Clickmed
programare rapida la medic

Nu face la olita

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de crina monica169008 cu 12 ani in urma

Am un baiat de 2 ani jumate,care nu face la olita.lam pus la un an si 2 luni si mia facut timp de o luna caca si pisu,dupa acea nu a mai vrut sa faca,fugea de olita,cred ca e deja un an si ceva de cand numi facea caca si pisu,statea pe ea,dar nu facea.doar la un an si 2 luni ,a facut ,de atunci numai
sunt cateva saptamani de cand lam pus iar pe olita,dar il certam ,i dadeam peste fundulet cu bata,dar nu tare ,cat sa il piste un picsi sotu il certa ,saracutu deja era frica de mine si de sotu meu, ,numa din cauza ca il certam,acum cateva zile a facut pisu la olita, ,si nu iam zis nimic ,lam pus si am zis ,aici se face pisu ,si lam lasat,in alta zi mia facut caca la olita ,lam laudat ,,dar de atunci nu mai face caca,doar pisu ,din cand in cand,int-ro dimineata sa trezit ,si pmpersu era uscat ,lsam pus pe olita si a facut pisu,,astazi am iesit afara si cand am venit (am stat 2 ,ore sau o ora afarta ,nu mai stiu,)si dupa ce a mancat ,la-m pus la olita,pampersu era uscat(el tot timpu avea pampersu plin de pisu)cand sa ridicat de pe olita ,nu a facut pisu,nu iam zis nimic ,dupa ce iam pus pamp,a facut caca,saracutu sa ascuns de noi ,ca era frica sa nu il certam,(zilele astea nu lam mai certat ,lam lasat in pace ,ca am vazut cum reactioneaza,e frica)iam zis sotului sa il schimbe ,sa ascuns dupa mine,iam zis ,uite e frica de noi,eu nu il mai cert ,oare de ce era pampersu uscat cat am iesit afara?din ce cauza.si in dimineata acea era uscat,desi el bea f f multa apa si intr-o ora e plin
pamp.cum sa procedez ,vreau din aprilie sa il las fara pampers,cum sa fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu face la olita"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Altu (acum 11 ani)

Am aproape 30 de ani si in ziua de azi imi amintesc ca nu suportam olita , mica ma forta sa fac prea pe vine , mirositoare in timp ce o foloseam , produsu finit mult prea aproape de funduletu meu parca simnteam nevoia unu wc sa dispara repede si sa nu vad unde se duce. Dar eram cam mic sa imi tin echilibrul pe wc.
Desi eram mic stiam ca olita nu e noua de fiecare data si ca e splata.
Si eu la fel nu aveam nimic impotriva sa fac pipi in olita.
Vezi cum ii faci trecerea de la wc la olita brusc sau cu ceva intermediar..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Mary (acum 9 ani)

Cine imi poate da un sfat...Fetita mea are 2 ani si 9 luni...Avem o problema cu facutul la olita.Pisu face dar caca de aprox.2 saptamani nu mai vrea sa faca nici in pampers,nici chilotei...deloc...il tine in ea...constipata nu este...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.