Clickmed
programare rapida la medic

Probleme dupa intrerupere

Afectiuni uterine
Intrebare postata de laur@ cu 12 ani in urma

Buna seara, dupa o intrerupere de sarcina de 8 sapt. efecuata pe 9 februarie am cateva probleme si anume: dupa interventie am sangerat doar in ziua respectiva apoi la o sapt am avut o scurgere gen menstratie urmata de o alta scurgere maronie apoasa , am fost iarasi la consult si mi s-a dat un tratament pentru uter inflmat si o mica sensibilitate a ovarelor , dupa efectuarea tratamentului iarasi mi-a venit menstruatia , si acum la aprox trei saptamani de a ultima menstruatie am fost iarasi la medic la consult , medicul mi-a spus in urma consultului ca-s la mentstruatie si ca s-ar utea sa mai am cateva resturi ramase de la intrerupere si ca ar trebui sa fac iarasi un chiuretaj pentru ca aceste pierderi de sange nu sunt normale , mentionez ca in urma interventiei am eliminat la prox, o saptamana cateva corpuri straine , acum de cateva zile si in urma consultului simt o sensibilitate in zona ovarelor, chiar nu stiu cum sa mai procdez , sa mai am incredere in medicul care m-a avut in grija sau sa mai cer si pararea altuia , totusi prin chinurile prin care am trecut nu as mai vrea sa trec , cineva care a trecut prin ceva asemanator ma poate ajuta cu cateva idei , va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme dupa intrerupere"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Mihaela (acum 12 ani)

Trist si imi pare rau.....dar prin ceea ce treci acum, nu e nimic...gandeste la fiinta ce a prins viata in pantecele tau si cum a fost zdrobita de ustensilele doctorului, in timpul chiuretajului. Oare a suferit mai putin de cat tine?
Nu noi dam viata deci nu noi suntem in masura sa curmam o viata care e o binecuvantare de la bunul Dumnezeu....Va doreati ca dupa chiuretaj sa va simtiti ca mai inainte sau chiar mai bine? Se pare insa ca problema e doar de ordin fizic, caci rational nu a lasat inca nici o urma....
Va mai binecuvanta oare Dumnezeu cu asa mare dar, daca nu l-ati imbratisat prima data cu bucurie si multumire?

Numai bine va doresc si viata intru mantuire!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
laur@ (acum 12 ani)

Doamna Mihael, mantuire imi va oferi Dumnezeu daca pot fi mantuita pt ceea ce am facut , regrete am stati linistita si le voi purta cu mine toata viata , daca voi mai fi binecuvantat cu alti copii numai Dumnezeu stie , eu una stiu ca imi doresc tare mult copii , nu cred ca noi oamenii cu propriile greseli suntem in masura sa judecam la randul nostru ,ci numai divinitatea o poate face , sunteti dumneavoastra oare fara de pacate ? , nu stiti motivele si ca atare nu puteti argumenta fapta mea , acesta este un site medical si am ales sa postez problema mea in vederea unui sfat, parere medicala , framantarile sufletesti incerc sa mi le consolez in alta parte , cu mii de scuze nu am vrut sa fiu nepoliticoasa dar consider ca inainte de a judeca faptele altora mai bine ni le judecam pe ale nostre . Multumesc pt raspuns si doresc numai bine si dumneavostra!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de laur@
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de laur@
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mihaela (acum 12 ani)

Va doresc din suflet sa gasiti raspunsuri si rezolvari problemelor dumneavoastra! Just, nu am nici un drept sa judec greselile celor din jur si cu siguranta ca sunt mai pacatoasa decat dumneavostra si decat multe alte suflete si tocmai de aceea urasc pacatul, si mai ales urasc pacatele le facem de buna cuviinta.....imi pare rau daca v-am tulburat cu replica mea, dar cum spuneam, a fost o rabufnire .
Sper totusi sa primiti de la cineva un raspuns mai aproape de cel pe care il asteptati.
Numai bine,
Mihaela

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
diana (acum 8 ani)

buna.. eu am facut ieri un avort cu sarcina de 9 saptamani si am sangerat doar in ziua respectiva ... apoi numai. nu stiu daca e normal dar sper ca am fost curatata bine , nu as mai vrea sa trec prin asa ceva.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.