Clickmed
programare rapida la medic

Mix bacteria vaginala

Streptococi, stafilococi si alte bacterii Dermatofitia inghinala
Intrebare postata de marydin cu 11 ani in urma

Imi poate spune un medic specialist, cum naiba scapa femeile de aceste bacterii si in final ce tratament da rezultate 100%? eu am 41 de ani si de aproape un an am inceput sa am o secretie galbena, fara miros si uneori cu intepaturi insotite de o usoara mincarime pe moment, sau presiuni pelviene. in urma unui control mi sa spus ca am candida, am facut tratamentul vaginal dar iar a reaparut .Dupa nenumarate controale si acelasi tratament mi sa spus ca am infectie datorita steriletului, am urmat iar un tratament diferit de cel de pina atunci, dar tot cu crema vaginala, antibiotic si apoi ovule. in urma testului papa nicolau , rezultatul a fost mixed bacteria, iar tratament cu ovule , 2-3 zile am fost ok si iar a reaparut. CE SA FAC???????????????? MA EPUIZEAZA PSIHIC!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mix bacteria vaginala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

student (acum 11 ani)

pt marydin: incercati sa nu faceti sex in perioada tratamentului, folositi un sapun intim cu ph neutru. infectiile fungice apar in urma scaderii imunitatii.candida albicans se gaseste in flora omului, dar numai in anumite situatii se inmulteste excesiv cauzand candidoze. (de aceea se spune ca nu putem scapa de ea.) testul papa nicolau nu este examen bacteriologic, ci verifica daca exista celule cu modificari maligne(pt cancerul de col uterin-provocat se pare de Virusul HPV care se gaseste peste tot-ubicuitar dar important este sa nu ajunga pe colul uterin). ar fi bine sa faceti analize de laborator hemograma, leucograma, glicemia (in diabet scade imunitatea). daca aveti si alte pb: scadere in greutate, tulburari gastro-intestinale diaree alternand sau nu cu constipatie s.a mergeti la un medic de familie pt recomandarile necesare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.