Clickmed
programare rapida la medic

Problema psihologica. raspuns medic

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de cristian2012 cu 12 ani in urma

Buna ziua.
In intrebarea anterioara am intrebat in legatura cu lovitura la cap, am fost la spitalul Bagdasar arsenie din Bucuresti (trimitere de la budimex) si am facut o radiografie la cap.doctorul mi-a spus ca nu e nimic grav. mia spus sa nu consum pepsi, cola ciocolata 2-3 zile si sa ma hidratez cu lichide, iar apoi ma trimis acasa.
De cand m-am lovit am avut ameteli,stari de voma, stari de imposibilitate de concentrate, nu mai pot memora ca lumea,de confuzie(mi-e greu sa gasesc un obiect prin casa), nu imi mai simt mainile ca fiind ale mele, imi simt picioarele usoare, si imi pierd cheful de a face un lucru care trebuie sa il fac. As vrea sa mai va spun, ca in copilarie pe la varsta de 7 sau 8 ani am avut un atac de panica. mai detaliat, ma dadeam in parc intro invartitoare cu alti 2 copii si de la prea mare viteza miam pierdut cumpatu si am avut un atac de panica.
De atunci, de la acel atac de panica cam....tot mereu daca ma aflu in aglomeratie,autobuz,metrou,masina,spatii deschise Imi pierd cumpatu exact ca si cum as fi pe aproape sa fac un atac de panica, , nu mai ma pot concentra, parca mainile nu mai ar fi ale mele, picioarele moii. chiar si acum cand scriu aceasta intrebare sunt in starea aceea de confuzie.
Inainte de lovitura de la cap, doar problema legata de atacul de panica o aveam. Dar de cand m-am lovit la cap, nu mai ma pot concentra mai tot mereu, stari de voma, devin confuz. nu mai stiu unde sa ma duc, unde ma aflu, ce trebuie sa fac.
presupun ca de la problema cu atacul de panica, si de la lovitura la cap treaba Sa Agravat. Va rog daca puteti sa ma ajutati!!!!! Multumesc mult!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema psihologica."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua,

Din cate inteleg sunteti minor. Va recomand sa vorbiti cu parintii dvs, sa le explicati starile pe care le aveti si sa le povestiti si de temerile prin care treceti si sa ii rugati sa va duca la un psihoterapeut pentru a va ajuta sa invatati sa faceti fata acestor stari si in timp sa reusiti sa nu le mai aveti.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.