Clickmed
programare rapida la medic

Posibil balanita - URGENT!

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Catalin10336060 cu 11 ani in urma

Acum o luna de zile am postat un mesaj in care am cerut ajutor comunitatii . Am explicat care era problema mea si care sunt simptomele . Am sa le rescriu :
- usturimi usoare decat in cazul urinarii si a ejacularii ( iar acestea ar fi localizate de-a lungul uretrei , exact in zona capului penisului si usor in jurul deschizaturii penisului )
- am un usor discomfort atunci cand ating pielea capului penisului
- cel mai grav zic eu , este ca mi s-a largit meatul , adica s-a despicat capul penisului in partea superioara pe o lungime de aprox 5-6 mm . Partea respectiva pare foarte imflamata si inconjurata de o iritatie ( nu pot sa o descriu , ca nu sunt nici basicute , nici ulceratii , pot spune doar ca este mai rosie) , dar care la fel , ma doare si ma ustura usor .
- tin sa precizez ca urinez mai des decat de obicei , mai putin si mai greu . Imi ramane mereu urina pe uretra si imi este mai greu sa o elimin .
- din cate am observat nu am secretii
- imi este din ce in ce mai dificila decalotarea , pielea de pe capul penisului este mai lipicioasa , pare si mai uscata , ca sa nu mai spun ca nu reusesc sa retractez pielea la loc complet si normal . ( nu am mai reusit asta inca de cand a aparut problema - asta fiind acum 3-4 luni )
- tin sa mai mentionez ca am candidoza bucala
Am facut un tratament cu nidoflor vreo 3 saptamani fara rezultat . Primul raspuns primit din partea comunitatii mi-a sugerat sa ma duc la un consul medical (la urologie) si mi-a spus ca este o posibila balanita .
Zis si facut , am fost sa consult un medic "specialist", pentru asta am fost la medicul de familie , care m-a trimis la nefrologie . Cand am ajuns la nefrologie si am inceput sa ii explic doctorului ce problema am , din start mi-a spus ca problema nu tine de el si m-a trimis la dermatologie (mi-a dat totusi sa fac niste analize la sange si la urina) . Medicul de la dermatologie m-a consultat , s-a uitat , i-am explicat si mi-a spus , citez : "NU AI NIMIC" . La insistentele mele m-a pus si ea (era o doamna) sa fac niste analize .(pentru sifilis si chlamydia) . Am facut si analizele , am fost cu ele intai la nefrologie , medicul mi-a spus ca NU AM NICIO PROBLEMA care sa-l priveasca , nu am nicio infectie sau vreo problema cu rinichii . Doamna doctor de la dermatologie a ramas surprinsa de faptul ca rezultatele au iesit negative , adica nu aveam nici sifilis si nici chlamydia , asa ca m-a trimis sa fac o ecografie abdominala .
In urma ecografiei nu a iesit nimic rau mai putin niste "zone bine delimitate" de mici dimensiuni ( 2 mm) la nivelul prostatei . Cu rezultatul ecografiei m-am intors la dermatologie si am fost trimis la urologie : i-am explicat doamnei doctor de acolo ce problema am , pe unde am fost si ce analize am facut si s-a enervat , mi-a spus ca "e rau atunci cand meatul se stramteaza" , deci daca se largeste e chiar bine ... ar fi concluzia . In urma consultarii analizelor dar si a mea mi-a spus ca acele zone sunt granule de calciu , ca sunt normale si ca in concluzie sunt urologic NORMAL . Doamna doctor de la dermato avea de gand sa imi dea un "unguent ca sa te calmeze acolo" ... cam atat stia si ea . Am fost la 3 doctori primari de la spitalul judetean Olt si am plecat de acolo fara un diagnostic si fara un tratament adecvat . Problema inca o am si continua sa avanseze . Va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat cat mai util , daca se poate ghidati-ma catre un doctor, catre un spital , catre un tratament pe care as putea sa-l cumpar fara prescriptie (daca puteti , date fiind toate detaliile de mai sus) . Sunt disperat si se intelege si nervos ca nu reusesc sa rezolv o problema care pare totusi destul de banala , dar mi-e teama sa nu se agraveze . Va multumesc anticipat !!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Posibil balanita - URGENT!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Catalin10336060 (acum 11 ani)

PS: sunt student in Bucuresti

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Catalin10336060
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Catalin10336060
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mergi la medic homeopat (acum 11 ani)

Lasa medicii astia caci oricum nu te pot ajuta si mergi la un medic homeopat cae o sa te ia in serios si o sa-ti dea tratament. Iti recomand Fundatia Silimimum sau pe. Dr. Ileana Rindasu. Adresele si telefoanele le gasesti cu google.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Catalin10336060 (acum 11 ani)

Si sa mai adaug ceva ... Cam de o saptamana urina are un miros ciudat . As zice ca e acelasi miros pe care il am atunci cand fac tratament cu antibiotice , dar nu fac niciun fel de tratament momentan si nici in trecutul mai apropiat nu am facut .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Catalin10336060
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Catalin10336060
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Claussss (acum 8 ani)

Cum ai rezolvat problema ta?!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.