Clickmed
programare rapida la medic

Disconfort in partea dreapta deasupra penisului raspuns medic

Diverse
Intrebare postata de membru220427 cu 11 ani in urma

De ceva vreme (1-2 ani) ocazional am inceput sa simpt o stare de disconfort in partea inferioara dreapta a abdomenului chiar deasupra penisului. Disconfortul este cateodata asa ca o usturime (sau arsura) suportabila si este localizat intr-un singur loc si anume pe partea ososa de la baza abdomenului, si cateodata ca o apasare in toata partea de jos a abdomenului(dreapta) cu usoara radiere pe piciorul drept. Discomfortul respectiv apare doar seara sau in weekend cand stau linistit; dispare complet daca ma ridic din pat si incep sa fac miscare. Am fost la medicul de familie dar mi-a spus ca nu am dece sa ma ingrijorez ca e ceva trecator. insa de cateva saptamani este mult mai des. Mentionez ca nu m-am lovit in zona respectiva, deasemenea nu am dereglari de urinare sau dureri la urinare si nici nu am vre-o umflatura in zona abdomenului, apendicele a fost scos in urma cu cativa ani..
As dori niste sfaturi cu privire la problema asta, eventual o indrumare catre ce disciplina medicala ma incadrez. Am 31 de ani, nu practic sport in mod curent.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Disconfort in partea dreapta deasupra penisului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Este recomandat sa efectuati o ecografie abdominala care sa puna accent pe zona dureroasa. Ulterior, in functie de rezultate, va indreptati spre un medic internist( de preferat) sau chirurg, care sa va ofere un consult minutios.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
Advertisement
amarad claudio (acum 11 ani)

in primul rand, penisul se afla la jumatatea corpului si nu cum se mentioneaza ca-l doare abdomenul jos spre partea dreapta deasupra penisului.Durerea pe care o aveti s-ar putea sa fie in zona vezicii urinare care se afla in zona mentionata, si sa aveti probleme de prostata

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru220427 (acum 11 ani)

Intre timp am fost consultat de catre un un internist, am efectuat o ecografie completa inclusiv la vezica urinare si prostata si lucrurile sunt OK (zic doctorii). Am facut si o serie de analize medicale, toate bune. Printre atatea investigatii s-a constatat (in urma unor radiografii) ca am o problema la coloana si la sacroiliace; o discopatie lombara de gradul 2 si o usoara deplasare de sacroiliace si suspect de spondilita; in aceste conditii am fost trimis la fizioterapie. Medicul de la fizioterapie mi-a prescris si el niste analize in urma carora a eliminat spondilita. A concluzionat ca durerea in cauza apare de la problemele cu coloana si mi-a prescris un tratament cu sermion si dona si deasemenea miscare multa. Eu sunt cam sceptic ca de la asta se trage.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru220427
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru220427
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ELENA (acum 10 ani)

buna seara elena sunt si am acelasi disconfort si doar cand stau seara in pat simt ceva in partea dreapta si de o saptamana am si greturi dar disconfortul cel mai ma re este chestia asta am fost operata de apendicita de 2 ani de acea mam operat de apendicita din cauza durerii din dreapta dar rezultatul a fost unul prost adica am ramas tot cu acelasi dureri.multumesc elena sunt cu respect astept sfaturi de la doamne cu acelaci simtome ca ale mele.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristi (acum 7 ani)

elena esti transexual?

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.