Clickmed
programare rapida la medic

Operatie de scolioza la adulti

Hernie de disc
Intrebare postata de mihaela1389 cu 12 ani in urma

Buna seara.am 29 ani si la varsta de 14 ani am fost diagnosticata cu scolioza dorso lombara .am purtat corset ,am facut gimnastica medicala si masaj terapeutic.am putut sa o tin cat de cat sub control,insa de cand am ramas insarcinata scolioza s-a agravat.la ultimul control mi s-a recomandat operatia.ma poate indruma cineva catre un medic bun la un spital de stat?din ce am citit pe diverse forumuri,o operatie la dr jianu la clinica privata,pt un adult,ajunge si la 12000 euro,ceea ce mi se pare exagerat de mult.am inteles ca acest medic este printre cei mai buni,dar 12000 euro nu o sa-mi permit niciodata sa dau.asa ca, daca stie cineva ,ceva ce m-ar putea ajuta,din propria experienta sau de la o cunostinta,va rog,nu ezitati sa-mi spuneti.va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Operatie de scolioza la adulti"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Remedii de 12 lei (acum 12 ani)

Cumpara de la o farmacie homeopata remediile astea 2 (6 lei un tub) si sugi din fiecare de 3 ori pe saptamana cate o singura granula: Silicea CH7 si Calcarea phosphorica CH7. Ele te vor ajuta mai mult decat 1000 de specialisti caci ce sa schimbe specialistii cand e ceva la nivel de celula . ( Nu sugi 5 granule cum zic de regula farmacistele caci e risipa, ci numai cate una ! )
Ai nevoie de ele oricum in timpul sarcinii. Mananca zilnic 1 lingura de faina de mei de la plafar pe zi in (pt. siliciu anorganic) in iaurt sau suc si daca poti si migdale dulci cate 4-5 pe zi pt. magneziu. Eventual si tarate gatite sau paine integrala adevarata so nu vopsita. Evita acidul folic si vitamine artificiale.
De 2 ori pe saptamana poti sa adaugi si Calcarea fluorica, mai ales in ultima luna de sarcina ca sa nu se rupa apa prea devreme si sa nu-ti pierzi dintii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mihaela1389 (acum 12 ani)

multumesc pt sfaturi,insa am nascut acum 2 ani si jumatate.am nevoie de operatie pt ca alta solutie nu mai este pt mine .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mihaela1389
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mihaela1389
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Petra (acum 7 ani)

Acupunctura ajuta foarte mult...odata cu innotul

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.