Clickmed
programare rapida la medic

Sunt foarte speriat... constipatie, clisma si hemoroizi... raspuns medic

Hemoroizi Constipatia cronica
Intrebare postata de raznic007 cu 11 ani in urma

Buna ziua,

Am 28 de ani si am urmatoarea problema.

In urma cu o luna m-am constipat datorita unor ultime 2-3 luni in care nu m-am odihnit, in multe zile nu am mancat mai deloc, am consumat uscaturi si mancare picanta si nu-n ultimul rand, fiind foarte ocupat/solicitat si ac***a de-a face de asemenea si cu niste situatii foarte solicitante si extrem de stresante, cand eram la toaleta stateam foarte putin, in sensul ca nu asteptam "sa termin", ma ridicam cu mult inainte.

Asadar m-am constipat, mi-am bagat 3 supozitoare cu glicerina unul dupa altul si am rezolvat problema.
Imediat dupa insa, fiind prins de alte lucruri, fara sa-mi dau seama m-am dus si iar am consumat ceva picat si mancare uscata.

Bineinteles ca m-am constipat iar si am stat asa vreo 5 zile incercand iar cu supozitoarele cu glicerina si de data asta si cu dulcolax sa-mi revin. Nu am reusit asa ca am ajuns la spital si am facut clisma. Jumatate din apa recipientului a intrat destul de greu, urmand ca restul de jumatate sa nu intre deloc. Asistenta de la urgenta mi-a zis ca sunt "foarte blocat" si ca pare a fi ceva foarte tare inauntru, a tot miscat de furtunul pe care mi-l bagase, inainte/inapoi/intr-o parte, etc, pana cand foarte greu, a inceput sa intre si restul de apa.

Mi-a zis sa tin cat pot de mult apa in mine. Am stat cu ea vreo 4 minute dupa care am dat tot afara cred eu in proportie de 95%. Imediat dupa am ajuns acasa si fara sa mananc sau sa consum vreun lichid m-am culcat.

A doua zi m-am trezit tot plin de hemoroizi si in interior si in exterior. Iar situatia continua pana in prezent de aproximativ 6 zile. Dimineata si seara ma ung cu proctolog pe din afara si imi bag cate un supozitor cu hermozon (iar inainte de asta ma spal foarte bine doar cu apa calduta).

Consum dimineata la 7 o lingurita de ulei de masline + una de miere, pe la 10 un iaurt de baut activia cu cereala + inca un iaurt normal activia cu musli, pe la 12 mananc un mar, beau apoi 2L de apa, undeva pe la 4 mananc 5 rosii feliate goale, iar seara la 6 cand ajung acasa imi gatesc de obicei fasole verde/galbena fiarta cu putina ceapa si cu rosii la cutie. Pe la 7-8 mai consum un mar sau un iaurt de baut si atat.

Problema care ma SPERIE si pentru care am ales sa scriu aici e urmatoarea:

Nu IMI MAI VINE sa ma duc la toaleta aproape deloc. Instinctul acela pe care il are orice om sa se duca la toaleta nu prea il mai simt. Dimineata ma duc mereu teleghidat la toaleta si ma asez si uneori astept si ma gandesc cu groaza ca... daca nu o sa-mi vina. Sau daca o sa-mi vina si nu o sa pot. Si foarte foarte greu, dupa 10, poate 15 minute imi vine ceva. E moale, dar vine foarte greu. Si mereu am impresia ca a mai ramas.

Desi urmez tratamentul cu proctolog si supozitoare, hemoroizii pe o scara de 1 la 10 cred ca mi-au dat inapoi 1, uneori chiar am senzatia ca nu au dat deloc inapoi.

Nu stiu exact ce sa fac, ma sperie gandul ca la aceasta varsta as putea ajunge dependent de laxative si supozitoare. Mi-a recomandat doctorul de familie duphalac dar nu sunt sigur daca sa incep sa iau sau nu.

Ba mai mult jos uneori ma simt jenat, iar daca stau mai mult pe scaun ma simt de parca am jos o placa de ciment.

Din pacate lucrez la birou de la 8 dimineata la 5 seara, cu exceptia weekendului.
Nu stiu exact ce sa fac, in trecut, mai exact in ultimii 5 ani am mai ajuns de 3 ori la clisma, dar niciodata nu a fost asa si niciodata efectele nu au aratat in acest gen.

Hemoroizii si cand eram mai mic imi treceau in 2, MAXIM 3 zile. La fel si acum 1 an sau 2. Atunci insa nu lucram la birou, nu stateam mult jos acum si nu lipseam atat de acasa.

Acum insa e un dezastru, parca nu-mi mai trec, iar instinctul de defecare e aproape inexistent. Sunt foarte speriat si nu stiu ce sa fac. Am ajuns aproape obsedat, cum mananc ma gandesc daca oare o sa-mi fie usor la toaleta, cand nu mananc ma gandesc daca oare o sa-mi vina fara sa ma duc eu premeditat la toaleta, si cand ma duc eu deliberat fara sa-mi vina, ma gandesc daca oare o sa-mi mai vina cum imi venea inainte. Si cand nu fac nimic din toate astea ma gandesc daca nu cumva voi ajunge dependent de pastile care sa ma faca sa am scaun si ma apuca groaza.
E un intreg stres si o intreaga frica. Poate pentru unii este amuzant, pentru mine insa e ingrozitor, a ajuns sa-mi fie frica de orice.

Ce ma sfatuiti sa fac, ce as putea sa fac mai exact ? Imi vine foarte greu sa cred ca de la o clisma si hemoroizi am ajuns asa, sa ma simt de parca as fi un robot. Caci repet, am gaze, simt activitate in burta, dar instinctul de defecare nu stiu eu il simt ca si inexistent. Oare poate avea legatura cu faptul ca deodata am inceput sa mananc foarte usor ? Caci inainte ce-i drept mancam mai greu. Mentionez ca de asemenea sunt vegetarian, asadar nici macar nu consum carne care e mai greu de digerat.

Va rog frumos sa-mi dati niste sfaturi daca puteti. Nu stiu cum sa scap de acest cosmar. Aseara de exemplu am mancat niste brocoli fiert in rosii de la conserva si pentru prima oara in ultimele 6 zile m-am simtit foarte greu (eu asa am simtit, ca mi-a picat foarte greu). Dar am ales brocoli-ul pentru ca citisem ca-i foarte bun pentru constipatie. Acum nici nu stiu ce sa mai cred...

Imi cer scuze ca am scris atat dar ma simt tare rau si chiar as avea nevoie de niste sfaturi sau de niste pareri.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt foarte speriat... constipatie, clisma si hemoroizi..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (18)

Adrienne (acum 11 ani)

La o programare, la medicul gastroenterolog, te-ai gandit? La tine problema se complica si pe fond nervos. Te afli deja intr-un cerc vicios si nu vei putea iesi decat cu ajutorul specialistului[nu al medicului de familie] in urma unor investigatii. Abuzul de laxative[mai mult de 7 zile] iti distruge mucoasa colonului. Multa sanatate si mergi cat mai curand la medic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Simptomele dumneavoastra sunt datorate activarii hemoroizilor. Odata tratata criza hemoroidala ( unguente, supozitoare, detralex) trebuie intotdeuna sa aveti in vedere asigurarea unui tranzit intestinal normal care sa previna constipatia si in consecinta, activarea hemoroizilor. Dieta este esentiala si incercati sa evitati consumul de laxative.
De asemenea, va recomand sa consultati un psiholog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Hemoroizi.

Inscrie-te aici!
Ritmul biologic (acum 11 ani)

Cred ca nu doar acum, ci in general, ar fi bine sa incercati sa preveniti constipatia printr-un stil de viata activ fizic; simplul mers pe jos, asa cum spune medicul, cel putin 30 min/zi, sunt sigura ca v-ar ajuta mult.
Mergeti pe jos si concentrati-va atentia la efectul pe care il au pasii dv. aspra coloanei vertebrale, a pulvisului dar si asupra musculaturii din aceste zone. Asta v-ar aduce si relaxare.
Daca nu avem timp pentru mentinerea ritmurilor biologice, corpul reactioneza intr-un fel pe care cu stupoare recunoastem ca nu il mai intelegem.
Raspunsul este simplu de tot. Asa cum a fost dintotdeauna.
Mincati putin si des stind la masa fara alte preocupari in timpul acesta, nu omiteti fructe , legume, supe, beti apa plata suficienta, puteti sa beti si un pahar de apa calduta cu lamiie pe stomacul gol.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana (acum 11 ani)

Dar cum ti-a facut clisma ? Eu am facut-o la 5 ani 4 luni m-a durut putin ! M-a intors cu fundul in sus a luat un furtun a dat drumul la apa si i-a bagat apa in fund mi-a zis sa tin apa in mine vre-o 10 minute si asa am facut in al -4-lea minut a inceput sa nu mai simt durearea ca cineva imi baga apa in fund !Deci sa nu aveti frica va doare putin dar nu pre-a mult uneori trebuie sa bagati si supozitoate asta doare .Supozitorul e un mic sapun care trebuie sa ti-l bagi in fund cand esti constipat .Uneori trebuie sa bagi apa in fund cu jetul atunci doare am facut clisma de 3 ori in viata si am 15 ani !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Semintele de in, ajutor nepretuit (acum 11 ani)

Se pare ca este un adevar faptul ca barbatii sunt mult mai fricosi decat femeile. Va rog nu mi-o luati in nume de rau. Daca nu v-ati rezolvat inca problema, incerc si eu sa va ajut cu cateva pareri. Mai intai faceti un efort sa va relaxati. Nu mai fiti asa de speriat ptr ca va agravati starea.. . Cautati sa mancati si ceva mai mult. Daca nu consumati si cantitate nu aveti cum sa iasiti afara. Se fac dopuri pe tractul digestiv alternativ cu goluri de aer. Continutul in timpul aesta se "pietrifica" si ajungeti sa va "incuiati". Deci: Beti dimineata pe stomacul gol un pahar de apa inchititura cu incghititura, relaxat. Consumati supe si ciorbe de zarzavat (daca tot sunteti vegetarian). Daca nu avti timp sa mancati...,rontaiti tot timpul cate ceva- biscuti,covrigi, mere etc. Nu va mai grabiti la clisma, supozitore etc . Consumati spanac crud (salate) sau preparat, iaurt cu cereale, salate de fructe sau de zarzavat. Inainte sa ajungeti la clisma folositi 1-2 lingurite de seminte de in care emoliaza continutul tractului digestiv. Efectul poate fi mult mai bland decat o clisma si amelioreaza si hemoroizii dobanditi din neglijenta. Daca totusi alegeti clisma..., faceti-v-o singur acasa ca doar sunteti "baiat mare". Cautati pe net si aflati mai multe despre clisme . Toate acestea daca totusi nu aveti ceva mai grav, adica daca nu aveti disfunctionalitati si din alte cauze inafara de mese si viata dezordonata. Neglijenta poate duce la stari mai grave in timp si dv sunteti un om tanar. M-ar bucura insa ca in 8 luni de cand ati postat, ati reusit sa va rezolvati problema. Daca nu..., nu disperati! Mesele regulate si echilibrate si miscarea, regleaza tractul digestiv.
Va doresc sanatate si relaxare...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Semuntele de in, ajutor nepretuit (acum 11 ani)

Se pare ca este un adevar faptul ca barbatii sunt mult mai fricosi decat femeile. Va rog nu mi-o luati in nume de rau. Daca nu v-ati rezolvat inca problema, incerc si eu sa va ajut cu cateva pareri. Mai intai faceti un efort sa va relaxati. Nu mai fiti asa de speriat ptr ca va agravati starea.. . Cautati sa mancati si ceva mai mult. Daca nu consumati si cantitate nu aveti cum sa iasiti afara. Se fac dopuri pe tractul digestiv alternativ cu goluri de aer. Continutul in timpul aesta se "pietrifica" si ajungeti sa va "incuiati". Deci: Beti dimineata pe stomacul gol un pahar de apa inchititura cu incghititura, relaxat. Consumati supe si ciorbe de zarzavat (daca tot sunteti vegetarian). Daca nu avti timp sa mancati...,rontaiti tot timpul cate ceva- biscuti,covrigi, mere etc. Nu va mai grabiti la clisma, supozitore etc . Consumati spanac crud (salate) sau preparat, iaurt cu cereale, salate de fructe sau de zarzavat. Inainte sa ajungeti la clisma folositi 1-2 lingurite de seminte de in care emoliaza continutul tractului digestiv. Efectul poate fi mult mai bland decat o clisma si amelioreaza si hemoroizii dobanditi din neglijenta. Daca totusi alegeti clisma..., faceti-v-o singur acasa ca doar sunteti "baiat mare". Cautati pe net si aflati mai multe despre clisme . Toate acestea daca totusi nu aveti ceva mai grav, adica daca nu aveti disfunctionalitati si din alte cauze inafara de mese si viata dezordonata. Neglijenta poate duce la stari mai grave in timp si dv sunteti un om tanar. M-ar bucura insa ca in 8 luni de cand ati postat, ati reusit sa va rezolvati problema. Daca nu..., nu disperati! Mesele regulate si echilibrate si miscarea, regleaza tractul digestiv.
Va doresc sanatate si relaxare...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Semintele de in, ajutor nepretuit (acum 11 ani)

Se pare ca este un adevar faptul ca barbatii sunt mult mai fricosi decat femeile. Va rog nu mi-o luati in nume de rau. Daca nu v-ati rezolvat inca problema, incerc si eu sa va ajut cu cateva pareri. Mai intai faceti un efort sa va relaxati. Nu mai fiti asa de speriat ptr ca va agravati starea.. . Cautati sa mancati si ceva mai mult. Daca nu consumati si cantitate nu aveti cum sa iasiti afara. Se fac dopuri pe tractul digestiv alternativ cu goluri de aer. Continutul in timpul aesta se "pietrifica" si ajungeti sa va "incuiati". Deci: Beti dimineata pe stomacul gol un pahar de apa inchititura cu incghititura, relaxat. Consumati supe si ciorbe de zarzavat (daca tot sunteti vegetarian). Daca nu avti timp sa mancati...,rontaiti tot timpul cate ceva- biscuti,covrigi, mere etc. Nu va mai grabiti la clisma, supozitore etc . Consumati spanac crud (salate) sau preparat, iaurt cu cereale, salate de fructe sau de zarzavat. Inainte sa ajungeti la clisma folositi 1-2 lingurite de seminte de in care emoliaza continutul tractului digestiv. Efectul poate fi mult mai bland decat o clisma si amelioreaza si hemoroizii dobanditi din neglijenta. Daca totusi alegeti clisma..., faceti-v-o singur acasa ca doar sunteti "baiat mare". Cautati pe net si aflati mai multe despre clisme . Toate acestea daca totusi nu aveti ceva mai grav, adica daca nu aveti disfunctionalitati si din alte cauze inafara de mese si viata dezordonata. Neglijenta poate duce la stari mai grave in timp si dv sunteti un om tanar. M-ar bucura insa ca in 8 luni de cand ati postat, ati reusit sa va rezolvati problema. Daca nu..., nu disperati! Mesele regulate si echilibrate si miscarea, regleaza tractul digestiv.
Va doresc sanatate si relaxare...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Semintele de in, ajutor nepretuit (acum 11 ani)

Se pare ca este un adevar faptul ca barbatii sunt mult mai fricosi decat femeile. Va rog nu mi-o luati in nume de rau. Daca nu v-ati rezolvat inca problema, incerc si eu sa va ajut cu cateva pareri. Mai intai faceti un efort sa va relaxati. Nu mai fiti asa de speriat ptr ca va agravati starea.. . Cautati sa mancati si ceva mai mult. Daca nu consumati si cantitate nu aveti cum sa iasiti afara. Se fac dopuri pe tractul digestiv alternativ cu goluri de aer. Continutul in timpul aesta se "pietrifica" si ajungeti sa va "incuiati". Deci: Beti dimineata pe stomacul gol un pahar de apa inchititura cu incghititura, relaxat. Consumati supe si ciorbe de zarzavat (daca tot sunteti vegetarian). Daca nu avti timp sa mancati...,rontaiti tot timpul cate ceva- biscuti,covrigi, mere etc. Nu va mai grabiti la clisma, supozitore etc . Consumati spanac crud (salate) sau preparat, iaurt cu cereale, salate de fructe sau de zarzavat. Inainte sa ajungeti la clisma folositi 1-2 lingurite de seminte de in care emoliaza continutul tractului digestiv. Efectul poate fi mult mai bland decat o clisma si amelioreaza si hemoroizii dobanditi din neglijenta. Daca totusi alegeti clisma..., faceti-v-o singur acasa ca doar sunteti "baiat mare". Cautati pe net si aflati mai multe despre clisme . Toate acestea daca totusi nu aveti ceva mai grav, adica daca nu aveti disfunctionalitati si din alte cauze inafara de mese si viata dezordonata. Neglijenta poate duce la stari mai grave in timp si dv sunteti un om tanar. M-ar bucura insa ca in 8 luni de cand ati postat, ati reusit sa va rezolvati problema. Daca nu..., nu disperati! Mesele regulate si echilibrate si miscarea, regleaza tractul digestiv.
Va doresc sanatate si relaxare...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Semintele de in, ajutor nepretuit (acum 11 ani)

Se pare ca este un adevar faptul ca barbatii sunt mult mai fricosi decat femeile. Va rog nu mi-o luati in nume de rau. Daca nu v-ati rezolvat inca problema, incerc si eu sa va ajut cu cateva pareri. Mai intai faceti un efort sa va relaxati. Nu mai fiti asa de speriat ptr ca va agravati starea.. . Cautati sa mancati si ceva mai mult. Daca nu consumati si cantitate nu aveti cum sa iasiti afara. Se fac dopuri pe tractul digestiv alternativ cu goluri de aer. Continutul in timpul aesta se "pietrifica" si ajungeti sa va "incuiati". Deci: Beti dimineata pe stomacul gol un pahar de apa inchititura cu incghititura, relaxat. Consumati supe si ciorbe de zarzavat (daca tot sunteti vegetarian). Daca nu avti timp sa mancati...,rontaiti tot timpul cate ceva- biscuti,covrigi, mere etc. Nu va mai grabiti la clisma, supozitore etc . Consumati spanac crud (salate) sau preparat, iaurt cu cereale, salate de fructe sau de zarzavat. Inainte sa ajungeti la clisma folositi 1-2 lingurite de seminte de in care emoliaza continutul tractului digestiv. Efectul poate fi mult mai bland decat o clisma si amelioreaza si hemoroizii dobanditi din neglijenta. Daca totusi alegeti clisma..., faceti-v-o singur acasa ca doar sunteti "baiat mare". Cautati pe net si aflati mai multe despre clisme . Toate acestea daca totusi nu aveti ceva mai grav, adica daca nu aveti disfunctionalitati si din alte cauze inafara de mese si viata dezordonata. Neglijenta poate duce la stari mai grave in timp si dv sunteti un om tanar. M-ar bucura insa ca in 8 luni de cand ati postat, ati reusit sa va rezolvati problema. Daca nu..., nu disperati! Mesele regulate si echilibrate si miscarea, regleaza tractul digestiv.
Va doresc sanatate si relaxare...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ana (acum 11 ani)

Sincer, cred ca aveti cancer de intestin gros, in zona rectosigmoidala.Urgent programare la Spitalul Fundeti, la Oncologie pentru colonoscopie, rectosigmoidoscopie, si operatie cu anus contra naturii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ana Ana (acum 10 ani)

ANA, ai suferit o trauma, imi pare rau pt tine, dar nu e nevoie sa traumatizezi inutil alti oameni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
anonima (acum 11 ani)

ana ....fugi tare ..si lasa omul nu-l mai speria !! cum sa-i zici ca are cancer de rect????
da ..intr-adevar e importanta vizita la un gastroenterolog ....dar totusi ..lasati medicii sa-si faca treaba dupa anamneze si investigatii obiective ..nu puneti voi diagnostice neavizate pe net !!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lucian andrade (acum 9 ani)

Buna ziua ! Cauta-ti pe net TERMOFOR COMBINAT sau CLISMA ESMMARCH Eu mi-am cumparat de pe shopmania.ro termofor combinat cu canule pentru clisma 2 in 1 si un irigator esmmarch, sunt ft multumit....si am dat relativ ieftin...intre timp am scapat si de constipatie....ma simt ft bine
Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
eu (acum 9 ani)

Am 28 de ani si am aceeasi problema, chiar daca nu e asa de grava, dar care se inrautateste daca ma abat de la o alimentatie sanatoasa sau daca apare stresul. Cauze: serviciu stresant, stat pe scaun 9-10 ore/zi, alimentatie p***a. In ce priveste alimentatia, iti pot spune din proprie initiativa cand dupa 5 zile de nemers la toaleta, cu stomacul umflat ca la o gravida in 4 luni, cu dureri, cu disconfort cauzat de "gaze"nici nici un remediu "babesc" nu functioneaza: apa plata cu lamaie pe stomacul gol, prune uscate, fulgi (e cea mai mare minciuna deoarece toate cerealele irita si mai mult colonul), iaurt/lapte cu miere, laxative, ceai verde, cafea...etc. Le-am incercat pe toate, inclusiv supozitoare si clisma. Ce pot sa-ti recomand este sa cresti grasimile din alimentatie si o sa vezi o schimbare majora. Fiind vegetarian iti recomand avocado, untul de cocos (e ca un medicament folosit chiar in tratarea candidozei) si nucile de macadamia, fac minuni si nu doar in digestie. Mananca cat mai multe frunze verzi si grasimi, si cat mai putine alimente ce contin gluten (este nociv pt organism), si alearga sau mergi pe jos cat mai mult, iar pentru sanatatea psihica iti recomand (testat) Rhodiola, supliment care te ajuta impotriva stresului fara efecte secundare.Sanatate multa!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Klaus (acum 9 ani)

Si eu am avut problema cu constipatia, datorita consumului exagerat de cas de vaca (inchegat), eu am rezolvat cu clisma de ceai de musetel, un laxativ excelent este "ceai de slabire" de la Hiperycum Baia Sprie, se gaseste la plafar, si este foarte ieftin (2-3 lei/cutie 20 plicuri). La mine si-a facut efectul in maxim 15 minute, este recomandat cand esti in casa, normal ca efectul difera in functie de organism.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mircea (acum 8 ani)

salut,am hemoroizi externi de aproximativ 5 ani poate si mai mult,oare se pot trata fara interventie chirulgicala?am incercat tot felul de creme dar degeaba ma gandesc la operatie dar imi este frica..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lucian (acum 8 ani)

pentru hemoroizi,bagati cate un catel de usturoi,daca se poate intreg,daca gasiti mai mic,de exemplu din piata de la tarani,dimineata inainte de mancare si nu o sa mai aveti probleme!daca se poate si cu o lingurita de miere,ar fi extraordinar,in privinta clismei,cea cu bicarbonat am inteles ca este buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Bianca (acum 7 ani)

Buna ziua si eu am aceasi problema de 2 ani si sunt la fel de speriata dar acum o saptamana am fost la la doctor si am discutat problema asta ...doctorul mi.a recomandat asa: miscare zilnica macar 30 de minute , 2 litri de lichide , fructele importante pentru costipare perele ,chivi(dimineata pe stomacul gol) prunele si nucile dar si stafidele iar dupa fiecare masa beti imediat apa chiar si in timpul mesei ...si semintele de in sunt bune dar nu pentru toata lumea mai ales cei care iau alte medicamente sper sa va ajute cu ceva eu am incercat si a mers

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.