Clickmed
programare rapida la medic

Disfunctie erectila

Disfunctii sexuale masculine Disfunctie erectila
Intrebare postata de georgescuion cu 12 ani in urma

Buna ziua.
Ma numesc Georgescu Ionut, am 18 ani , sunt activ sexual de la 16.
La varsta de 16 ani am facut Balanita Candidozica , desi nu sunt o persoana cu o igiena precara , ba dimpotriva pot spune ca igiena e un lucru de care ma ocup cu foarte multa strictete zilnic . In momentul cand am facut , nu am mers la medic si situatia s-a agravat. Aveam dureri si usturimi destul de serioase in momentul in care aveam erectii matinale sau spontane si in cele din urma am inceput sa am si probleme legate de erectie decis sa merg la doctor. La cateva zile dupa ce am inceput tratamentul prescris de medic , am avut o durere puternica la un testicul si am mers la un cabinet de chirugie . Mi s-a pus diagnosticul de torsiune hidatida morgagni si am fost operat la cateva ore . Mentionez ca balanita nu imi trecuse in momentul in care am fost operat.
Dupa operatie , testiculul la care am fost operat arata perfect normal insa am inceput sa am probleme legate de erectie . Imi incepusem viata sexuala cu 2 luni inainte de operatie si totul era in regula . Dupa o perioada de 3 luni in care am fost sfatuit sa nu itnretin relatii sexuale pentru "protejarea spermatogenezei " am incercat sa imi reiau viata sexuala insa a fost un dezastru. Dupa operatie nu am mai avut erectii dimineata sau erectii spontane si nu am mai reusit sa am o erectie multumitoare si de durata de atunci . Am vorbit cu doctorul care m-a operat , un doctor foarte apreciat si laudat de multi care m-a asigurat ca nu are nici o legatura cu operatia si ca imi voi reveni treptat , sa am rabdare,insa acest lucru nu s-a intamplat. Dupa 1 an am fost la control la urologie in Bucuresti si Ramnicu Valcea si dupa un control ecografic si vizual , ambii doctori mi-au spus ca nu am nici un fel de problema la testicule si ca ambele sunt perfect functionale.
Cu toate acestea, nu reusesc sa mai am erectii in pat , desi am o prietena la care tin mult , arata foarte bine si discut absolut orice cu ea . Am facut ecografie si la rinichi si nu am probleme si am facut si analize de testosteron si mi-au iesit in regula, o valoare perfect normala pentru varsta mea .
As avea cateva intrebari si as aprecia foarte mult daca cineva m-ar putea ajuta cu un rapsuns ! Exista vreo legatura intre balanita candidozica si imposibilitatea de a obtine o erectie multumitoare ? Este necesar sa imi fac alte analize inafara de cele care am spus ca le-am facut , pentru a elimina orice suspiciune de problema fizica. Daca da, ce analize si carui tip de doctor ar trebui sa ma adresez ? Lipsa erectiilor matinale si a celor spontane , este o problema de natura psihica sau fizica ? Ce pot face pentru a recastiga erectiile pe care le aveam inainte de operatie.
Va multumesc anticipat si sincer pentru eventuale raspunsuri !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Disfunctie erectila"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

TataNicu (acum 12 ani)

Problema ta este una psihica si numai recastigarea increderii in sine te poate ajuta. Poate este necesar sa iti schimbi prietena, una fata de care sa te simti oricum superior, chiar si in lipsa unei eventuale erectii. Vezi tu, intelepciunea vine odata cu varsta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de TataNicu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de TataNicu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
georgescuion (acum 12 ani)

Multumesc pentru sfat , insa nu e cazul . Am o prietena mai mult decat in regula cu care discut absolut orice si arata foarte bine . Problema mea nu este legata absolut deloc de ea nici din punctd e vedere psihic si nici fizic . Am nevoie cateva sfaturi , eventual daca ar trebui sa mai fac niste analize sau ce masuri sa iau. Multumesc foarte mult pentru raspuns !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de georgescuion
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de georgescuion
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Buna (acum 12 ani)

Mergi la un medic homeopat bun. In homeopatie exista remedii care vindeca astfel de probleme cat si balanita. Problema ta poate fi cauzata atat de balanita nevindecata cat si de operatie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
georgescuion (acum 12 ani)

Multumesc pentru recomandare !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de georgescuion
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de georgescuion
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.