Clickmed
programare rapida la medic

Colt desprins din premolar raspuns medic

Ortodontie
Intrebare postata de dianaaa.ionescu cu 11 ani in urma

Am un premolar plombat in graba acum 1 an si am insistat sa nu mi se puna pivot, fapt pt care plomba este putin cam mare. Prima problema a fost cand s-a spart un colt din exterior.. Mi s-a pus un inlocuitor, iar acum este ok. Problema este ca pe interior, celalalt colt nu s-a spart, ci s-a desprins de plomba ramanand agatat in radacina.. Ideea e ca nu s-a rupt, sta bine agatat, numai ca s-a dezlipit de plomba.. As vrea sa stiu daca mai e vreo sansa sa fie "lipit" de restul premolarului..sunt foarte socata..n-as vrea un pivot...Nu am decat 3 masele plombate si cu nerv obturat si ideea de a-mi fi taiat dintele ma macina psihic..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Colt desprins din premolar"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Nicoleta Grosu MDr. Nicoleta Grosu este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Doar cine va consulta va poate spune cu precizie daca dintele mai poate fi salvat sau nu.
Daca e fractura verticala si se duce un pic sub nivelul gingiei (si din descriere asta pare a fi), cu parere de rau pt dintele dvs, este numai bun de extras.

www.drgrosu.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Nicoleta Grosu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Nicoleta Grosu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.