Clickmed
programare rapida la medic

ESTE NORMAL, VA TRECE? raspuns medic

Artrita
Intrebare postata de vevey cu 11 ani in urma

Buna ziua, Ma numesc Dan,am 29 ani si ma confrunt cu o afectiune medicala destul de suparatoare. Doresc sa caut un raspuns cu privire la simptomele manifestate si anume daca ar trebui sa recurg ulterior la analize medicale. Pana recent, am prestat servicii in domeniul hotelier si am avut locuri de munca numai de tip office, am plecat in strainatate si aici a trebuit sa fac sacrificii ca orice om si am inceput sa lucrez acum o luna mai exact la o asociatie agricola. Programul a fost destul de solicitant 10-12 ore pe zi. Am inceput sa am probleme cu mainile si cu bratele dupa primele 5 zile de lucru ,mi se umflau mainile si ma dureau ingrozitor de la falange pana la cot. Simteam in acelasi timp o durere trasanta cat si intepaturi dealungul bratului. Timp de 12 zile am dormit 3-4 ore pe noapte, ma trezeam de 6-7 opt sa ma ung cu tot felul de geluri speciale ,insa acestea ma calmau doar pentru 1-2 ore,. Dimineata ma trezeam cu mainile blocate , nu reuseam sa inchid pumnii,cu precadere ma durea cel mai tare mana dreapta pentru ca sunt dreptaci si trebuia sa fac incalzire 1 ora si jumatate ca sa o pot misca cat de cat sa fac treaba. Pe parcursul zilei simteam furnicaturi la degete, deasemenea cand strangeam pumnul puteam sa aud articulatiile pocnind. Am mers la un doctor de aici care mi-a prescris CONDROSULF, PARACETAMOL si niste pastile pe baza de diclofenac ,mi-a spus sa revin si sa ii spun daca ma simt mai bine.Intre timp cat am continuat sa lucrez, fiind sub tratament, nu am mai simtit asa intens durerea, insa simptomele au continuat pentru ca desi reuseam sa dorm mai bine noaptea, dimineata trebuia sa fac neaparat incalzire fiindca aveam mainile blocate si umflate. Sunt 2 saptamani de cand am incetat activitatea fizica ,la inceput in primele zile de repaos imi revenise si durerea , acum am terminat tratamentul si pot sa va spun ca dimineata cand ma trezesc si in timpul noptii mi se umfla mainile si mi se blocheaza ,in special mana dreapta, ma tine cam o ora daca nu fac incalzire, durerea este usoara dar simt furnicaturi la falange pe tot parcursul zilei. Cand strang pumnii inca imi pocnesc articulatiile . Sunt bineinteles ,ingrijorat deoarece nu am avut niciodata aceste simptome, doresc sa mai precizez ca am aceeasi senzatie de amortire si furnicaturi la degetul mare al piciorului stang . As mai enumera printre simptome ca am avut febra insotita de transpiratie abundenta 2-3 zile la rand in perioada in care simptomele au fost insotite de durere acuta. Va rog sa ma sfatuiti daca ar fi mai bine totusi sa merg in Romania si sa efectuez un set amanuntit de analize sau daca nu este ceva grav si pot sa mai lucrez in domeniul agriculturii.
Va multumesc din suflet.
Dan.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "ESTE NORMAL, VA TRECE?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Este recomandat sa efectuati un consult de specialitate- reumatologie; un consult amanuntit, analize de laborator si imagistice( ecografie musculoscheletala, radiografie, RMN) vor ajuta la stabilirea unui diagnostic. Este posibil sa fie vorba de o afectiune inflamatorie musculo-scheletala insa numai un consult de specialitate poate transa problema.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Artrita.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Elf (acum 11 ani)

Dan, nu ai fost obisnuit cu acest fel de munca si orele au fost prea multe pentru cit a putut corpul tau sa suporte; a dat semnale pe care era bine sa le asculti, adica sa te opresti. Acesta era primul lucru ce trebuia facut.
Sanatatea e cea mai de pret si sper ca nu s-a distrus ceva iremediabil.
Da, cind lucrezi mult cu miinile este aceasta reactie, se umfla, dor si un timp nu mai au aceeasi suplete a miscarii.
Ajuta presopunctura, masajul, reflexoterapia si alte terapii, dar cel mai important este in primul rind sa se inlature cauza.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Angela (acum 9 ani)

Buna,Dan.Eu zic sa nu te ingrijorezi.Sper ca in doi ani a trecut.Este clima care a influientat.Eu lucrez in Spania,si in primul an ,am avut aceleasi probleme si nu numai eu-Majoritatea cu care vorbeam,aceleasi simptome.Dar au trecut cu timpul...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.