Clickmed
programare rapida la medic

Droguri

Abuz de stupefiante
Intrebare postata de Zecks cu 11 ani in urma

Am fumat aseara ceva... nu stiu mai exact ce era , pentru ca am fost intr''un club.. si mi''a dat cineva. Abia incepusem sa imi revin din betie.. si am tras doua fumuri, m''a luat imediat, dar nu a fost o senzatie placuta. Nu puteam sa stau in picioare, mi se inchideau ochii, nu puteam sa vorbesc , si nu puteam sa tin capul drept. Am fost la baie si am fortat vomitarea.. stateam intruna cu fata sub un jet de apa.. si nu mi''am revenit.. am ajuns acasa si am dormit..Azi pot spune ca sunt ok.. doar ca inca am o usoara ameteala, si ma simt foarte obosit.. Acest lucru poate fi din cauza drogului? sau din cauza faptului ca am amestecat drogu cu bautura?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Droguri"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

aserge (acum 11 ani)

Categoric este din cauza drogului! Depinde acum si ce cantitate de alcool ai amestecat cu drogul...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de aserge
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de aserge
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ramona lis (acum 11 ani)

drogurile sant nocive pentru organism , indiferent daca vorbim despre droguri naturale sau sintetice ierburi care se fumeaza sau substante ce se introduc in organism prin aspiratie sau injectare .toate astea nu fac decat sa introduca in organismul consumatorului substante daunatoare care cu siguranta vor deteriora sanatatea ........nu m-ai consuma nici un fel de drog care ti se ofera mai ales pentru ca nu stii ce contine.....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Florin (acum 11 ani)

Buna seara..va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat,ce sa fac ca sunt disperat.am scris si pe alt topic...In urma cu aproape 2 ani,sa intamplat in vara lui 2010 cand am fost in germania..am fost intoxicat cu "hasis",mentionez ca nu am consumat,ci a fumat o persoana langa mine intr-o incapere,eu numai am inhalat.Si de atunci viata mea s-a schimbat complet...obosesc foarte tare cand depun cel mai mic efort,transpir foarte repede, ochii mei sunt rosii tot timpul,cand iau contact mai mult timp verbal cu oamenii mi se face rau,ma ia ameteli de parca totul in jurul meu e schimbat si vad in ceata, pierd contactul cu realitatea,am stari de lesin,cand ma enervez un pic ma ia cu furnicaturi in tot corpul va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat,ce sa fac unde sa ma duc mentionez ca nu am consumat niciodata droguri,nu consum alcool, ci doar ocazional..si nu sunt nici fumator inrait...va implor cine stie despre asemenea stari va rog ajutati-ma ca vreau sa fiu omul care am fost plin de viata,si glumet..simt cum viata mea se scurge nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma duc..mentionez ca am 24 de ani,si toate astea mi se intampla de cand m-am intors din germania..am avut si doua locuri de munca si de 1 an si 4 luni nu lucrez nicaieri doar din cauza starilor pe care le am cand depun efort,si cand aud zgomot prea puternic in continuu am stariile astea...am mai citit si pe alt topic tot un baiat pe nume alexander care acum are 27 de ani,la fel sa intamplat si cu el in italia tot in anul 2010 undeva cand el a consumat "hasis".daca intra cumva pe topicul asta sau pe postarea lui ca si acolo am scris,as vrea sa imi spuna cum se simte.Va rog din suflet chiar am nevoie de ajutor,uneori nu imi doresc decat sa mor cand nu stiu ce se intampla cu mine,si nu pot muncii va rog dati-mi un sfat,rog pe cei care stiu,sunt 100%sigur ca e din cauza asta pt ca altceva nu ar avea de la ce..ochii in primul rand imi sunt rosii tot timpul va rog mult ajutati-ma care stiti,si nu doresc nimanui sa li se intample ce mi se intampla mie.este probabil sa mi fi afectat creierul,odata inhalat?va rog mult sa imi raspundeti.Va multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Unnam3D (acum 11 ani)

Florin,tu ai o problema undeva sus,la cap. cerebrala. nu esti intoxicat nu nici nu hasis,sau orice alt drog. Du-te la un control baiatule,din ce zici tu acolo,pare ca ai o tumoare,nicidecum o intoxicatie

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.