Clickmed
programare rapida la medic

Cresterea si educarea copiilor

Arta de a fi parinte
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Nu am comentar.Deciam o problema cu copilul meu.Mereu plange.Deci are 3 ani,..;.dar de cand s-a nascut,nu stie nimic altceva decat sa plange.Acuma e baiat mare,intelegew totul,vorbeste,...dar cand vrea ceva sa i dam intai plange,si spune ce i trebuie.Si e foarte nervoz.Deci se enerveaza,ca un om mare,...se umfla.De parca e un nebun.
Deci totul este in regula cu el,....dar estefooooarteee nervous.Se enerveaza pt. nimic.Ajutatima ce ma fac cu el.Nici eu nu mai pot.Si eu sunt foarte nervoasa.,si foarte histerica,dar si el este!Oare ma vede pe mine,si
de asta e el lafel ca mine????oare?
Ce sa ma fac?sa i dau ceva?cum sa-il sfatuiesc.o data am probat sa tip la el,sa-il bat,...si atunci a fost si mai agresiv,..mai nervoz,..mai histeric,..Acuma vorbesc linistita,nu il bat,..vorbesc usor,...si el se linisteasca atunci,...dar tot plange,...Jumatate zi sunt cu el,.. jumatate zii sunt la munca,..deza un an este asa,..deci nu e inceput.
Mai mult timp plange cand ma vede pe mine,...si cand eu sunt existenta a casa.Locuim impreuna cu socrii. multumesc anticipat.sunt o mama disperatoare. astept sfat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cresterea si educarea copiilor"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (7)

luis105062 (acum 15 ani)

draga mamica,copilul tau si-a conturat un comportament nesanatos, dar care poate fi indreptat asa ca nu dispera si incearca pe cat posibil sa nu-i mai alimentezi si tu "nervii".Parerea mea de mamica de fetita de 11 ani e ca ar trebui sa-i aplici unele pedepse(a se intelege nu fizice)la care sa nu cedezi chiar daca uneori iti va fi greu si cred eu ca astfel incet incet copilul se va schimba.Nu se va schimba peste noapte dar cu multa rabdare vei reusi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luis105062
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luis105062
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mariana31758691 (acum 15 ani)

Buna.
Eu nu cred ca este vb despre felul in care pana acum ne am comportat cu copilul nostru.Si eu am un baietel care are aceeasi problema,si el are aproape 3 ani si este foarte plangacios de cand s a nascut.Nu il pot face sa nu mai plang in niic un fel...cat despre pedepse nici nu poate fi vorba...plange pana se invineteste...nu este bine nici asa.Rabdarea ne este pusa greu la incercre la fel si nervii.Eu sunt tot timpul acasa cu el,abia daca asculta ce ii spun,face tot timpul ceea ce vrea el si imi este si greu sa discut cu el.Slatjana si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine si credeam pana acum ca nu mai exista copil plangacios si nervos ca al meu...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mariana31758691
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mariana31758691
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dumitru84114465 (acum 15 ani)

Buna.Sunt o mamica a doi copii,un baietel de 4ani si o fetita de 7 luni.Pana la varsta de 3 ani toti cunoscutii din jurul meu al considerau o pacoste ,si se mirau de rabdarea mea pentru ca eu mereu ai luam apararea.DIN ACEST MOTIV AVEAM PROBLEME CHIAR SI CU SOTUL MEU PT. CA EL VROIA SAL EDUCE CU "CUREAUA".Acum este cel mai mandru tatic pt. ca baietelu cel nazdravan este cel mai mare ajutor al meu si toate astea fara sa fie batut .Deci cred ca este o perioada prin care trec multi copii si care cu timpu si cu multa rabdare se rezolva dar daca nu atunci poate ar trebui sa ceri sfatu unui medic pshiolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dumitru84114465
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dumitru84114465
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
comentarii utilizatori (acum 14 ani)

buna ziua.am si eu o nelamurire in ceea ce priveste alimentatia fetitei mele.este foarte sp***a si nu prea mananca.are 2 ani si 3 luni si 11 kg.daca puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog.va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de comentarii utilizatori
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de comentarii utilizatori
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
stefana (acum 13 ani)

scumpa doamna , ma aflu in aceeasi situatie de 13 ani . am si eu un copil si va inteleg..pedeapsa este arma ! bataia, violenta in general nu va va ajuta la nimic...ma confrunt cu un tanar de 13 ani zi de zi in perioada cea mai dificila ( pubertatea )..
va recomand multa rabdare , flexibilitate , echilibru psihic..control...pedepsiti copilul daca e cazul ..si cand spun asta ma refer la o pedeapsa lejera , nicidecum la una fizica...azi fara ciocolata, bomboane etc..maine fara tv,poamaine fara jucarii si tot asa..numai asa veti reusi! va rog sa ma credeti! ori de cate ori sunteti furioasa deoarece copilulplange ( efectiv urla ) lasa-ti tot si mergeti la o plimbare in aer liber impreuna cu el...mai lasati curatenia o zi, spalatul etc..oferiti cat mai mult timp copilului dumneavoastra-este cel mai important ! plansul, isteria etc la un copil de numai 3 ani este grav...mai tarziu veti avea de furca cu el...incercati sa va rupeti un pic de rutina si oferiti caldura sufleteasca copilului..nu neaparat bomboane etc..jucati-va cu el...obositi-l cu prezenta dumneavoastra..pedepsiti-l numai daca e cazul..un copil trebuie sa planga ...lasati-l sa planga ( sa urle ) ..nu-i dati aentie tot timpul ...de altfel plansul de cele mai multe ori e un mic teatru al copiilor cu care incearca sa ne stimuleze , speculeze..copii au nevoie de atentie..poate ca de aceea plange..pt c are prea multa atentie sau pentru ca ai lipseste atentia...incercati ambele si veti vedea ca am dreptate ..deci. ori ai lipseste stentia ( si trebuie sa-i oferiti cat mai multa ) ori ai dati prea multa atentie ( si e cazul sa fi-ti mai indiferenta , mai rece )...dar sa nu exagerati ! o zi plina de soare si mult succes !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
DANA (acum 13 ani)

AM O FETITA DE 3 ANI
IN ULTIMA VREME ARE UN COMPORTAMENT FR CIUDAT PLANGE DIN ORICE
CAND VREA CEVA PLANGE PANA II DAU LUCRUL RESPECTIV
CAND O IMBRAC PLANGE
CAND II INCHID TELEVIZORUL PLANGE
NU MA MAI INTELEG CU EA DELOC
PLANGE PLANGE SI IAR PLANGE
DIMINEATA CAN SE TREZESTE PLANGE DAC NU O BAG IMEDIAT IN SEMA
NU PREA MAI REZIST CU NERVII
UNEORI PLANGE SI CAM 2 ORE DACAO LAS
VA ROG DATI MI UN SFAT MA INSCRIS_OLA UN PROGRAM SPECIAL PT COPII CU PROBLEME PT CA MI AU SPUS DE LA GRADINITA SA O INSCRIU IAR DIN MARTIE O SA INCEPEM
ESTE O FETITA NORMALA NUMAI CA SE ENERVEAZA FR DES DIN ORICE SI PLANGE DIN ORICE
NU MAI STIU CUM SA MAI PROCEDEZ
VA ROG AJUTATI MA
SUNT O MAMICA IN STRAINATATE IN BELGIA MAI PRECIS SI NU PREA AM DE UNDE PRIMI SFATURI

MULTUMESC

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ana (acum 12 ani)

esti prea moale cu el

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.