Clickmed
programare rapida la medic

Eu nu am menstruatie !

Ciclul menstrual
Intrebare postata de MariaRoxana cu 11 ani in urma

De la 13 ani , de cand am avut prima perioada menstruala de 6 saptamani , nu mai am menstruatie decat odata la 8 luni , 1 an si mai am cateodata in sesiunea de examene . Cand am , e normal , 5 zile , primele 2 lichidul vine din abundenta restul de 3 zile de la putin catre deloc . Adevarul e ca am 22 de ani , nu am mai consultat medici de la 18 ani , toti endocrinologii mi-au spus ca trebuie sa slabesc , am facut sport , am renuntat la o gramada de feluri de mancare , am slabit acum 4 ani un pic si de atunci stagnare completa ! Intre timp am renuntat la carne , nu mananc dupa 6 si totul e in zadar nu ma ajuta decat sa ma mentin ! Cu glanda tiroida nu am probleme , am tot facut controale , ceva mici probleme le mai am cu tensiunea care mai creste uneori , cu pulsul dar toate astea pe seama stresului . Mi-a fost frica sa consult medici deoarece am mai avut prietene cu asemenea probleme care s-au ingrasat excesiv si mi-e frica sa nu ajung din nou de unde am plecat . Intrebarea mea este : este un impdiment faptul ca nu am menstruatie aproape deloc , in pierderea surplusului de kg ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Eu nu am menstruatie !"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Mergi la un medic homeopat (acum 11 ani)

Medicina normala si deci orice ginecolog este absolut neputincioasa la problemele tale si pierzi doar timp si bani apeland la ea. Iar daca iti da ceva atunci numai hormoni. Insa astfel de dereglari au cauze multimple si nu numai hormonii care mai mult rau fac decat bine.
Insa mergi la un medic homeopat bun caci homeopatia cunoastea remedii eficiente pt. astfel de dereglari si este important caci la o femeie menstruatia curata corpul si cand nu apare se intoxica corpul si apar automat boli. Homeoapatia nu are efecte adverse de nici un fel. Iar daca nu sti unde gasesti un medic homeopat bun scrie-mi un email la *** pe yahoo. O consultatie costa cam 100 de lei iar tratamentul este opri gratuit si inclus in aceasta consultatie ori trebuie sa cumperi un remediu care costa numai 6 lei.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
MariaRoxana (acum 11 ani)

Multumesc !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MariaRoxana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MariaRoxana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
zanabune ! ? (acum 11 ani)

Ce se intelege prin formularea "scrie-mi un email la zanabune pe yahoo" care este freventa in comentarii ?
Ca adresa de mail este ***@yahoo.com?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.