Clickmed
programare rapida la medic

Ce este epilepsie sau atacuri de panica?

Epilepsie
Intrebare postata de ini_voicu cu 12 ani in urma

Buna ziua . Ma numesc Irina si am 33 ani. De la varsta de 19 ani in urma unei stari de inconstienta de cateva secunde urmata de durere puternica de cap am fost diagnosticata cu epilepsie. In continuare simtomele erau diferite cele mai multe cu stare de inconstienta fara a cadea la pamant , daca eram undeva si ma speriam sau eram luata prin surprindere imi pierdeam cunostinta cateva secunde fara a putea sa vorbesc sau sa inteleg ce spune cel de langa mine,puteam sa ajung acasa singura daca eram in alt loc chiar daca nu eram constienta. Mai tarziu toate aceste fenomene apareu daca ma speriam sau daca eram luata prin surprindere, daca nu imi placea un zgomot sau miros.Dupa cativa ani la acestea sau acumulat niste imagini carea apareau si ma speriau in urma carora intram in inconstienta(fara a ma prabusi la pamant) . Dupa atatia ani aceste simtome exista si apar la 2 saptamani . Tin sa precizez ca tratament am facut non-stop(timonil ,rivotril.etc.).Medici nu sunt siguri de ce a ce am cu toate ca am facut tomografii, encefalograme,RMN. Va multumesc foarte mult anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce este epilepsie sau atacuri de panica?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Buna (acum 12 ani)

Aceasta boala nu are nimic cu epilespia. Diagnosticarea ei corecta este imposibila in medicina caci in medicina nu exista boli cauzate de spaima, constitutie cu nervi slabi si impresionabili si alte cauze mai aparte. Iti recomnand sa mergi la un medic homeopat bun, insa un astfel de medic e greu de gasit.
Iti recomand pe Dr. Adrian Receanu in Iasi sau pe Dr. Ileana Rindasu in Bucuresti. Boala de care suferi poate fii vindecata de homeopatie cu remediul potrivit insa numai daca nu ti-ai distrus deja nervii cu acele medicamente toxice.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.