Clickmed
programare rapida la medic

Mai putem avea copii

Afectiuni uterine
Intrebare postata de ivanmarianmihaela cu 12 ani in urma

Ak 4 ani am facut un avort iar la 8 luni am ramas iar si lam dat din nou afara acum dupa atata timp am incercat sa raman dar nu am putut sal tin sarcina sa oprit din evolutie aveam 1si 3 sapt.pe 3 martie sa intamplat anul acesta .mai putem avea copii eu am rh neg si b3 neg sotul nu stiu treb sa fak analize.spunetimi va rog k sunt foarte speriata

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mai putem avea copii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Eu (acum 12 ani)

Daca dupa ce Dumnezeu v-a mai binecuvantat a doua oara dupa ce ati lepadat cu atat usurinta darul Lui, din mila lui nemarginita evidenta asteptati iar un copil atunci cand il programati voi si cand il cereti voi in mod expres.....e oare just?!
Un copil de la Dumnezeu e un mare dar....dar chiar si atunci cand il primim trebuie sa il imbratisam cu bucurie dar sa tinem mare seama ca si asa, el nu este al nostru, nu ne apartine, nu putem face uz de el asa cum bate vantul!!!!

Mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.