Clickmed
programare rapida la medic

Dilema?

Anxietate
Intrebare postata de csa cu 11 ani in urma

Buna .de un 1an folosesc medicamentul cymbalta ,1comprimat pe zi .vreau sa stiu ce reactie adversa pot sa am daca mai folosesc inca un timp indelungat,am observat ca de cand folosesc ma simt bine dar exista aceea 2% care ma face din cand in cand niste momente neplacute dar in fine fara mari probl.care sa-mi afecteze gandirea pozitiva.vreau sa va intreb canva am sa scap de aceasta boala(tulburari depresive-anxioase cu somatizari)eu sant un om la care nu exista boala. si ma gandesc foarte mult cum am putut ajunge in asa hal ,mie rusine sa vorbesc cu alti despre boala si am asa o indoiala la aceasta boala poate nu am sa scap de el.da ca da atunci cand oare.in rest sant un om foarte fericit cu gandire pozitiva ,dar cand imi aduc aminte de boala ,oare sunt nebun de legat. va multumesc pt. intelegere.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dilema?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Liviu (acum 11 ani)

csa a scris: "vreau sa va intreb canva am sa scap de aceasta boala"

R: Putem învăţa mult de la boală pentru vindecarea noastră. Si raspunsul de negăsit altundeva, se află chiar în ceea ce pare absolut condamnabil la nevroză. Insa, perspectiva ta va deveni clara abia atunci cand vei putea sa privesti in inima ta.
_______________________

csa a scris: "eu sant un om la care nu exista boala"

R: Chiar daca fiinţa umană este bolnavă, boala nu este altceva decat o tentativă din partea naturii de a o vindeca. Practic, orice tulburare psiho-afectivă este într-adevăr "reglată" de fiecare data când este debarasată de eul poziţionat prost. Din aceasta perspectiva, nu boala este cea vindecată, ci ea ne vindecă pe noi.
_______________________

csa a scris: "in rest sant un om foarte fericit cu gandire pozitiva"

R: Eu vad aici mai degraba o asteptare (utopica) de "a trai in fericire" - atitudinea ca prin vointa poti obtine fericirea - in sensul de "implinire perfecta". Totusi, nevoia de onestitate ne permite sa invatam chiar si din limitarile noastre.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.