Clickmed
programare rapida la medic

Eliminare incompleta?

Diverse
Intrebare postata de smith_2004 cu 12 ani in urma

Buna, problema mea consta in faptul ca atunci cand am scaun elimin usor pana la un moment dat cand nu mai vrea sa iasa tot adica ceva de genu nu se inchide si trebuie sa ma chinui sa elmin dar degeaba ca nu vrea sa iasa tot si pot sa consum si o hartie igienica intreaga, mentionez ca am facut analize biochimie, la scaun am facut examen coproparazitologic 3 probe si au iesit toate 3 negativ, ma simt balonat greu disconfort somnolenta oboseala dureri cateodata in zona anusului din cauza stergerii cu hartie igienica excesiv, sunt o persoana sp***a, problema e de vreo cativa ani, cateodata se intampla sa elimin tot am observay ca de multe ori cand mananc varza(sarmale de ex), am facut o endosopie si nam nimic pana la duoden doar o gastrita(nu am bacteria helycobacter), dar nu cred ca sa fie gastrita de vina pentru problema mea de eliminare incompleta!rog din suflet ajutor pentru ca sunt foarte obosit si vreau sa scap sa nu mai tot consum o hartie igienica la o eliminare, sa fiu sanatos sa nu ma mai simt balonatsa pot rezista la efort sa duc o viata sanatoasa!tin sa precizez cai am scaun in fiecare zi deci nu am probleme de genu 3 zile sau 2 !multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Eliminare incompleta?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Sari (acum 12 ani)

Incearca sa introduci in alimentatie secara, este un foarte bun curatator de intestine, se creeaza chiar si scaunul foarte bine, adica atunci cand incepi si termini foarte repede.Stimuleaza parca muschii intestinului.Cauta si sa consumi compoturi, mai ales din prune, este extraordinar, poate nu ai destule lichide si atunci si problema ta.
Poti incerca de dimineata, pe stomacul gol, sa consumi un pahar cu apa calduta, in inghitituri mici, si apoi o lingura cu miere, Este foarte important si primul aliment care intra in organisma daca este lichid sau solid.
Apoi mai poti face ceva exercitii de intarie a muschilor anusului, contracti cateva secunde, apoi ii destinzi, faci asta cam 2 minute, si atunci ei devin mai puternici si vei putea tu sa ii controlezi.Poti dupa fiecare scaun sa te speli in orificiu, cu apa si sapun, apoi poti pune ceva crema , sa ajuti la vindecarea zonei, daca scrii ca ai zona mai sensibila.Poti pune ceva ulei, de musetel dezinfecteaza, relaxeaza, reface, vindeca.
Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sari
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sari
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.