Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor raspuns medic

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de yasminutza cu 11 ani in urma

Buna seara .am o mare problema azi dimineata prietenul meu a vrut sa facem sex neprotejat dupa aproximativ 7 minute a ejaculat da nu a ejaculat in mine,a ejaculat imediat cand a scos din vaginul meu ,cand mam dus la baie sa urinez si sa ma spal am observat ca aveam sperma pe langa zona genitala.Imi este foarte frica sa nu fi ajuns sperma si in vaginul meu ,nu stiu ce sa fac puteti sa ma ajutati in cazul asta ? trebuie sa vin sami fac un control ceva ?Astept un raspuns cat mai repede va rog frumos.Va mutumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Daca doriti sa preveniti o eventuala sarcina puteti lua anticonceptionale de urgenta ( ex postinor: 1-2 cp la interval de 8 ore).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sex si probleme sexuale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
alyyy123 (acum 11 ani)

Mergi imediat la farmacie si ia-ti pastila de a doua zi...aceasta se poate lua pana la 72 de ore prima si a 2a dupa 12 ore.
Chiar daca el nu a ejaculat in interior, lichidul prespermatic, pe care barbatul nu simte cand il elimina, poate sa contina spermatozoizi activi capabili de fecundarea ovulului.

Este prea devreme pentru un test de sarcina si nici o consultatie la medic in acest moment nu poate sa confirme sau sa infirme existenta sarcinii.

Daca tu crezi ca sansa de sarcina este foarte mare, mai ai timp sa recurgi la contraceptia de urgenta. Mare atentie insa, pentru ca aceasta nu poate fi folosita decat de maxim 2 ori pe an; in plus vei avea o sangerare mai indelungata si o dereglare pe termen scurt a ciclului menstrul.

Nu uita pe viitor sa folosesti o metoda de contraceptie.

O zi frumoasa in continuare!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alyyy123
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alyyy123
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
romyna22 (acum 11 ani)

Eu nu sunt adepta anticonceptionalelor :) Nu cred ca exista riscul sa ramana insarcinata!!! Eu nu am luat nicodata anticonceptinonale, "pastila de a dou-a zi" sau folosit prezervativ....nu ejaculeaza niciodata "in interior" si nu am mai ramas gravida in 4 ani de relatie :) nu se ramane atat de usor gravita ;)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de romyna22
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de romyna22
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.