Clickmed
programare rapida la medic

Infectarea porilor raspuns medic

Boli de piele
Intrebare postata de daniela425119878 cu 12 ani in urma

Buna ziua, cum sa fac sa scap de infectarea porilor? Deobicei pe barba , in jurul gurii si frunte porii se umfla , intaresc si devin foarte durerosi. Nu tot timpul dar din cand in cand imi apar unul, doua care nu trec. Daca incerc sa-l scot nu merge si imi fac buba daca il las in pace ma doare si tot se face rana cum ma demachiez ca acolo in jurul porului pielea este mai sensibila dar isi reduce din marime iar dupa un timp se umfla iar. Cum sa fac?

Ma demachiez in fiecare seara si dimineata folosesc si tonic pentru reducerea secretiei de sebum si exfoliant mai rar pentru ca atunci incep sa-si faca de cap si o luna nu mai scap de porii umflati am fata tot timpul cu rani pe ea. la fel si daca incerc sa sa deschid porii cu abur si sa-i curat . Cand nu am probleme cu umflarea lor tenul meu arata foarte bine nici nu se vad. In rest nu mai am alte probleme cu tenul.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectarea porilor"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dr. Mirela Telipan MDr. Mirela Telipan este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Nu-mi dau seama daca "umflarea porilor" inseamna ptr dvs o piele grasa cu tendinta acneica( predispozitie catre "cosuri"); nu precizati nici ce virsta aveti, nici daca a-ti mai aplicat alte creme medicament.Bine ar fi sa va adresati unui medic dermatolog pentru evaluare si stabilirea unui tratament adecvat. Pentru leziuni izolate puteti folosi isotrexin gel, 1-2 aplicatii locale, daca nu sunteti insarcinata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Mirela Telipan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Mirela Telipan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli de piele.

Inscrie-te aici!
Dr Mihai Danut Teodorescu MDr Mihai Danut Teodorescu este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

din descrierea dvs. rezulta ca aveti o dermatita periorala care este favorizata de mai multe cauze: afectiuni digestive cronice ce trebuiesc tratate(gastrita, colita, colecistita etc) si de alimente iritante artificiale(e-uri: conservanti alimentari), iritante naturiste: ceapa si usturoi nefierte, mustar, muraturi, condimente etc. iar local pe piele puteti administra: zynerit solutie dimineta si skinoren crema seara, iar pe gura 2 capsule de tetraciclina luate intre mese pe stomacul gol la distanta de 12 ore intre ele timp de 1 luna iar apoi una pe zi timp de 6 luni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr Mihai Danut Teodorescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr Mihai Danut Teodorescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
daniela425119878 (acum 12 ani)

am 21 de ani. Tenul meu nu este gras. Porii cand incep sa se infecteze prima data se umfla si sunt durerosi daca incerc sa-i "storc" nu merge doar se face rana ceea ce mi se pare logic deoarece ma lovesc cu degetele. Daca nu le fac nimic nu scot ''''cap'''' ca la cosuri doar trec singuri si dupa un timp iar se inflameaza. Cum sa explic ,sunt o umflatura sub piele, foarte dureroasa si zona din jurul porului se inroseste .Alte creme nu folosesc. Nu stiu ce sa mai spun... Va multumesc pentru raspuns!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de daniela425119878
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de daniela425119878
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andreea Vana (acum 9 ani)

Mereu am avut probleme cu tenul si cu excesul de sebum. Dupa ce am vorbit cu o amica, m-am hotarat sa merg la un medic recomandat de ea.
Medicul mi-a dat un tratament natural pentru tenul meu foarte eficient pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation. Ritualul de curatare pe care doctorul mi-a zis sa il folosesc este urmatorul: prima data ma spal pe ten cu spuma naturala pe baza de arbore de ceai(tea tree oil), apoi folosesc lotiunea tonica cu arbore de ceai si hamamelis pentru curatare mai profunda a tenului si inchiderea porilor. Dupa cele curatarea bine a tenului, folosesc crema hidratanta naturala pentru fata cu arbore de ceai, ulei de măceșe si vitamina E.
Eu de cand am inceput sa folosesc produsele lor pe baza arbore de ceai, sunt tara multumita, sunt primele produsele care au functionat la tenul meu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.