Clickmed
programare rapida la medic

Dureri de spate +anemia?! raspuns medic

Diverse Anemia megaloblastica
Intrebare postata de cornelia r cu 12 ani in urma

Buna ziua,
In ultimul timp am dureri de spate cam in fiecare zi mai ales in zona lombara dar si de-a lungul coloanei. Tin sa mentionez ca dorm pe burta, iar cand stau foarte mult in picioare durerea devine insuportabila.
O adoua problema ar fi ca sunt foarte obosita, nu pot sa ma odihnesc si nici sa dorm, am maine foarte uscate, iar pe unghii mi-au aparut pete albe, dimineata ametesc si pentru cateva secunde nu mai vad nimic. Tin sa precizez ca mananc cam o data pe zi, uneori de doua ori pe zi. Cateodata am impresia ca o sa lesin. Cam care ar fi problema?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri de spate +anemia?!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

ar fi bine de efectuat fizioterapie (masaj), kinetoterapie pentru intarirea musculaturii abdominale, a celei paravertebrale, sa scadeti in greutate (daca se considera necesar pe baza calculului indicelui de masa corporala). durerile resimtite pot fi cauzate de obiceiuri posturale deficitare.
ar fi bine sa va adresati medicului de familie, pentru efectuarea analizelor de sange (hemoleucograma, fier seric). o deficienta de fier se manifesta prin oboseala, stari de ameteala, unghii fragile.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
cornelia r (acum 12 ani)

Buna ziua,

Am efectuat un control saptaman trecuta si mi-au pus diagnosticul de lombago acut si anemie......, mi-au dat un tratament pt lombago: aulin si clorzoxazon iar pentru anemie un sirop pe baza de fier. Ma intrebam daca trebuie sa continuu cu acest tratament mereu sau doar pana il termin? Problema e ca de exemplu daca intarzii 10 minute sa iau pasitele incepe sa ma doara spatele. Eu pot suporta durerea si fara a lua medicamentele. Intrebarea mea este daca ar trebui sa continui acest tratament mereu sau lombago este vindecabil?
Multumesc anticipat!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cornelia r
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cornelia r
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.