Clickmed
programare rapida la medic

Medrol si salina

Suplimente nutritive
Intrebare postata de andika cu 11 ani in urma

Fac un tratament cu medrol..problema este ca sunt mamica si trebuie sa duc copilul la salina pentru niste afectiuni respiratorii perioada in care trebuie sa mergem la salina cincide cu perioada in care iau medrol. stiu ca nu am voie sa consum sare si vreau sa va intreb dacaam voie sa merg la salina in timpul tratamentului cu medrol.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Medrol si salina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Adela Malinici (acum 11 ani)

Buna

Mae grija. Si eu am luat Medrol cativa ani( 2 cred, sau mai mult) si vreo 7 Prednison ( care este exact acelasi lucru, medrolul fiind o varianta imbunatatita). NU AI VOIE SA MANANCI SARE, atata timp cat nu mananci sare, ai voie la salina, chiar daca aerul este mai sarat decat in Bucuresti (eu imi faceam probleme cand mergeam la mare, copil fiind si cand intram in apa, ca marea e sarata). Poti merge dar sa nu mananci sare, ceri mereu regim fara sare. In orice caz, nu ti se intampla nimic grav nici daca mananci sare o data, doar ca te umfli la fata si incheieturi si creste usor tensiunea. Si nici asta nu e obligatoriu, depinde de organism, de doza si de perioada. Apoi revine la loc (transpiratie etc.). Insa daca nu mananci sarat, nu-s probleme. Eu am luat in total cam 10 ani (11 ani cu cateva intreruperi)...exista riscul de osteoporoza pe termen lung. Eu l-am luat in combinatie cu omez si aspacardin si cateodata doctorul imi recomanda calciu lactic si dicarbocalm. Medrolul este un medicament pe cat de eficient pe atat de pretentios. Daca consideri ca pentru copil este bine sa mergi cu el la salina, pt aerosoli, ar trebui sa mergi fara sa iti faci probleme pentru tratamentul tau. Mai grav ar fi sa nu te poti abine de la mancat cu sare.

Daca banii nu sunt un impediment, poti alege sa mergi tu in alta parte, unde iti place mai mult, in timp ce copilul se afla la salina. Oricum contra unei sume, asistentele il rasfta :D. Dar daca nu se vad imbunatatiri si nu dispar afectiunile respiratorii in urma aerosolilor, adica daca lui nu ii este mai bine, ar fi bine sa nu insisti cu salina. Pana la urma doar Dumnezeu poate face minuni. Pe tine salina nu te afecteaza, atata timp cat nu iti faci un obicei din a-ti introduce sarea in alimentatie. la o adica, sarea poate fi eliminata din corp prin transpiratie, nu e un capat de tara cu o exceptie.

Iti doresc sanatate si capul sus, pana la urma e important pentru tine si pentru copilul tau sa te cunosti si sa il cunosti in profunzime, sa stii ce e bun pentru el ca sa il poti ajuta. Este doar parerea mea.

Sper sa iti raspunda un specialist in acese probleme,caruia sa ii dai mai multe detalii, daca este inca nevoie.

Adela

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.