Clickmed
programare rapida la medic

Tuse si vaccin

Vaccinuri si vaccinari Meningita tuberculoasa
Intrebare postata de alina922 cu 12 ani in urma

Am un baietel nascut in noiembrie 2007 si in Romania nu a intrat in schema de vaccinare cu meningococic C . Cand avea 2 ani jumatate am venit in italia cu el si ne-am stabilit aici. de la centrul de vaccinari ne-au chemat sa-i faca acest vaccin care ii lipsea. Nu l-am facut deoarece copilul merge la gradinita si mereu are ceva tuse si secretii nasale. Acum ar trebui sa faca si vaccinul de la 4 ani dar nu am mers sa-l fac din acelasi motiv. Aici nu este un medic care sa consulte copilul inainte de vaccin doar se intreaba mama daca a facu febra sau a vomat in ultimile ore. Daca merg cu el asa ce riscuri am , as putea sa merg la pediatru cu o zi sau doua inainte dar ramane acest interval cand poate contacta virusi. da-ti-mi va rog un sfat pot sa-l vaccinez chiar daca area aceasta tuse si secretii nazale, febra nu mi-a mai facut de cateva luni, antibiotic nu a mai avut nevoie de prin noiebrie 2011(cand a facut otita).

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tuse si vaccin"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Nu e bine sa-l vaccinezi (acum 12 ani)

In primul rand este o mare greseala sa vaccinezi copilul cand este bolnav caci vaccinul nu este nimic altceva decat o boala noua, aartificial bagata in corp si cand corpul este slabit deja boala indusa de vaccin are efecte mult mai grave si poate duce la daune si imbolnavire reala de meningita. Medicii nu isi iau nici o responsalbilitate si nici nu sufera, chiar si daca fac greseli, cine insa va suferi de pe urma daunelor va fi copilul si familia. Ii puteti face vaccinul, daca credeti ca este neaparat necesar numai cand copilul este perfect sanatos. Ssi cu cu cat mai tarziu cu atat mai bine ca aceasta boala este extrem de rara. Poti sa-i faci si la 7 sau 17 ani vacinul.
Insa putina lume stie ca vaccinele acestea mai rau imbolnaveasc oamenii decat ii protejeaza si sunt doar o afacere murdara dar banoasa pt. industria farmaceutica. Copilul meu nu este vaccinat cu absolut nimic si nici nu va fi vaccinat vreodata si este greu sa gasiti un medic homeopat care sa-si vaccineze copii caci in aceasta meserie se stie foarte bine cate daune aduc vaccinurile si cat de inutile sunt. Insa faceti cum credeti de cuviinta.
Aici va puteti informa un pic despre vaccinuri
http://nuvaccinurilor.blogspot.de/

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.