Clickmed
programare rapida la medic

Vaccitn hepatita b raspuns medic

Vaccinuri si vaccinari
Intrebare postata de liliana07 cu 11 ani in urma

Buna dimineata!
Am facut prima vaccinare de hepatita anul trecut in septembrie si trebuia sa merg la a doua doza in decemtrie si am uitat, se mai poate face acum dupa 7-8 luni?
Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vaccitn hepatita b"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Vaccin (acum 11 ani)

Vaccinul acesta nu te poate apara de hepatita caci hepatia nu este cauzata de virus, ci virusul este numai urmarea ei. Hepatita este cauzata de intoxicatia ficatului si poti face hepatita dupa tratamente medicamentoase sau alimentatie nesanatoasa in ciuda la vaccin. Tot asa si raceala este cauzata de expunerea la frig si nu la microbi. Vaccinul acela iti baga niste virusi in corp slabind doar sistemul imunitar. De pe urma lui castiga doar producatorii si doctorii, pacientii suntz in pierdere. Pe langa virusi insa inorice vaccin sunt cel putin 3 substante neurotoxice puternice care sunt introduse direct in sange si aceste substante fac daune mari, in special la creier si nervi.
Asa ca daca te mai vaccinezi inca o data nu iti poti decat dauna si juta pe doctori si producatori sa faca si maimulti bani pe seama naivitatii tale.
Informeaza-te: http://nuvaccinurilor.blogspot.de/

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
liliana07 (acum 11 ani)

Multumesc mult pentru raspuns, sigur nu voi mai merge la a doua vaccinare. As mai avea o intrebare, este vorba de vaccinul care se face copiilor si nemtii obliga la acest vaccin, meningita si impotriva capuselor. Am doi copii ,in iulie fac 5 ani ( gemeni) iar la testul pentru scoala au vazut ca nu am facut acest vaccin care este obligatoriu. Avem programare la inceputul lunii urmatoare, spuneti-mi va rog ce parere aveti d-voastra despre acest vaccin.
Multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de liliana07
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de liliana07
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Constantin Rusu MDr. Constantin Rusu este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

E bine ca inainte de a lua o decizie in privinta sanatatii dvs si a copiilor sa cereti si parerea unui medic. Hotararea de a face sau nu vaccinurile va apartine in intregime.
Totusi, ar trebui sa stiti ca vaccinurile se numara printre cele mai "verificate" si mai sigure interventii terapeutice, cu o istorie de peste o suta de ani. In absenta lor lumea, asa cum o cunoastem astazi, ar arata cu totul altfel.
Inchipuiti-va ca cei doi copii ai dvs s-ar fi nascut inaintea introducerii vaccinurilor pe scara larga. Sansele ar fi fost foarte mari sa va alaturati celorlalte milioane de parinti care nu au apucat niciodata sa sarbatoreasca nu 5 ani ci 2,3 sau 4 ani de viata a copiilor.
In fond, ar trebui sa ne hotaram: dorim sa traim in secolul 21 si sa investim in sanatatea noastra si a copiilor sau dorim sa ne intoarcem in evul mediu si sa umplem buzunarele societatilor de pompe funebre.
In privinta intrebarii dvs., vaccinarea impotriva hepatitei B trebuie completata, chiar daca ati sarit o doza. Sfatul meu este sa luati legatura cu un medic infectionist pentru mai multe detalii. Cat priveste vaccinarea copiilor, nu ar trebui sa ezitati nici o secunda. Urmati programul de vaccinari din tara in care locuiti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Constantin Rusu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Constantin Rusu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Vaccinuri si vaccinari.

Inscrie-te aici!
Buna Liliana (acum 11 ani)

Atat in Romania cat si in Germania nu exista nici un vaccin obligatoriu si nici o lege care sa oblige pe cineva la vaccinare. In Romania este o frauda ca se foloseste de cuvantul "obligatoriu" cat priveste vaccinarile caci nu sunt deloc obligatorii, ci acest cuvant inseamna ca medicul este obligat sa vi le ofere, dar nu inseamna ca este cineva obligat sa le faca. Insa lumea intelege astfel acest cuvant, care este de fapt folosit in mod intentionat in acest sens ca lumea sa creada ca sunt oligati cumva sa il faca. In Germania cu atat mai putin te va obliga cineva sa faci copiilor vreun vaccin, dar medicii cand aud ca nu fac p***aile ce ti le recomanda ei se cam infurie si vor incerca sa te convinga inoculand frica de moarte sau de boli sa le faci. Asa ca faci cum doresti, nimeni nu te poate obliga sa-ti vaccinezi copii sau pe tine. Cu privire la vaccinuri: nu exista un singur vaccin folositor, care sa protejeze de ce promite si sa nu contina boli periculoase sau substante neurotoxice. Indeferent cum se numesc sunt destul de similare la efectele pozitive , adica ZERO.
Cat priveste efectele negative unul este mai preiculos ca altul si ca regula generala:
a) daca sunt mai multe boli inoculate in acelasi timp cu atat mai periculoase sunt
b) vaccinul de hepatita este unul din cele mai inutile
c) vaccinele pt. bolile de copii printre cele mai periculoase

Vaccinul de meningita este absolut inutil caci aceasta boala este extrem de rara si se face in ciuda vaccinului. In plus el creeaza o forma de meningita nedepistabila ca atare si alte boli,

Vaccinul de capuse nu ofera absolut nici o protectie ci slabeste sistemul imunitar- si culmea este ca de cele mai multe ori se face imediat dupa muscaturi de capuse, ceea ce este o p***ae dpdv medical caci dupe teoriile medicinii insasi un vaccin nu poate proteja de boala imediat, ci trebuie ceva timp pana se creeaza imunitate.

Asa ca stai linistita atat cu vaccinurile cat si cu obligativitatea. Cunosc personal in Germania cateve sute de copii care nu s-au vaccinat de absolut nimic, inclusiv copiii mei.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.