Clickmed
programare rapida la medic

Tratament raspuns medic

Schizofrenie
Intrebare postata de catya_catya cu 12 ani in urma

Buna seara.
Ma numesc Catalina ,sunt din Ploiesti si as dori daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat ,cu o informare.
Taticul este bolnav de sindrom psihoovegetativ,anxietate si alte probleme psihice.A fost diagnosticat cu foarte multi ani in urma si i s-a prescris atunci glutetimid, meprobamat si diazepam, alte medicamente pe care domnul doctor incercase sa i le administreze nu i-au priit si nu dadea rezultate.In urma cu cativa ani s-a retras de pe piata glutetimidul care il ajuta foarte mult.Am avut mari probleme cu el din cauza intreruperii bruste a tratamentului,a continuat cu meprobamat si diazepam dar care lua foarte rar.Acum s-a anuntat de aproximativ o saptamana retragerea meprobamatului de pe piata si au spus ca va mai fi o perioada de 15 luni timp in care medicii sa elimine treptat acest medicament la pacienti si sa il inlocuiasca,dar de fapt nu mai gasesc pe nicaieri si toate farmaciile imi spun ca l-au retras si ca nu mai au voie sa mi-l elibereze chiar daca mai au pe stoc.Taticul deja a inceput sa intre in sevraj,din farmacii imi spun ca nu exista un inlocuitor .Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat,cu o recomandare, ce ar putea fi cat mai apropiat de acest medicament.Ce pot face?
Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tratament"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Ar fi bine sa refaceti consultul psihiatric, pentru schema terapeutica adecvata, mentionand lipsa preparatului din farmacii. Pana atunci sa continua tratamentul indicat , cu diazepam in dozele recomandate de medicul psihiatru.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.