Clickmed
programare rapida la medic

Depresia

Stresul si sindromul de oboseala cronica
Intrebare postata de balanta1978 cu 11 ani in urma

Cred ca am sa inebunesc!nu stiu cum sa reactionez la o problema care, unii spun ca nu e grava, dar mie mi-a dat viata peste cap!Am avut pana ieri un loc de munca bun pt. orasul in care traiesc. Spun pana ieri pt. ca am demisionat , umilita fiind de catre colege si de sefa ,pe motive ca nu as respecta unele reguli igiena personala.Bine asta a fost parerea a4 persoane din viata mea, pt . ca altele , tot din viata mea10 au spus ca nu e adevarat, ca totul e urzeala. Am nevoie de un sfat , mi-am pierdut increderea in oameni! Am impresia ca toata lumea are ceva cu mine!povestea este foarte incalcita ... nu stiu daca a-ti inteles ceva!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresia"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Liviu (acum 11 ani)

Imi imaginez ca esti furioasa si te simti dezamagita; pentru ca ai nevoie de intelegere.

- Eu te inteleg ca ti-ai dori ca situaţia să fie alta, însă cred ca stii si tu că dorinţa ta nu devine obligatoriu realitate doar pentru că vrei tu acest lucru.
- Uite, eu pot să accept că în viaţă mi se pot întâmpla şi lucruri pe care nu le doresc, deşi este neplăcut şi am făcut tot posibilul ca să le evit (iar daca eu pot, ma gandesc ca si tu poti!)
- Evident ca este extrem de neplăcut că ni s-a întâmplat aşa ceva, însă nu este cel mai rău lucru care ni s-ar fi putut întâmpla. De fapt, cred că putem face faţă şi unor situaţii mai rele decât cea în care ne găsim acum.
- Intr-adevar, este extrem de neplăcut, însă nu catastrofal, dacă în această situaţie nu vom putea deţine controlul aşa cum ne-am dori.
- Si este rău, dar nu dezastruos să trăim (si) astfel de emoţii negative, dar legitime; si iata ca ne putem bucura de viaţă în continuare :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Lia (acum 11 ani)

Decit sa demisionezi nu era mai bine sa fii mai receptiva la semnalele din jur si pur si simplu sa nu mai dai ocazia la urzeli si la alte discutii?
E usor in momentul cind pleci (ca o eliberare), iar dificultatea de a gasi un serviciu este firesc sa iti dea viata peste cap.
Daca nu ne place un colectiv incercam sa il schimbam, plecam, sau devenim flexibili.
Oricum, viata merge inainte si chiar daca acum nu ai solutia, nu se stie, poate ce ti s-a intimplat este un pas inainte, pentru ca asa cum se spune: nimic nu este intimplator. Ma refer aici o la evolutie in plan personal din perspectiva carierei dar si din punct de vedere spiritual.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
fusun (acum 11 ani)

Este posibil ca tu sa-ti faci o igiena buna dar exista BOLI care-ti fac pielea sa miroasa a transpiratie si tu, sa nu simti asta. Da fuguta la un medic ENDOCRINOLOG si/sau HOMEOPAT sa-ti tratezi aceasta boala, daca ea exista.Daca te-a deranjat atat de tare rautatea colegilor si a superiorilor, de nu mai poti dormi noaptea, trebuie sa mergi si la un psiholog .Te face sa te simti in siguranta si sa ai incredere in tine.Iata calea spre a ajunge sa gasesti un job poate mai bun ca ce ai avut! Multa bafta !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de fusun
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de fusun
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.