Clickmed
programare rapida la medic

Obsesiv-compulsiva? raspuns medic

Sanatatea mentala
Intrebare postata de zahre cu 12 ani in urma

Am o mare problema . Cred ca sa am tulburarea anancasta (obsesiv-compulsiva) a personalitatii. Eu nu pot sa merg normal ca trebuie sa fac 10 pasi inapoi ca ma gandesc ca daca nu-i fac se va intampla ceva rau . Cred ca mai am putin de trait ca sufar de boli grave si daca nu ma spal de vreo 5 ori pe maini( uneori si mai mult) ma pedepseste Dumnezeu . Am ganduri urate despre Dumnezeu cu toate ca sunt credincioasa si nu vreau sa le am . Dar orice as face nu mi le pot scoate din minte . Am vrut sa ma tai pe maini ca sa nu le mai am . Va rog ajutati-ma.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Obsesiv-compulsiva?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Psiholog Liliana Puchea MPsiholog Liliana Puchea este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua
Din ceea ce descrieti puteti face 2 lucruri care va pot veni in ajutor : sa va adresati unui madic psihiatru care va va ajuta cu medicatie si va supraveghea tratamentul si sa va adresati unui psihoterapeut care va va ajuta sa tratati cu ceea ce determina aceste obsesii si compulsii
Ambele au drept scop eliminarea lor astfel incit sa puteti duce o viata echilibrata neperturbata de aceste impulsuri

Liliana Puchea
Psihoterapie
Consiliere psihologica
Telefon 0722207760
Adresa cabinet Bucuresti, Bdul Natiunile Unite, nr.8, bl.104, sc.5, et.4, ap, 96
http://cabinetdepsihologiepuchealiliana.blogspot.com

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psiholog Liliana Puchea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psiholog Liliana Puchea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sanatatea mentala.

Inscrie-te aici!
Advertisement
sus (acum 12 ani)

Am aceleasi simptome ca tine si nu stiu ce sa fac.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria1251 (acum 12 ani)

Si eu sunt putin obsesiv compulsiva. Prin adolescenta nu puteam face normal un lucru fara sa il repet de enspe mii de ori. Dar chestia cu Dumnezeu si taiatul mainilor trebuie tratata la psihiatru, intr-adevar. La mine s-au mai inhibat o data cu anii, dar cu Dumnezeu am rezolvat problema cand am decis ca nu exista. Oricum, nu e mare lucru sa mergi la psihiatru, e ceva absolut normal

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de maria1251
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de maria1251
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
zahre (acum 12 ani)

Dumnezeu EXISTA .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de zahre
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de zahre
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Emilian (acum 10 ani)

Salut...si eu am probleme de genu asta nu stiu de la ce au pornit dar in principiu...faptul ca am decis ca Hristos e adevarata cale si ca Dumnezeu exista...eu inca trec prin aceasta hmmm problema dar uite ce e...nu esti singurul.singura ba chiar chiar deloc sunt poate mii...:D...nu te clinti din credinta...!?ceva faci gresit sau intelegi gresit asa cum si eu am crezut ca ...hmm nu stiu mie rusine sa spun..dar intelegi situatia...si stiu prin ce treci si stiu cat de jenant e sa jigneasca cineva pe care tu iubesti si la care ti chiar daca stii ca nu esti perfect dar macar tii si mai ales sa iti spuna si mereu sa fie chiar in capul tau.. ...vreau sa stii ca partea buna e ca oameni au scapat din asta...incearca sa gasesti pe cineva caruia sa te confesezi si sa spui mereu ce gandesti sau incearca sa te distragi o sa iti fie greu dar o sa reusesti.Eu credeam ca e pacat sa mananci:))sau nu stiu ...te iubesc si ma bucur pentru hotararea ta credincioasa...Si iti spun sigur Dumnezeu exista dar nu sunt aici sa te conving suntem aici sa ne iubim si sa ne sprijinim unu pe altul...fiecare are darul lui altu credinta altul invatura...altul incurajeaza altul face oamenii sa rada suntem speciali suntem copii lui...Hristos nea promis ca va fii cu noi pana la sfarsitul veacurilor oricat de mult ai pacatui nu iti pierde speranta oricat dee dificila ar fii situatia si ai impresia ca de data asta gata!frate.....nu pot sa scap de gandurile astea hulitoare ei bine ca sa vezi!?Poti totul e o posibil si nimeni si nimiccc...NIMIC OK...gen NIMIC NIMIC NIMIC SIII NIMIC nu te poate depsarti de dragostea lui DUmnezeu pentru tine.AMIn

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.