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de us_tina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Mirela Telipan MDr. Mirela Telipan este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

In primul rind nu credeti tot ce vi se raspunde in regim de anonimat, de catre asa zisi homeopati. Milioane de copiii sunt vaccinati fara probleme deosebite in toata lumea, de f. multi ani evitindu-se astfel aparitia unor boli grave. Dermatita atopica cu care spuneti ca a fost diagnosticata este o afectiune dermatologica inflamatorie cronica, cu baza genetica si implicare imunologica ,care se manifesta prin uscaciunea pielii si prurit intens, care se poate ameliora odata cu virsta dar poate sa persiste si toata viata, in diverse grade. Nu mentionati ce tratament ii aplicati si ce emoliente folositi. Ca sfaturi generale ptr ameliorare evitati baile generale frecvente cu sapun in exces( max. 2-3/ sapt.), aplicati frecvent emoliente medicale din farmacie ptr atopici , gen Lipikar, Emolium sau Atoderm (initial 2-3 aplic/zi apoi mai rar), evitati hainutele din mat. sintetice, mediul f. cald care favorizeaza transpiratia si pruritul; Puteti sa-i dati o perioada Aerius sirop 2,5 ml/ dim. si Peritol 5 ml/seara antialergice, ptr calmarea mincarimii. Tineti legatura cu un dermatolog bun cu care sa va sfatuiti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Mirela Telipan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Mirela Telipan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiunile pielii la copii.

Inscrie-te aici!
us_tina (acum 11 ani)

Buna ziua d-na doctor! Multumesc frumos pentru raspuns si pentru timpul acordat.Singurul tratamet prescris atat de pediatru cat si de dermatolog a fost Fenistil sirop ( 3-5 zile ). Cat ia siropul doarme noptile si nu se mai trezeste din cauza mancarimii. Insa cum asta e de 8 luni de zile, nu ii puteam da 8 luni de zile continuu Fenistil sirop asa ca ii dau din cand in cand dar as fi vrut sa elimin cauza nu doar sa tratez efectul. Daca nu se scarpina nu are bube pe corp, insa bubele si zgarieturile apar din scarpinatul intens.Chiar si muscaturile de tantari din muscatura normala in 24 de ore zona rosie a muscaturii de mareste pana la 1 cm diametru sau si mai mult si se intareste in mijloc, apoi ea scarpinandu-se se rupe buba pana la sange si ramane carne vie ce nu se vindeca, sau se vindeca f greu ungand-o alternativ cu Fenistil gel , DermAid ( hidrocortizon) sau Fucicort/ Fucidin ( crema antibiotic). Si am incercat sa ii dau sa bea Fenistil sirop dar il scuipa mereu , acum insa de o saptamana i-l pun in biberonul cu lapte si asa il bea. Insa la pusul siropului in lapte m-am gandit prea tarziu si daca il scuipa mereu ramanea mereu nebaut, fapt pt care trezea toata casa cu plansul ei noaptea.Insa nu ma mai gandesc la noi care ne trezim ci la ea, la suferinta ei, iar in ultimele 2 luni a fost asa de rau incat in loc sa ia in greutate, apierdut 120 gr....avnd acum la 1 si 8 luni numai 9500 gr ( nascuta cu 2870 la termen prin cezariana). Dermatita atopica i-a trecut cu hidrocortizon si o crema mica al carei nume nu mi-l mai amintesc din pacate ( era o mostra de la farmacie si una singura i-a fost suficienta). Haine sintetice nu ii dau, o spal cu sapun si sampon bio am si detergent pt bebelusi... Nu stiu ce as mai putea face!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de us_tina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de us_tina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
uite (acum 11 ani)

"Dermatita atopica i-a trecut cu hidrocortizon si o crema mica al carei nume nu mi-l mai amintesc din pacate ( era o mostra de la farmacie si una singura i-a fost suficienta). "

Cortizonul nu vindeca nimic ci doar suprima simptomele. I-ai bagat boala deci in corp cu cortizonul, corpul acum nu mai are putere sa o scoata la suparafata si de aceea ii apare aceasta mancarime neinterminabila. Daca i-ai da un remediu homeopat potrivit dermatita ar revenii, ceea ce precis nu ti-ar conveni, insa acesta este singurul mode de vindecare. Remediu ar fi Sulfur CH30 (5 lei, la farmacii homeopate), o singura granula ii dai sa suga, in mod unic si fara repetare. Pe urma astepti. Va aparea din nou o eczema sau dermatita si aceasta trebuie vindecata fara cortizon si alte p***ai. Copilul are un sistem imunitar slab daca o singura doza de cortizon a ajuns sa suprime dermatita si asta nu este de mirare la copii nascuti prin cezariana.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Inca o data (acum 11 ani)

Mergi la medicul homeopat Ileana Rindasu. O gasesti in google. Insa ca sa scutesti bani de prima consultatie da-i Sulfur cum am spus si pe urma mergi la ea dupa ce reapare dermatita.
Nici un dermatolog nu te poate ajuta ca fac totul pe dos. Este asa cum am spus mai inainte, cortizonul a suprima boala de la piele inapoi in corp si corpul e prea slab a o rescoata la piele.
Tine mine ca boala la piele nu exista, pielea este doar organul prin care corpul scoate toxine dinauntru si deci sunt boli interne care se manifesta doar la piele si tratand doar piele cu otravuri si cortizon asa cum face dermatologia este cea mai mare gresela posibila.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Inca o data (acum 11 ani)

Mergi la medicul homeopat Ileana Rindasu. O gasesti in google. Insa ca sa scutesti bani de prima consultatie da-i Sulfur cum am spus si pe urma mergi la ea dupa ce reapare dermatita.
Nici un dermatolog nu te poate ajuta ca fac totul pe dos. Este asa cum am spus mai inainte, cortizonul a suprima boala de la piele inapoi in corp si corpul e prea slab a o rescoata la piele.
Tine mine ca boala la piele nu exista, pielea este doar organul prin care corpul scoate toxine dinauntru si deci sunt boli interne care se manifesta doar la piele si tratand doar piele cu otravuri si cortizon asa cum face dermatologia este cea mai mare gresela posibila. Dermatita atopica provine de la vaccinuri, macarimea de acum de la cortizon. Daca continui cu medicamente chimice boala devine din ce in ce ami greu de vindecat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
us_tina (acum 11 ani)

D-na doctora, am uitat sa completez ca pentru ca nu mai stiu ce sa mai incerc am cumparat si niste argila si i-am facut bai cu argila insa nu au ajutat prea mult. A ajutat insa f bine o mixtura mentolata cu zinc si nu stiu ce altceva mai are prine a preparata la farmacie, asta i-a inchis ranile deschise. II mai dau si cu alifie de galbenele si propolis care a ajutat la dezumflarea galmelor facute de la muscaturile de tantari. Si as fi incercat in paralel sa merg si la dr homeopat ca poate ajuta in vreun fel. Mi-ati putea recomanda un homepat in Bucuresti?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de us_tina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de us_tina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dr. homeopat (acum 11 ani)

Dr. Ileana Rindasu in Bucuresti. O gasesti in google

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
us_tina (acum 11 ani)

Dar despre Morgelonoza stiti ceva? Am primit rezultatul firului de par pus intr-o anumita cultura...
Scrie prea putin pe internet in romana despre asta...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de us_tina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de us_tina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
buna (acum 11 ani)

da, stiu si despre asta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
us_tina (acum 11 ani)

e vindecabila? din cate stiu nu prea e... se pare ca suntem 2 mebri in familei care ne-am fi pricopsit cu ea... inca se fac teste pe firul de par... dar un caz, al bebelului e cam sigur.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de us_tina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de us_tina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marin (acum 11 ani)

sar putea sa ai ba varsat de vant sau vre boala veche tifos sau altele trebuie dus an alta tara pentru verificari amanuntite de urgenta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena1018 (acum 11 ani)

Buna US_TINA! Imi poti spune cum s-a rezolvat problema copilasului tau? Si eu am un baietel de doi ani care sufera exact de aceeasi problema, si exact ca si tine m-am saturat sa merg la dermatologi si sa isi dea care mai decare cu parerea. Te rog sa imi scrii daca s-a rezolvat problema la voi. Multumesc!

Crestere mare puiutilor tai!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elena1018
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elena1018
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
us_tina (acum 11 ani)

Buna!
Marin, nu e vorba de varsat de vant!
Elena, la noi s-a rezolvat problema. Nu am asculat dermatologul care avea de gand sa indop copilul cu Prednison ca sa devina curat ca lacrima in 2 saptamani dupa cum spunea el, ci am luat care lunga si anevoiasa si anume dieta alimenatara 4 luni de zile si tratament cu diverse culturi vii si unele vitamine si chiar si antibiotic vreo 10 zile pt a curata toate infectiile ce i-au iesit la analize.Desi a fost destul de costisitor eu nu m-am mai uitat la bani pt ca deja aveam un an de zile de cand copilul se chinuia ingrozitor si noi pe langa el, ca nu exista noapte fara circ de scarpinat si urlat.Am mers la alergolog la World Clinic in Bucuresti pe langa biserica Sf Mina si a vazut-o un medic alergolog care a recomandat niste analize. Probele s-au recoltat in Romania , dar s-au lucrat in Germania. D-asta a si costat atat de mult. Eu am dat 1400 de euro numai pe analize pentru ca am vrut setul cel mai complet si am vrut sa testeze cat mai multe alimete si e-urile toate sa vedem la ce e alergic copilul. Insa depinde de la caz la caz....ca unii pot face intai un set primar si daca isi da seama din ala poate nu e nevoie sa faci chiar asa ca mine. Eu insa nu am vrut sa mai astept deloc si am cerut sa fac toate analizele posibile. Dupa ce au sosit rezultatele din Germania ne-a dat si tratament si dieta d-na doctora. Copilul meu era alergic la : lapte ( cazeina din lapte), ou, faina de grau, ceapa, morcov, mar, cirese, si cateva ceaiuri ( macese si inca unele pe care nu mi le amintesc). Deci 4 luni nu a mancat nimic ce contine cele enumerate mai sus. Si cand zic lapte, ma refer si la tot ce contine lapte , adica nu branza, unt, iaurt, cascaval sau orice contine lapte. La fel si cu faina de grau, nu paine, nu biscuiti, nimic ce contine faina. Am inlocuit laptele cu lapte de orez sau de cocos. Am incercat si laptele de migdale si de soia dar nu prea ii placea. Pe cel de migdale il manca cu cereale de porumb.La biberon ii placea mereu cel de orez.Painea am inlocuit-o cu mamaliga. Am incercat o paine de secara dar nu i-a placut si apoi am aflat ca avea totusi un pic de faina de grau in ea si nu era ok. Morcovul l-am inlocuit cu pastarnacul si ceapa cu prazul. Deci cam asa am gatit 4 luni Marul, ciresele si ceaiurile nu erau chiar o tragedie, deci nu ne-a suparat rau.In timpul asta a luat tratamentul respectiv, medicamentele au fost tot din Germania.Am mai dat si pe tratament vreo 300 de euro pt 4 luni.In prezent mananca orice, mai putin cirese, ca alea sunt pe lista de restrictie pentru 2- 3 ani, ac***a in vedere ca nu era un aliment frecvent pt ea. Acum copilul e bine si nu mai e plin de bube sangerande....pe care si le facea singura. Are din pacate semne ramase...si unele chiar si pe fata....Nu stiu daca ar fi vreo crema ceva sa ii treca semnele. Eu ii tot dau cu Cicatrizin dar nu dispar semnele...Cineva zicea ca ar fi o crema cu silicon, dar nu prea stiu exact. Are cineva idee despre asa ceva?
Sper sa rezolvati si voi problema si sa va linistiti ca stiu cat de obositor e si pt copil si pt mama ce sta noapte de noapte langa el sa-l calmeze cumva.
Aaa, si inca o chestie care a ajutat a fost un sampon, sapun lichid pt corp A-derma care i-l puneam in apa de baie si cu ala o spalam si apoi dupa ce o tamponam cu prosopul ( nu stergere prin frecare, ca irita mai rau) o dateam si cu un lapte de corp tot special pt iritatii, tot A-derma. Multa sanatate va doresc si voua!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de us_tina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de us_tina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena1018 (acum 11 ani)

Multumesc frumos pentru raspuns!
Voi proceda la fel si voi lua de inceput calea alergologului. Va dorim multa sanatate si inca o data multumesc pentru rabdarea si promptitudinea cu care mi-ati raspuns.
Toate cele bune!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elena1018
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elena1018
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina (acum 10 ani)

dermatita atopica este un subiect delicat care aduce multe discutii in contradictoriu.am deschis o data o discutie pe facebook despre acest subiect si va spun sincer ca in jur de 20 persoane au ajuns sa aiba niste dicutii foarte aprinse.
fiecare dintre noi ne putem da cu parerea despre ce am facut copilului nostru si i-a trecut ori nu dar nu putem spera ca si cel care intreaba va incerca si va trece....la unii copii trece la altii nu.
copilul meu care are 19 luni acum are dermatita atopica de la 3 luni,eu ac***a rinita alergica ,el a avut sanse f mari sa devina un copil sensibil,alergic.
locuiesc in Istanbul am fost la f multi dermatologi si alergologi si in continuare ne luptam cu ea pt ca nu trece.....PENTRU DERMATITA ATOPICA NU EXISTA TRATAMENT,trebuie doar tinuta sub control pana va creste copilul 2-3 ani depinde de caz,si atunci va trece.Din experienta noastra cu doctorii pot sa va impartasesc ceea ce noi am aflat si pus in practica:obligatoriu o crema hidratanta f buna,eu sunt fmultumita de Lipikar (La Roche Posay),in fiecare zi de macar 2 ori pe zi,cu insistenta pe zonele afectate,antihistaminice noaptea mai ales in perioadele cand se scarpina f mult,la bebelusii mai mici manusi , in perioadele cand ranile sunt inflamate rau adica sangereaza se foloseste si hidrocortizonul ..advantan milk ,fucicort etc...se tine o temp cat mai scazuta in casa ca sa nu transpire,baile sunt scurte si niciodata firbinti,nu se freaca cu prosopul dupa baie,nu haine sintetice,nu sapun ca usuca,noi am incercat pe cele cu glicerina dar la fel usca pielea f mult,noi folosim samponul de la mustela care zic eu ca deocamdata e bine,detergent de bebelusi clar,nu invelim copilul cu paturi de lana,fara haine de lana,fara covoare super pufoase care sunt pline de acarieni..si bineinteles se urmareste alimentatia copilului...in cazul nostru de ex este f alergic la ou si in perioadele cand nu stiam dermatita arata de 10 ori mai rau ca acum....testele alergenice sunt sigure cel putin dupa 3 ani,in primii ani de viata este f probabil sa dea rezultate fals negative...copilul meu a iesit alergic doar la ou dar nu am siguranta ca la celelalte produse la care a fost testat nu dezvolat alergii,cand va face 2 ani vom repeta testele...deci nu aruncati cu banii pe teste alergenice gen ce am citit mai sus 1400 eur (mi se pare aberant la un copil de 2 ani sa ii faci teste de 1400 eur care nici macar nu sunt sigure ... ma gandesc la dr care a recomandat acele teste ,nu parintele este de vina,noi am face orice pt copii nostri)...credeti-ma ca am incercat tot felul de tratamente naturale,bai cu amidon,cu sare,cu dude,creme de galbenele,ulei de sunatoare,kefir,nici nu imi mai amintesc cate am auzit si am incercat ma refer la cele naturale si nici un rezultat...apoi am incetat sa ma mai stresez sa fac cele ce am scris mai sus si sa astept....mai nou o data cu varsta copilul meu a devenit f nervos cand nu i se face pe plac si asta ii provoaca scarpinari si mai uratesi am trecut pe Atarax este un antihistaminic mai puternic dar functioneaza cat de cat ...am folosit zaditen si zyrtec pana acum.....mergem regulat la pediatru si dermatolog,si ne sfatuim cum sa facem sa o tinem asa din scurt si sunt totusi multumita dar nu in totalitate (atunci cand va trece de tot voi fi in totalitate)...am mai folosit Avene lapte de corp,Stelatopia de la Mustela ,Oilatum gel pt baie,sapun de la Chicco,Sudo crem,nici una nu a dat rezultat.
Repet:tot ce am scris mai sus este din experienta mea care vreau sa o impartasesc cu voi mamele care aveti copii in aceeasi situatia,nu critic pe cele care procedati altfel...pt copilul meu asta a functionat sa o tinem sub control,disparitia ei se lasa asteptata...multa sanatate la bebelusi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
us_tina (acum 10 ani)

Ma condamni am dat atatia bani pt teste de alergii, dar eu sunt multumita pt ca acum copilul meu nu mai are reactie alergica la alimente, mai are doar la muscaturile de insecte ( tantari sau furnici). Dar acum ii pot da ou, lapte si tot ce mai contine lapte, paine si orice mai contine faina, ceapa, morcov etc. Analizele au fost facute in Germania, probele insa au fost recoltate in Bucuresti si trimise rezulatatele. In acelasi timp am facut aceleasi analize in Cipru si acolo a iesit abia la ou alergica, insa aia nu au testat de 254 de alimente ca in Germania.... In fine fiecare sa faca cum vrea... Ataraxul, Zyrtecul, Fenistilul, Fucicort nu a ajutat fetita mea.... Aerius era mai bun! Lipikar e asa si asa.... nu ii facea rau, dar nici nu se vindeca. A_derma i-a facut bine si samponul si laptele de corp. In fine! Sanatate multa! Sa va treaca si voua! Bine ca noi ne-am vindecat!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de us_tina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de us_tina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina (acum 10 ani)

Us_tina iarta-ma daca m-ai inteles gresit,mesajul tau este cam inflamat parca,eu nu te-am condamnat pe tine cu absolut nimc,nici nu mi-as permite sa fac asta vreodata cu nimeni,fiecare isi creste,educa,hraneste,trateaza copilul cum crede de cuviinta asa cum si eu fac cu al meu,am si specificat in mail ca nu inteleg decizia Doctorului care a recomandat aceste teste nicidecum de ce ai facut tu testele,cred ca ai inteles putin gresit....si inca ceva mesajul meu nu era un sfat sau un mesaj de genul''''''''''''''''faceti ca mine''''''''''''''''...eu doar am vrut sa impartasesc din experienta mea cu dermatita la bebelusi cu mamele care sunt interesate sa auda si alte pareri ....in legatura cu ceea ce am folosit eu la copilul meu nu am spus ca l-au ajutat in sensul sa ii treaca ci doar i-au tinut-o sub control si iarasi ma repet nu am specificat nicaieri ca si tu sau orice alta mamica ar trebui sa foloseasca la fel....eu am crezut ca aici ne impartasim ideile si experientele noastre bune sau proaste,nicidecum nu suntem intr-o competitie care isi creste mai bine copilul...toate suntem niste mame minunate si avem cei mai frumosi pui pt ca sunt ai nostri......sanatate multa la fetita ta si imi cer scuze daca mesajul meu te-a afectat...nu asta a fost intentia mea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 2

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.