Clickmed
programare rapida la medic

Stres cronic

Stresul si sindromul de oboseala cronica
Intrebare postata de iulianabut cu 12 ani in urma

Buna ziua stimata d-na ,as dorii daca se poate sa ma lamuriti ce este afectiunea de somatizare si ce urmari grave poate avea asupra organismului in afara simptomelor care apar si dispar la scurt interval de timp sau dureaza luni intregi asa cum este cazul meu.Aici in Germania am fost diagnosticata cu stres cronic dupa evaluarea sanatatii in spital si am fost trimisa la sendinte de psihoterapie dar care nu mau ajutat.Medicamentatie am refuzat sa administrez as dorii sa merg pe tratamente naturiste mentionez ca am atacuri de panica ,depresie si toate simptomele de somatizare care dureaza de 1 an.Am sanse cu tratament naturist sau nu?Mai este numita si distonie neurovegetativa in lb romana?Eu ma confrunt de la varsta de 20 de ani si acum am 35 dar cu episoade de repaus intre 3-4 ani in care nu am avut simptome dar de aceasta data nu mai pot scapa de ele,binenteles am o meserie foarte stresanta si cu responsabilitate 24 cu 24 ore.Fiti draguta si spuneti-mi adevarul am sanse de calmare a simptomelor din nou sau nu cu tratament naturist?Va mulumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stres cronic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Anca (acum 8 ani)

Ai scapat de somatizare?si eu am aceeasi pb care dureaza de mai bine de un an,nu pot traii asa,ce se poate face? Te rog ajuta-ma cu un sfat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.