Clickmed
programare rapida la medic

Nelamurire

Candidoza
Intrebare postata de carmen1986 cu 12 ani in urma

Buna seara, am o mare nelamurile, in 2011 am facut un test papanicolau pe care nu l am mai repetat, in acel test scria modificari celulare benigne si clasificata cu clasa II, specific ca aveam si candida, doct ginecolog mi a prescris medicamente pt candida, dar nu am mai refacut testul pt ca nu mi s a spus. .....Am motive de ingrijorare????? Multumesc!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nelamurire"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

eva40 (acum 12 ani)

Hiperplazia este marirea in volum a unor celule,acestea apar cand au un factor,iar dvs aveti candida,alte probleme nu sunt.Insa aveti motive sa scapati de candidoza, se extinde in organism iar cand apare o jena, in gat,tusa seaca e aproape imposibil sa scapati de ea.Sa vedem!Mai aveti scurgere alba?Uitati-va la limba dimineata,este incarcata?Scaunul este normal?Destul; de greu se trateaza candida cu medicamente,sunt toxice.Mai bine folositi probiotice.Eu am folosit acestea cu rezultate minunate Probiobalance se numeste si se ia 3x1 inainte de masa si Oregano Oil 3x10 picaturi pe un pic de miere.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eva40
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eva40
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
carmen1986 (acum 12 ani)

Va multumesc pt raspuns, dar de 1 an de zile ma gandesc sa nu se fi agravat...sunt oarecum stresata ca din cauza sarbatorilor nu pot efectua testul

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen1986
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen1986
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Mirela Telipan MDr. Mirela Telipan este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Infectia vaginala cu Candida nu afecteaza testul BPN si nu produce modificari asupra colului uterin. Daca a-ti tratat-o si nu mai aveti simptomatologie nu trebuia sa repetati testul si nu cred ca ar trebui sa fiti ingrijorata pentru urmatorul, daca cel de anul trecut a fost normal.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Mirela Telipan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Mirela Telipan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Candidoza.

Inscrie-te aici!
Carmen (acum 11 ani)

Am facut un test papanicolau si la descrierea citologica scrie: celule exocervicale superficiale si intermediare, modificari reactive inflamatorii, celule endocervicale dispuse in plancarde, exudat inflamator fibro-leucocitar, flora nespecifica coco-bacilara. Trebuie sa ma ingrijorez?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.