Clickmed
programare rapida la medic

Dureri IN zona abdominala raspuns medic

Boli intestinale
Intrebare postata de Aurel R. cu 12 ani in urma

Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati...De cateva luni,tatal meu are dureri in zona abdominala,pana in zona colonului.Il doare atat de tare,il "sageata" pur si simplu cateva secunde,dupa care durerea dispare.Insa aceste "crize" se repeta de cateva ori pe zi. De asemenea exista zile cand nu simte nici o durere,si zile cand nu se ridica din pat.De asemea,atunci cand merge la toaleta,scaunul este de culoare "ciocolatie",indiferent de ceea ce mananca,..durerile care il sageata se manifesta sub forma unor "crampe" si de multe ori in interiorul lui parca "boloboroseste" ceva.Va rog frumos sa ma ajutati,pentru ca mi se rupe sufletul cand vad ca sufera,iar eu nu-i pot fi de nici un folos.Va multumesc frumos.Astept raspunsul dumneavoastra.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri IN zona abdominala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

se indica un regimi alimentar bazat pe fibre alimentare ( piinea integrala si cerealele, fructele, fasolea si legumele)(dieta bogata in fibre mentine colonul moderat destins, fapt ce ajuta la prevenirea aparitiei de spasme), mese reduse cantitativ si mai des (mesele in cantitate mare pot cauza crampe si diaree, si se indica mesele cu un continut mic de grasimi si continut ridicat de carbohidrati cum ar fi pastele, orezul, piinea integrala si cerealele, fructele si legumele)

Medicul de medicina interna sau gastroenterologie va indica investigatii suplimentare si un tratament antispastic

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli intestinale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
alin (acum 10 ani)

sa incercati o analiya pt helicobacter pilori

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.